Firmware για onkyo 876 & 906

svellinis

AVClub Addicted Member
1 January 2008
1,850
Νομος Αττικης
Παρακαλω οσους πηραν 876 και 906 να ποσταρουν τι firmware εχουν ωστε να βγαλουμε ενα συμπερασμα για το ποιο ειναι το τελευταιο.
Για να δειτε πιο ειναι το firmware που εχετε πατατε ταυτοχρονα 'DISPLAY' και 'Standby' ετσι θα δειτε το main firmware .
Ο δικος μου ηρθε με main firmware 1.01 και του εκανα αναβαθμιση στο 1.04 που βρηκα εδω :
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1016297

Ριξτε μια ματια εχει αναλυτικες οδηγιες
Οσοι εχουν την σειρα xx6 δεν ανησυχουν για την εκδοση του loader αυτα που θα διαβασετε ισχυουν για την σειρα xx5.
Εσεις απλα κατεβαζετε τo main 1.04 και το update στο dsp και τα βαζετε συμφωνα με τις οδηγιες .

Προσοχη
1) οχι ακομα την 1.05 οπως φαινεται αφορα την αναβαθμιση των integra και οχι των onkyo κανει βεβαια και στους δικους μας αλλα εγω τουλαχιστον εαν δεν επιβεβαιωσω οτι υπαρχουν κομματια onkyo που να φορανε 1.05 δεν την βαζω.

2) Κατα την αναβαθμιση της 1.04 λιγο πριν το τελος σταματαει το μετρημα για λιγο και μετα συνεχιζει δεν εχει κολησει μην πειραξετε τιποτα θα συνεχισει.

3) Εβαλα πρωτα την αναβαθμιση dsp και μετα την main καθως ο δευτερος 876 που παρηγγειλλα για τον κουμπαρο μου ειχε την 1.01 με την τελευταια dsp sr 9061 08919a και θεωρησα λογικη την σειρα πρωτα dsp sr 9061 08919a μετα main .

Εχει κανεις 1.05 βρε παιδια ?

Eχω των 886 πατησα DISPLAY Και standby kαι δεν εδιξε τιποτα η οθονη Υ.Γ Η αναβαθμιση αυτη γιατη ειναι δεν ξερω αγγλικα ευχαριστω

Ο 906 μου έδειξε:
1.02/08Χ23Α

Σε επικοινωνία μου με την onkyo Ευρώπης μου απάντησαν ως ακολούθως:

Dear Achilles
thank you very much for your message and your interest in ONKYO products.
You have reached the support/help desk for ONKYO Europe.
The "main" firmware update is only possible in a authorised ONKYO service
center.(look at: www.onkyo.net ):

For the DSP-Update: ( only for TX-NR 906, TX-SR 876, PR-SC 886)
Please see the appendix.
If you experience any difficulties carrying out this update please contact
ONYKO or your local authorised
Service station. Please note that ONKYO does not accept any responsibility
for any damage or problems
caused by attempting or doing this update!
For further information please contact your local ONKYO distributor (look
at: www.onkyo.net ):
Issagogiki Emboriki Ellados SA.
321 Mesogion Av.
152 31 Halandri-Athens
Phone: +30 210 6721200 / 6743180
Fax: +30 210 6740204
Email: [email protected]
We hope to have given you appropriate help and information and would very
much appreciate your decision for ONKYO products now and in the future.

MfG / Sincere Regards
Dieter Strecke
Product Information / Help Desk / Training / Seminars
ONKYO Europe Electronics GmbH
Liegnitzerstr. 6
D-82194 Groebenzell / Germany
Tel. ++49-(0)-8142-4401-240
[email protected]
http://www.onkyo.net
Geschäftsführer: Kevin Miyagi
Eingetragen im Handelsregister Amtsgericht München
unter HRB 44995

Μου έστειλαν το τελευταίο dsp και τις οδηγίες για να το περάσω, αλλά που χρόνος...

Last edited:
Ο 906 μου έδειξε:
1.02/08Χ23Α

Σε επικοινωνία μου με την onkyo Ευρώπης μου απάντησαν ως ακολούθως:

Μου έστειλαν το τελευταίο dsp και τις οδηγίες για να το περάσω, αλλά που χρόνος...

Τουλαχιστον εσενα σου απαντησαν εμενα ενα μηνα τωρα ακομα μου απαντανε.
Η κλασικη απαντηση της Onkyo περαστε απο τον αντιπροσωπο μας να σας χαρατσωσει.
Τους ρωτησες ποια ειναι η τελευταια version του main firmware ?
Η εκδοση της dsp που σου εστειλαν ποια ειναι ?

Μου έστειλαν το τελευταίο dsp και τις οδηγίες για να το περάσω, αλλά που χρόνος...[/quote]

Αχχιλεα κατσε και κανα Σαββατοκυριακο εδω να ασχοληθεις με τον ενισχυτη γιατι προβλεπω οτι οταν θα μου τον πουλησεις το μαμα firmware θα εχει ακομα και αυτο σιγουρα θα μειωσει την τιμη
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Γιατι τοση καψα για τις αναβαθμισεις ?
Τοσο ρολο παιζουν στην ποιοτητα της μουσικης ηθελα να ηξερα!!!
Εγω οταν ακουω για αναβαθμισεις με ποιανουν ανατριχιλες!!!
Σε ποια σημεια προσφερουν βελτιωσεις μπορει να μας πει καποιος ?
Εχουν να κανουν με τα νεα φορμα 7.1 HD DTS ΚΤΛ ?

Η τελευταία έκδοση dsp είναι αυτή:

CD_SR906123_08919A_08605C_08506A 2

Αυτα ειναι τα τρια dsp firmware. Sr9061 ειναι το πρωτο dsp και ειναι αυτο που εχει αλλαξει με την version 08919A και εχει σχεση με την υποστηριξη των νεων φορμα με καποιο απο τα οποια υπηρχε προβλημα κατα την αναπαραγωγη.
Το sr 9062 ειναι το δευτερο με την version 08605C και το τριτο ειναι sr 9063 με version 08506A το δυο στο τελος δεν υπαρχει σε εμενα μηπως εχεις κανει λαθος κατα την πληκτρολογηση ?

Απάντηση: Re: Firmware για onkyo 876 & 906

Γιατι τοση καψα για τις αναβαθμισεις ?
Τοσο ρολο παιζουν στην ποιοτητα της μουσικης ηθελα να ηξερα!!!
Εγω οταν ακουω για αναβαθμισεις με ποιανουν ανατριχιλες!!!
Σε ποια σημεια προσφερουν βελτιωσεις μπορει να μας πει καποιος ?
Εχουν να κανουν με τα νεα φορμα 7.1 HD DTS ΚΤΛ ?

Χρηστο οι αναβαθμισεις θεωρητικα διορθωνουν υπαρκτα προβληματα μιας συσκευης. Εμεις μπορει να μην τα εχουμε αντιληφθει καθως τα μηχανηματα αυτα ειναι πολλαπλων χρησεων και πολυπλοκα και δεν κανουμε χρηση στο συνολο των δυνατοτητων τους.
Ενα παραδειγμα ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζω κατα την αναπαραγωγη blue ray απο το samsung 1500 οταν ξεκινησει να παιζει πρωτα το samsung και μετα ανοιξω τον onkyo τοτε δεν βρισκει το σημα.
Εαν προσπαθησω να αλλαξω το zoom απο τον onkyo τοτε παλι χανω το σημα. Αυτα μπορει να οφειλονται στο player μπορει στον onkyo μπορει στην ανικανοτητα μου.
Αλλος μπορει να εχει προβλημα κατα την αναπαραγωγη ταινιων 24p απο το pc μπορει να φταιει ο γνωστος αγνωστος ο Μπιλακος ή η καρτα γραφικων ή το powerdvd η ο ιδιος που δεν μπορει να κανει τις ρυθμισεις.
Καποιος αλλος ομως μπορει να μην βλεπει τα προβληματα αυτα γιατι δεν εχει pc η δεν εχει samsung 1500.
Εμεις που τα εχουμε παμε ψαχνοντας και ελπιζουμε οτι θα τα λυσουμε με τον ευκολο τροπο την αναβαθμιση.
Στην πραγματικοτητα τωρα η αναβαθμιση στα dsp διορθωνει προβληματα με την αναπαραγωγη των νεων φορμα στις ταινιες και η αναβαθμιση στο main firmware καποια προβληματα που υπαρχουν με την ρυθμιση του γαμμα .
Οταν ακους 70 % μουσικη και βλεπεις που και που καμμια ταινια απο dvd με το κλασσικο dts και δεν τρελλενεσαι να ρυθμισεις τα χρωματα και την αντιθεση στην τηλεοραση η στον προβολεα σου τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα και δεν χρειαζεσαι αναβαθμιση.
Εχεις καποιο δικιο ομως που σιχαινεσαι τις αναβαθμισεις καθως τεινει να γινει κανονας πως με μια αναβαθμιση φτιαχνεις κατι αλλα χαλας κατι αλλο.
Υπαρχει και ο κινδυνος να μεινεις χωρις μηχανημα κατα λαθος.
Γι αυτο ρωταω και ψαχνω δεν βαζω ποτε κατι που δεν ξερω τι προβλημα μπορει να δημιουργησει και ποτε το τελευταιο παντα το προηγουμενο.
Καταλαβες τωρα γιατι εβαλα το 1.04 και οχι το 1.05 και γιατι ανοιξα το νημα ?
Φυσικα για να αποφυγω την ζημια .
Ειναι βλεπεις και στην φυση του ανθρωπου. Την πρωτη φορα που εκανα αναβαθμιση ηταν σε μια μητρικη το 1996 μου κολλησε στην μεση και την αχρηστεψα .Ευτυχως αυτος που μου την πουλησε ηταν φιλος και την αντικατεστησε με τον ορο οτι την καινουργια δεν θα του την ξαναπαω πισω.
Ξερεις τι εκανα οταν πηγα σπιτι ? Αναβαθμιση φυσικα και βεβαια την χαλασα και αυτην. Ομως δεν μπορουσα να την παω πισω και αφου εφαγα τρεις μερες ψαξιμο στο internet καταφερα να την επαναφερω και να κανω τελικα την αναβαθμιση . Η πλακα ηταν οτι οταν εκανα την αναβαθμιση δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα. Την εκανα για να μην αντιμετωπισω στο μελλον. Προληπτικα. Δηλαδη σαν το check up ενα πραγμα
Εαν δεν την εφτιαχνα θα χαλαγα και αλλην και μετα αλλην μεχρι να καταλαβω τι εκανα λαθος .

Last edited:
Αυτα ειναι τα τρια dsp firmware. Sr9061 ειναι το πρωτο dsp και ειναι αυτο που εχει αλλαξει με την version 08919A και εχει σχεση με την υποστηριξη των νεων φορμα με καποιο απο τα οποια υπηρχε προβλημα κατα την αναπαραγωγη.
Το sr 9062 ειναι το δευτερο με την version 08605C και το τριτο ειναι sr 9063 με version 08506A το δυο στο τελος δεν υπαρχει σε εμενα μηπως εχεις κανει λαθος κατα την πληκτρολογηση ?

Ναι έχεις δίκιο.
Να μη ληφθεί υπόψιν το 2.
Οφείλεται στον δαίμονα του πληκτρολογίου!

Παρακαλω οσους πηραν 876 και 906 να ποσταρουν τι firmware εχουν ωστε να βγαλουμε ενα συμπερασμα για το ποιο ειναι το τελευταιο.
Για να δειτε πιο ειναι το firmware που εχετε πατατε ταυτοχρονα 'DISPLAY' και 'Standby' ετσι θα δειτε το main firmware .
.....

Πρωτα αναβεις τον ενισχυτη....
Μετα πρωτα κρατας πατημενο συνεχεια το 'DISPLAY' και στη συνεχεια πατας μια φορά το 'Standby'.

Εμαφανιζειτο firmware για λιγο .... αν δεν προλαβετε να το δειτε... ξανα τη διαδικασια...

Το δικο μου ειναι το 87 1.01 / 08801Α

Απάντηση: Re: Firmware για onkyo 876 & 906

Πρωτα αναβεις τον ενισχυτη....
Μετα πρωτα κρατας πατημενο συνεχεια το 'DISPLAY' και στη συνεχεια πατας μια φορά το 'Standby'.

Εμαφανιζειτο firmware για λιγο .... αν δεν προλαβετε να το δειτε... ξανα τη διαδικασια...

Το δικο μου ειναι το 87 1.01 / 08801Α

όσες φορές κι αν το προσπάθησα δεν μου έβγαλε απολύτως τίποτα.. υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που μου ξεφεύγει ? θέλει να κάνεις κάτι άλλο πέρα απο αυτό που έχετε περιγράψει ?

Οχι Πετραν. Τον ανοίγεις κρατάς πατημένο το κουμπί Display που είναι πάνω στο εμπρος μέρος του ενισχυτή και μετά πατάς το κουμπί Standby.

Οχι Πετραν. Τον ανοίγεις κρατάς πατημένο το κουμπί Display που είναι πάνω στο εμπρος μέρος του ενισχυτή και μετά πατάς το κουμπί Standby.

Αυτο που σου λεει ο Γιαννης... τα κουμπια ειναι στον ενισχυτη και οχι στο κοντρολ..
Τον αναβεις περιμενεις να φορτωσει λογισμικο.... οπως ειναι κανονικα για να παιξει και μετα πατας συνεχως το display και οσο το πατας
πατας μια φορά το standby. Αυτο ειναι ολο..