flac στο αυτοκίνητο

το θέμα με τα pocket pc είναι η ποιότητα ήχου η οποία είναι από μέτρια έως κακή (δεν τα αδικώ, δεν έχουν σχεδιαστεί για αυτό), οπότε το να ακούς flac με ένα μέτριο DAC δεν έχει κανένα νόημα.

Τα ιPod όμως έχουν και ένα πλεονέκτημα που δεν το έχουν τα άλλα players.

Υπάρχουν kits για εργοστασιακά radio cd που επιτρέπουν τον έλεγχο του iPod από αυτά. Δηλαδή τα χειρίζεσαι σαν να είναι μέρος του εργοστασιακού CD.

Εννοείται ότι πολλά after market ραδιο CD έχουν ενσωματωμένη δυνατότητα διασύνδεσης με iPod αλλά και ελέγχου.

Εδώ βρήκα εγώ kit της Alpine για το ραδιο CD μου που είναι μοντέλο 6ετίας..

ναι είναι super...έχω ένα τέτοιο για το Pioneer μου και στο αυτοκίνητο υπάρχει μόνιμα ένα ipod μεσα στο ντουλαπάκι που βγαίνει μόνο για φόρτωμα :guitarist:

Χμμμ... Ενδιαφέροντα όλα αυτά και σίγουρα σύντομα θα υπάρξουν dedicated ηχοσυστήματα αυτοκινήτου που θα υποστηρίζουν και flac.

Aλλά αν βρεθεί έστω και ένας που στο περιβάλλον ενός αυτοκινήτου εν κινήσει, με τα ηχεία ενός αυτοκινήτου, να διακρίνει διαφορές από mp3 στα 128 kbps με flac, εγώ θα του χαρίσω και το ηχοσύστημα και το αυτοκίνητο... :flipout:

Χμμμ... Ενδιαφέροντα όλα αυτά και σίγουρα σύντομα θα υπάρξουν dedicated ηχοσυστήματα αυτοκινήτου που θα υποστηρίζουν και flac.

Aλλά αν βρεθεί έστω και ένας που στο περιβάλλον ενός αυτοκινήτου εν κινήσει, με τα ηχεία ενός αυτοκινήτου, να διακρίνει διαφορές από mp3 στα 128 kbps με flac, εγώ θα του χαρίσω και το ηχοσύστημα και το αυτοκίνητο... :flipout:

Οταν είπα ότι κάνω πονηρές σκέψεις εννοούσα ότι με τα ψηφακά και αφού οι μνήμες μεγάλωσαν και ο όγκος μίκρυνε να είχα ένα 1ΤΒ ή 2 ή 3 και να το κουβαλούσα στο αυτοκίνητο, στο σπίτι στο γραφείο, αλλά απότι βλέπω μπα....:Banane0: