Firmware update για τη Sony 46 X3500

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Γνωρίζετε αν υπάρχει διαθέσιμο fm για την παραπάνω Tv,μιας και με απασχολεί το θέμα του fan noise.Μπήκα στο avforum όμως δυσκολεύομαι να καταλάβω τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.Δεν μπορώ να βρω τί version είναι η δικιά μου tv..Η Sony Hellas γνωρίζει για αυτό το update? Μήπως αναλάμβαναν αυτοί να το κάνουν,για να μην κάνω καμιά πατάτα..

Το fw που ανέβηκε εκεί είναι για την 40άρα.Κάνε κανά τηλέφωνο γιατί άμα κάνεις καμια μαλακία κρίμα θα ναι

Ναι αυτά τα είδα,όμως ανάμεσα στα υπάρχοντα firmware το δικό μου δεν υπήρχε.Ίσως γιατί δεν ήταν για 46άρες. Θα πάρω ένα τηλ γιατί με κουράζει κάπως αυτός ο θόρυβος.

Πάντως χθες που επικοινώνησα με το service της SONY, μιας και εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα και ανέφερα σχετικά με το firmware update, ο τεχνικός μου είπε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο και μου φάνηκε και λογικό. Απορώ πως με ένα firmware upgrade μπορούν να μειώσουν το θόρυβο από τα ανεμιστηράκια. Πάντως επέμενε ότι ο θόρυβος δεν προέρχεται από εκεί, αλλά από 2 μετασχηματιστές που είναι υπεύθηνοι να τροφοδοτούν με ρεύμα τις λάμπες οπίσθιου φωτισμού.
Αν έχει κάποιος διαφορετική ενημέρωση ας μας φωτίσει....

Πάντως χθες που επικοινώνησα με το service της SONY, μιας και εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα και ανέφερα σχετικά με το firmware update, ο τεχνικός μου είπε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο και μου φάνηκε και λογικό. Απορώ πως με ένα firmware upgrade μπορούν να μειώσουν το θόρυβο από τα ανεμιστηράκια. Πάντως επέμενε ότι ο θόρυβος δεν προέρχεται από εκεί, αλλά από 2 μετασχηματιστές που είναι υπεύθηνοι να τροφοδοτούν με ρεύμα τις λάμπες οπίσθιου φωτισμού.
Αν έχει κάποιος διαφορετική ενημέρωση ας μας φωτίσει....

Ζηλέψάμαν την philips ..........ισως ?

το fw 100% διορθώνει τους ανεμιστήρες τόσοι πολλοί το καναν έξω και ήταν 100% επιτυχία.Απλά η σόνυ στην ελλάδα δν ξέρει που παν τα τέσσερα

Ζηλέψάμαν την philips ..........ισως ?

μακάρι να έδινε τις αναβαθμίσεις όπως η philips....

παρακολουθώ το thread του GEO και έχει ενδιαφέρον. δεν αγόρασα ακόμη γιατί δεν προλαβαίνω να ψάξω τιμή, αλλά που θα πάει....

εγω παντως δεν την πειραζω
θορυβος δεν υπαρχει καθολου και δεν ρισκαρω με firmware να παθει κατι το πιο ομορφο πραγμα του σπιτιου μου

Μια βοήθεια βρε κάτοχοι, τα 100 χέρτζ τα χρησιμοποιείτε; κάνουν κάτι εμφανές; σε μπάλα ή μπάσκετ π.χ. τα ανάβετε;
αν πάρω την W3000 λόγω οικονομίας χάνω αισθητά ή ελάχιστα σε ποιότητα;
Help!

Last edited:
Προχωρα με την W η διαφορα ειναι ελαχιστη.Την εχει ενας φιλος μου.Η μονη πραγματικη διαφορα ειναι στο design.:grandpa:

cool, εμένα με βολευει να μην έχει τα ηχεία στο πλάι διότι το έπιπλο είναι 1,18 και η W χωράει μια χαρά ενώ η Χ περισσεύει...
για την κίνηση των αθλητικών στην W να μην ανησυχώ τι λέτε; κάνας με εμπειρία να μας πει;

to design δεν μας ενδιαφέρει αλλά τα 100ΗΖ για την κίνηση πολύ ...για πες τα 400 της διαφοράς θα φανούν σε αγώνα μπάσκετ ; :afro:

αν εισαι ψειρας(οπως ολοι μας) θα το μετανιωσεις που δεν θα τα εχεις
ενταξει δεν ξαναμιλαω για design..οι τηλεορασεις ειναι ακριβως ιδιες,ενα σκουρο πλαστικο βλεπεις μονο,χωρις φωτισμους η μεταλλικο σκελετο