First Watt F5 by Nelson Pass

δεν μου λείπει τίποτα....
βασικά τίποτα δεν έχω.
προσπαθώ να σκεφτώ αν αξίζει τον κόπο.
Αν είναι να ξεκινήσω να παίρνω πλακέτες από εδώ, αντιστάσεις από εκεί, πυκνωτές από παραπέρα, υλικά από τον χ, μτς από τον ψ και ψύκτρες από τον ω....θα πληρώσω άλλα τόσα στα ταχυδρομικά.

Σίγουρα αν βάλω άλλους πυκνωτές θα είναι καλύτερα και αν αντί 85 βάλω 105 σίγουρα πιό καλά.

Θέλω μιά πιό συμμαζεμένη λύση.

ξέρω, εσύ προσπαθείς να βοηθήσεις, και εγώ είμαι στραβόξυλο...

νομίζω οτι τα υλικά από techdiy είναι μια χαρά, 74 δολλάρια + μεταφορικά

ψύκτρες κοιτάς φίσερ ή νορμαμποξ για πιο οικονομικά ..., αν πάς φίσερ υπολόγισε γύρω στα 100+ από τον αντιπρόσωπο στη Θεσ/νίκη

το τροφοδοτικό του giga μια χαρά είναι (ένα φτάνει)

βάλε κι έναν μετασχηματιστή 2Χ18, αν πας αμπλιμο υπόλογισε γύρω στα 120-130 ευρώ (με τα μεταφορικά)

αλουμίνια για να 'δέσεις" το κουτί κανα 30-40άρι ευρώ

ένα σοφτ σταρτ κανα 15-20άρι ευρώ (κιτ από ebay)

+βύσματα

+προσωπική εργασία, κολαούζα κλπ

ξέχασα κάτι?

πάνω από 500 θέλει...
πάντως όρεξη έχω....

απλά ένα τόσο λίγο χρειάζεται να την χάσω...
όπως πχ να αγοράζω από ένα εξάρτημα από 50 προμηθευτές και να πηγαίνω στα ταχυδρομεία και να ασχολούμαι με το πότε έφυγε και πότε θα φτάσει και πως.
όσο λιγώτεροι τόσο καλύτερα.

πχ από την αρχή είδα ότι ο γιγας δίνει έτοιμο τροφοδοτικό.
Μετά διαβάζω τον καθένα εδώ να αλλάζει, όχι βάλε μεγαλύτερους, πιό χοντρούς πιό έτσι, βάλε δυό μόνο, βάλε δυό μτς και όρεξη νάχεις.

εντάξει δεν γεννηθήκαμε με ένα κολλητήρι, στα 5 το είδαμε, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα...

πάνω από 500 θέλει...
πάντως όρεξη έχω....

απλά ένα τόσο λίγο χρειάζεται να την χάσω...
όπως πχ να αγοράζω από ένα εξάρτημα από 50 προμηθευτές και να πηγαίνω στα ταχυδρομεία και να ασχολούμαι με το πότε έφυγε και πότε θα φτάσει και πως.
όσο λιγώτεροι τόσο καλύτερα.

πχ από την αρχή είδα ότι ο γιγας δίνει έτοιμο τροφοδοτικό.
Μετά διαβάζω τον καθένα εδώ να αλλάζει, όχι βάλε μεγαλύτερους, πιό χοντρούς πιό έτσι, βάλε δυό μόνο, βάλε δυό μτς και όρεξη νάχεις.

εντάξει δεν γεννηθήκαμε με ένα κολλητήρι, στα 5 το είδαμε, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα...

Ξεκινάς με τα πιο φθηνά-οικονομικά και κάνεις μελλοντικές αναβαθμίσεις...
Αν έχεις και εύκολα ηχεία τότε ξεχνάς το θέμα ενισχυτή.....

Ξεκινάς με τα πιο φθηνά-οικονομικά και κάνεις μελλοντικές αναβαθμίσεις...
Αν έχεις και εύκολα ηχεία τότε ξεχνάς το θέμα ενισχυτή.....

'Οταν λέω εύκολα ηχεία εννοώ ως προς την ευαισθησία (δηλ. εντάσεις) γιατί ωμικά και δύσκολο να είναι το ηχείο < 2Ohm o F5 δεν μασάει....

νομίζω οτι τα υλικά από techdiy είναι μια χαρά, 74 δολλάρια + μεταφορικά

ψύκτρες κοιτάς φίσερ ή νορμαμποξ για πιο οικονομικά ..., αν πάς φίσερ υπολόγισε γύρω στα 100+ από τον αντιπρόσωπο στη Θεσ/νίκη

το τροφοδοτικό του giga μια χαρά είναι (ένα φτάνει)

βάλε κι έναν μετασχηματιστή 2Χ18, αν πας αμπλιμο υπόλογισε γύρω στα 120-130 ευρώ (με τα μεταφορικά)

αλουμίνια για να 'δέσεις" το κουτί κανα 30-40άρι ευρώ

ένα σοφτ σταρτ κανα 15-20άρι ευρώ (κιτ από ebay)

+βύσματα

+προσωπική εργασία, κολαούζα κλπ

ξέχασα κάτι?

Βαλε και εναν προενισχυτη, με τηλεχειριζομενο volume control και εισοδους, "ανταξιο" του κλασσης Α ενισχυτη.
Ενα πολυ καλης ποιοτητας καλαϊ, και κατι αλλα απο δω και απο κει.
Μετα την καταναλωση ρευματος, την αναγκη κλιματισμου απο νωρις την ανοιξη και τον απαιτουμενο διαθεσιμο χωρο γυρω απο τον ενισχυτη - σομπα.

Και φτανουμε να εχουμε εναν ολοκληρωμενο ενισχυτη, βασισμενο σε made in China υλικα και με προδιαγραφες China, που ριξαμε επανω εργατωρες και εργατωρες, που κοστιζει, που δεν εχει εγγυηση, μεταπωληση, φινετσα, και για να ακουσουμε θα πρεπει να βαλουμε κλιματισμο. Δηλαδη παει και η ποιοτητα αφου θα ακουμε το φρρ φρρ του κλιματιστικου.

Με αυτα και μ`αυτα ξυπνησανε και οι Κινεζοι και πουλανε πλακετες στα 37 + μεταφορικα... αντι για 0.5 + μεταφορικα.
Καποιοι αλλοι πουλανε ενα κομματι αλουμινιο χαβιαρι.
Κοκ...

Απάντηση: Re: First Watt F5 by Nelson Pass

Βαλε και εναν προενισχυτη, με τηλεχειριζομενο volume control και εισοδους, "ανταξιο" του κλασσης Α ενισχυτη.
Μετα την καταναλωση ρευματος, την αναγκη κλιματισμου απο νωρις την ανοιξη και τον απαιτουμενο διαθεσιμο χωρο γυρω απο τον ενισχυτη - σομπα.

Και φτανουμε να εχουμε εναν ολοκληρωμενο ενισχυτη, βασισμενο σε made in China υλικα και με προδιαγραφες China, που ριξαμε επανω εργατωρες και εργατωρες, που κοστιζει, που δεν εχει εγγυηση, μεταπωληση, φινετσα, και για να ακουσουμε θα πρεπει να βαλουμε κλιματισμο. Δηλαδη παει και η ποιοτητα αφου θα ακουμε το φρρ φρρ του κλιματιστικου.

Με αυτα και μ`αυτα ξυπνησανε και οι Κινεζοι και πουλανε πλακετες στα 37 + μεταφορικα... αντι για 0.5 + μεταφορικα.
Κοκ...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού;

Κοκ...

attachment.php

Attachments

• Nelsonstein.jpg
    Nelsonstein.jpg
    35.4 KB · Views: 231
Όσα δεν φτάνει η αλεπού;
Δεν θα ελεγα οτι εχεις αδικο. Απο μια πλευρα ετσι ειναι.

Οσο για τα αλλα μηνυματα:
Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως αμα τα εχεις σκασει, αν εχεις κατσει με τις ωρες να ψαξεις απο που θα παρεις, να περιμενεις να ερθουν, να αρχισεις τις κολλησεις, να μην σου πηγαινει καλα, να αλλαζεις εξαρτηματα, να αλλαζεις συνδυασμους με προενισχυτη κτλ, να γραφεις και να γραφεις τι δεν παει καλα, να διαβαζεις τι θα μπορουσε να παει καλυτερα, και στο τελος να ειναι και σομπα... μεσα σε ενα κουτι που θυμιζει ρωσσικη κατασκευη.

Ε, μετα δεν σηκωνεις κουβεντα. Το πηγες τοσο μακρια που γυρισμο δεν εχει. Εισαι εσυ και ο δρομος που εχεις ακολουθησει.
Καταλαβαινω.

Δεν θα ελεγα οτι εχεις αδικο. Απο μια πλευρα ετσι ειναι.

Οσο για τα αλλα μηνυματα:
Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως αμα τα εχεις σκασει, αν εχεις κατσει με τις ωρες να ψαξεις απο που θα παρεις, να περιμενεις να ερθουν, να αρχισεις τις κολλησεις, να μην σου πηγαινει καλα, να αλλαζεις εξαρτηματα, να αλλαζεις συνδυασμους με προενισχυτη κτλ, να γραφεις και να γραφεις τι δεν παει καλα, να διαβαζεις τι θα μπορουσε να παει καλυτερα, και στο τελος να ειναι και σομπα... μεσα σε ενα κουτι που θυμιζει ρωσσικη κατασκευη.

Ε, μετα δεν σηκωνεις κουβεντα. Το πηγες τοσο μακρια που γυρισμο δεν εχει. Εισαι εσυ και ο δρομος που εχεις ακολουθησει.
Καταλαβαινω.

Καταλαβαινεις βεβαιως οτι δεν εισαι στη high... αλλα στην DIY ετσι; Ρωταω μηπως μπερδεψες τις κατηγοριες, ανθρωποι ειμαστε.

Την τελευταια προταση δεν την ακουμπαω καν...