Firmware για onkyo 876 & 906

Re: Απάντηση: Firmware για onkyo 876 & 906

Εγκατεστησα με επιτυχια το 1.05 συμφωνα με τις οδηγιες που υπαρχουν στο pdf αρχειο που συνοδευει το zip .
Προσοχη το προγραμμα αναβαθμισης μου εβγαζε μυνηματα λαθους με τα vista η εγκατασταση εγινε με xp

OK Μπράβο!

Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή αυτές τις μέρες περιμένω την tv και φυσικά θα βάλω και τον 876 σε λειτουργία, πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο;
Η να πάρω τυφλοσούρτη ότι λέει το AVSforum;

Παιδιά καλησπέρα μήπως έχει κρατήσει κάποιος τα update firmware & dsp γιατί δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά και στο link έχουν μετακινηθεί τα αρχεία???
Εχω έναν 876 με firmware 87 1.Ο1/ 08801Α

Παιδιά καλησπέρα ξαναρωτάω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. μήπως έχει κρατήσει κάποιος τα update firmware & dsp γιατί δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά και στο link έχουν μετακινηθεί τα αρχεία???

Τιποτε δεν υπάρχει πουθενά ίσος επιδη ειναι παλιότερο μοντέλο μόνο αν έχει μείνει σε κανέναν απο τα παιδιά που έχουν ήδη κάνει την αναβαθμιση!!! αλλα μάλλον δεν το έχει κανένας.
τέλος πάντων σε ευχαριστώ για την απάντηση

Απάντηση: Re: Firmware για onkyo 876 & 906

Παιδιά καλησπέρα ξαναρωτάω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. μήπως έχει κρατήσει κάποιος τα update firmware & dsp γιατί δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά και στο link έχουν μετακινηθεί τα αρχεία???

Καλή σου ημέρα, τα αρχεία που ψάχνεις τα έχουν ποστάρει εδώ:
http://www.avforums.com/forums/onky...6-owners-thread-part-3-a-29.html#post13031859

1.05 Firmware
DSP

Άργησα να απαντήσω, αλλά ελπίζω να βοήθησα...

Καλησπερα σας.......Συγνωμη που επαναφερο ενα παλιο αρθρο παλι στο προσκήνιο,,,,,μα ψαχνω εδω και κανενα μηνα να βρω τα παραπανω firmware για τον TX-SR876 μου!
Επικοινωνισα φυσικα με την αντιπροσωπία και η ευγενέστατη κοπελιτσα μου ειπε πως λογο φορτου εργασιας ισως κανει και 2 εβδομαδες να τον αναβαθμησουν+ την ταλαιπωρια να τρεξιμο στο χαλανδρι+ χρεωσεις...Οποτε λεω να το κανω μονος μου
Το μηχανημα μου φοραει την εκδοση MAIN 1.02!!!Εχω καλωδιο RS-232
Ολα τα λινκς ειναι νεκρα ...:(
Παρακαλω οποιος εχει ολα τα αρχεια Software firmware ktl και μπορεί ας μου τα στείλει στο μειλ μου η ας μου στηλει προσωπικο μήνυμα εδω να κανονίσουμε !!!
Σας ευχαριστω πολύ ολους εκ των προτερων για την βοηθεια.
Φιλικα Μιχαλης