Firmware v2.01 PS3 Coming Soon...

Δεν θυμάμαι αν προϋπήρχε η μπήκε τώρα η δυνατότητα να μετατρέπεις και να ρίχνεις στο σκληρό τραγούδια από μουσικό CD σε MP3 και σε ότι συμπίεση θέλεις.
Αυτή η επιλογή υπήρχε κ νωρίτερα. Στην 1,93 που έχω μείνει ακόμα εγώ τουλάχιστον, την έχει.

Από που κατεβάζουμε το τελευταίο (v2.01)?
Σε καινούργια κονσόλα χρειάζεται να έχουμε τα εγκατεστημένα προηγούμενα firmwares ή γίνεται απ'ευθείας στο νέο?

Απάντηση: Re: Firmware v2.01 PS3 Coming Soon...

Από που κατεβάζουμε το τελευταίο (v2.01)?
Σε καινούργια κονσόλα χρειάζεται να έχουμε τα εγκατεστημένα προηγούμενα firmwares ή γίνεται απ'ευθείας στο νέο?
http://www.us.playstation.com/ps3/network/updates?DCMP=ILC-PS3_1304&LINK=PS3SU
δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενες εκδόσεις . πας κατευθείαν στην 2,1

Re: Απάντηση: Re: Firmware v2.01 PS3 Coming Soon...

http://www.us.playstation.com/ps3/network/updates?DCMP=ILC-PS3_1304&LINK=PS3SU
δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενες εκδόσεις . πας κατευθείαν στην 2,1

Kώστα στη τρίτη παράγραφο στις υποσημειώσεις λέει πως η αναβάθμιση είναι για Αμερικάνικες κονσόλες μόνο...:chinscratch:

Το δικό μου έχει τη 1.8 .Τι λέτε να το αναβαθμίσω η οχι;

Γεια σου Sena.

:offtopic: Τα γλυκά τότε ήταν σούπερ ! :offtopic:

Να κάνεις αναβάθμιση γιατί από τότε έχουν αλλάξει 1000 πράγματα. Προσθήκες πάρα πολλές κ πολλές διορθώσεις στο λειτουργικό του ps3. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Firmware v2.01 PS3 Coming Soon...

Kώστα στη τρίτη παράγραφο στις υποσημειώσεις λέει πως η αναβάθμιση είναι για Αμερικάνικες κονσόλες μόνο...:chinscratch:

ωχ! κι εγω που το βαλα απο κει?

H υποστήριξη DivΧ στο PS3 θα είναι ολοκληρωμένη αντιθέτως στο Xbox360 όπου έχει μια μικρή γκάμα. Αυτό συνεπάγεται ότι θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι developers μέσα στα games.

This means DivX video cut scenes will reduce stress on the machine, theoretically allowing for better load times, less power consumption, and less heat output."

Πηγές:
NG4,http://tech.blorge.com/Structure: /2007/12/13/ps3-one-ups-xbox-360-with-its-divx-support/.

Attachments

• 92815_hs.jpg
    92815_hs.jpg
    5 KB · Views: 4
δεν πιστευω να εχω κανα προβλημα που εχω τη 2.01 απο την αμερικανικη σελιδα?

να το ξαναβαλω απο την ευρωπαικη η το ιδιο κανει? εγω δεν εχω δει ουτε στο ελαχιστο προβλημα... υπαρχει κανεις αλλος που να τα βαλε απο την αμερικανικη?

δεν πιστευω να μη μου αναγνωριζει το καινουριο firmware αν και οταν βγει αν το κατεβασω απο την ευρωπαικη?

Όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά στο επόμενο update να κατεβάσεις την Ευρωπαϊκή έκδοση για να είσαι σίγουρος για να μην προκύψει κάτι δυσάρεστο,με αυτή την Sony ποτέ δεν ξέρεις.

Οταν κανεις update online, απο που παει και κατεβαζει ? Αναλογα τη χωρα που εχεις δηλωσει αρχικα, η κοιταει με τι user εισαι εκεινη τη στιγμη ?
Αν εχω κανει δηλαδη login σαν user αμερικης , απο που θα κατεβασει το update...?

Re: Απάντηση: Firmware v2.01 PS3 Coming Soon...

Οταν κανεις update online, απο που παει και κατεβαζει ? Αναλογα τη χωρα που εχεις δηλωσει αρχικα, η κοιταει με τι user εισαι εκεινη τη στιγμη ?
Αν εχω κανει δηλαδη login σαν user αμερικης , απο που θα κατεβασει το update...?

Νομίζω από το Playstation network.. προφανώς ανα region Θα παίζουν άλλοι servers...