FIREFOX.. κουράζεται εύκολα πλέον

Παιδες, εκει που κακονικα θα πρεπει να μου δειχνει τις διευθυνσεις, γιατι μου δειχνει τα bookmarks μου η νεα εκδοση?

κουλό .....

αν κατάλαβα τι εννοείς, σε εμένα τα δείχνει όλα κανονικά.

Re: Απάντηση: FIREFOX.. κουράζεται εύκολα πλέον

Παιδες, εκει που κακονικα θα πρεπει να μου δειχνει τις διευθυνσεις, γιατι μου δειχνει τα bookmarks μου η νεα εκδοση?

για τσέκαρε τα καλώδια στο htpc μη τυχόν και δημιουργούν παρεμβολές !!!!:flipout::flipout::flipout:

Δημήτρη σε μένα άλλαξε, το έβαλα στο laptop και είναι αρκετά πιο γρήγορος και στο άνοιγμα και στις σελίδες !!!!!

εδώ και δυο εβδομάδες περίπου ο αγαπητός σε όλους μας firefox έχει αρχίσει να μου γονατίζει το pc, και στην δουλειά και στο σπίτι..

συνήθιζα να ανοίγω περίπου 10 καρτέλες και δούλευε απροβλημάτιστα.

πλέον παραπάνω απο 2 καρτέλες δεν μπορώ να ανοίξω γιατί το Pc σταματά να ανταποκρίνεται στις εντολές που αφορούν τον firefox.

δεν έχω κάνει κανα περίεργο add on, όπως επίσης δεν έχω αλλάξει και κάτι στους υπολογιστές.
απλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι στο Pc του σπιτιού συγκεκριμένα, αν δοκιμάσω να ανοίξω πάνω απο 3 καρτέλες, ένας απο τους ανεμιστήρες δουλεύει στην τσίτα υπερωρίες χωρίς βέβαια να αποφευχθούν τα κολλήματα.

έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο ?

υ.γ κάνοντας ένα ψάξιμο το μόνο που μπόρεσα να βρω ήταν ένα add on που δίνει ώθηση στην λειτουργία του firefox, πέραν αυτού όμως τίποτα άλλο.
το δοκίμασα και δεν είδα διαφορές προς το καλύτερο.

2.0.0.14 σε XP κανενα προβλημα. Τα addons αν θες μπορεις να τα μεταφερεις σε αλλο dir προσωρινα για να δεις αν παιζει καποιο απο αυτα ρολο. Αν θες μπορεις και με το task manager να δεις ποιο προγραμμα τραβαει CPU η μνημη.

Το μονο που ειχα παλιοτερα ηταν καθυστερηση του browsing και εφταιγε ο DNS σερβερ του provider πηγα σε opendns και ησυχασα.

με το task manager αυτό που βλέπω είναι οτι την μνήμη μου την γονατίζει ο firefox !
της δίνει και καταλαβαίνει όμως. απο 147000 έως 250000 K.

βέβαια παρατηρώντας τον απο την στιγμή που έτρεξα το tweak network settings έχει στρώσει αρκετά.
θα κρατήσω την παλιά έκδοση εδώ(σπίτι) και θα κάνω τις συγκρίσεις μου με την νέα έκδοση που έβαλα στην εταιρία ...

ίδωμεν

τώρα για αυτά που μου λες για τα dir φίλε eagleone, απλά θα σου πω οτι με σκότωσες :flipout::flipout::flipout:
δεν το κατέχω το άθλημα :nounder:

Και γω έβαλα το firefox 3 beta τώρα.
Ελπίζω να είναι γρηγορότερος από τον 2 γιατί με 1 gb ram με κούραζε αρκετά

2.0.0.14 σε XP κανενα προβλημα. Τα addons αν θες μπορεις να τα μεταφερεις σε αλλο dir προσωρινα για να δεις αν παιζει καποιο απο αυτα ρολο. Αν θες μπορεις και με το task manager να δεις ποιο προγραμμα τραβαει CPU η μνημη.

Το μονο που ειχα παλιοτερα ηταν καθυστερηση του browsing και εφταιγε ο DNS σερβερ του provider πηγα σε opendns και ησυχασα.

Πως γινεται αυτο please ??

η αλήθεια ειναι οτι και μενα τωρα τελευταία χωρις καποια επέμβαση ή προσθηκη και εντελως ξαφνικα ο firefox αρχισε και κανει κατι not responding κλπ

Μήτσε,
δοκίμασε κι αυτό που λέει ο Δώρος(:worshippy:),

σ' εμένα τουλάχιστον έκανε παπάδες!!!!

Kανα κολπακι να πηγαινει ακομα καλυτερα ο firefox 3 beta 5 (τον εβαλα και εγω ) ??

Αυτο δυστυχως ειναι για τις παλιοτερες εκδοσεις..κατι αντιστοιχο ?

Μελέτη ο 3 beta 5 τον οποίο κι έβαλα στο pc της δουλειάς νομίζω οτι δεν έχει τέτοια είδους προβλήματα.... αρα δεν νομίζω οτι στην παρούσα φάση υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο.

απο εκεί και πέρα βέβαια, δεν ξέρω κάτι να σε βοηθήσω.

Kανα κολπακι να πηγαινει ακομα καλυτερα ο firefox 3 beta 5 (τον εβαλα και εγω ) ??

Αυτο δυστυχως ειναι για τις παλιοτερες εκδοσεις..κατι αντιστοιχο ?

Ίσως αυτό βοηθήσει.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=45106