flac τσαλίμια στην αναπαραγωγή...

πως ενωνεται με usb ο σκληρος? μηπως εχεις πολλες φορτωμενες?παντως ενα καλο format ειναι η λυση μαλλον μπλεκουν οι drivers

@ όλους....
το γκζτ ακούγεται ώρες ώρες και κάθε 3 δλ...
ακούγεται όποτε θέλει.
ακούγεται σε υλικό που υπήρχε από εβδομάδες και δεν είχε κάνει ποτέ αλλά και σε νέο.
Ο δίσκος δεν είναι ο δίσκος του υπολογιστή. Είναι δίσκος εξωτερικός. Τα 150 gb που γέμισα πρόσφατα γέμισαν γιά πρώτη φορά. Γενικά στον δίσκο αυτό δεν σβήστηκε ποτέ κάτι. Μόνο γέμιζε.
Το gkzt το κάνει σε όλα, όποτε θέλει. Τυχαία, αλλά το κάνει.

Λοιπόν, αντιγράφεις καμιά 10αριά FLAC στον εσωτερικό δίσκο του laptop, αποσυνδέεις τον USB δίσκο, κάνεις και ένα reboot for safe measure, και παίζεις τα FLAC του εσωτερικού δίσκου σου.

Αν όλα παίζουν καλά, είναι μάλλον θέμα των USB drivers του motherboard σου.

πως ενωνεται με usb ο σκληρος? μηπως εχεις πολλες φορτωμενες?παντως ενα καλο format ειναι η λυση μαλλον μπλεκουν οι drivers

ούτε αυτό παίζει.
δεν άλλαξε τίποτα εκεί.
3 usb πάντα κατειλημμένες ήταν και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα...

Αυτό που λέει ο Δημητρακούδης παραπάνω μου αρέσει.

Το δικό μου είναι HP netbook με επεξεργαστή VIA και Vista !!!!
Τρέχει παράλληλα και όλες τις αμαρτίες (antivirus, msn, διάφορα widgets) χωρίς πρόβλημα. Και τα data με wifi σύνδεση απ τον file server που είναι στο υπόγειο.

Να ρωτήσω. Αφου δεν έχει antivirus πως ξέρεις ότι είναι καθαρό; Windows updates κάνει; Καμμιά φορά τα τελευταία είναι προσωρινά για κακό.

Για να ξαναβάλεις το Sony σαν τράνσπορτ παίζει;-bye-

Μαζόχες:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: flac τσαλίμια στην αναπαραγωγή...

το τσεκάρισα.
από 0-7% στο foobar μόνιμα, με κορυφές στα 25%
Και τα γκζτ συνέχεια από 0-7 κανονικά.

Δεν θα σας ζόριζα με απλά πράγματα.
Δύσκολα θέλω.
Φαντασία.
Τι στο καλό γίνεται?

Με laptop παίζεις;

Λοιπόν, αντιγράφεις καμιά 10αριά FLAC στον εσωτερικό δίσκο του laptop, αποσυνδέεις τον USB δίσκο, κάνεις και ένα reboot for safe measure, και παίζεις τα FLAC του εσωτερικού δίσκου σου.

Αν όλα παίζουν καλά, είναι μάλλον θέμα των USB drivers του motherboard σου.

Συμφωνώ με την διαδικασία που προτείνεις, αλλά όχι και με το τελευταίο: τους USB drivers τους εγκαθιστά το λειτουργικό εφ' όσον μιλάμε για XP και πάνω, άρα μάλλον δεν πρέπει να παίζει κάτι με τους drivers του motherboard.
Εγώ θα έλεγα οτι δεν φταίει κάτι στο Hardware (εκτός ίσως απ' το καλώδιο - το πρώτο που θα τσέκαρα!). Αν λοιπόν δεν φταίει το(α) καλώδιο(α), θα πρότεινα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση όλων των εμπλεκομένων προγραμμάτων και αν και έτσι δεν λυθεί το θέμα, format και φρέσκια εγκατάσταση των XP. -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

από προχτές στην αναπαραγωγή ακούγω γκζτ γκζτ γκζτ κάθε λίγα δλ στην αναπαραγωγή και στο foobar και ακόμα παραπάνω στο winamp.

δεν μπορώ να το αποδώσω πουθενά παρά στο ότι γέμισε ο δίσκος.

Δηλ, πριν να συμβεί αυτό είχα κάπου 12 gb ελεύθερα και τώρα έχω 1.5
Τίποτα άλλο δεν άλλαξε.
Συμβαίνει και με αρχεία παλιότερα και με αρχεία που προστέθηκαν προχτές.
Συμβαίνει σε τυχαίες θέσεις....

Γιατί δεν δοκιμάζεις τον KM Player είναι ασθητά ανώτερος του foobar αλλά και του winamp,τα εσωτερικά φίλτρα που χρησιμοποιεί είναι αξιόλογα.

Συμφωνώ με την διαδικασία που προτείνεις, αλλά όχι και με το τελευταίο: τους USB drivers τους εγκαθιστά το λειτουργικό εφ' όσον μιλάμε για XP και πάνω, άρα μάλλον δεν πρέπει να παίζει κάτι με τους drivers του motherboard.
Εγώ θα έλεγα οτι δεν φταίει κάτι στο Hardware (εκτός ίσως απ' το καλώδιο - το πρώτο που θα τσέκαρα!). Αν λοιπόν δεν φταίει το(α) καλώδιο(α), θα πρότεινα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση όλων των εμπλεκομένων προγραμμάτων και αν και έτσι δεν λυθεί το θέμα, format και φρέσκια εγκατάσταση των XP. -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Σωστός!

Ολοι αντινογραφούμε το pc.
Μπας και το πρόβλημα είναι εκτός; πχ usb, spdif

Να ρωτησω και εγω κατι.
Πρωτα απ'ολα δοκιμασες την native καρτα του laptop? Κανει τα ιδια? Ακομα και αν βαλεις απλα ηχειακια για PC?

Το laptop το "ριχνεις" σε καποιο dac ετσι δεν ειναι? Αλλαξες dac?

Αυτα μπορω να σκεφτω σε πρωτη φαση.
Κατα τ'αλλα το laptopακι ειναι μια χαρα για μουσικη, δε χρειαζεται κατι πιο καινουριο.

Πάρε ένα WD να βρεις την υγειά σου...

wd είναι ....ο δίσκος

Με laptop παίζεις;

ναι

δεν έχει αλλάξει το καλώδιο

Φιλικά
Γιώργος.

Γιατί δεν δοκιμάζεις τον KM Player είναι ασθητά ανώτερος του foobar αλλά και του winamp,τα εσωτερικά φίλτρα που χρησιμοποιεί είναι αξιόλογα.

έπαιζα και παίζω μεσω windows και ενώ δεν το έκανε τώρα το κάνει.

Σωστός!

Ολοι αντινογραφούμε το pc.
Μπας και το πρόβλημα είναι εκτός; πχ usb, spdif

δεν έχει αλλάξει τίποτα...

έχω μείνει εκεί που ήμουν.
καμμία πρόοδος

Τι ειναι αυτο παλι???
Καινουργιο φρουτο ή εμεις δεν τον ξερουμε!!

Για λεγε ...για λεγε....-bye-

Supersonic, θύμισε μου εάν έχεις κλείσει τα powersaving / cool&quiet… στα bios / windows.

Τι ειναι αυτο παλι???
Καινουργιο φρουτο ή εμεις δεν τον ξερουμε!!

Για λεγε ...για λεγε....-bye-

Είναι από τους καλύτερους media players, αλλά προσωπικά δεν τον συμπαθώ, ακριβώς λόγω των εσωτερικών φίλτρων του. Δεν τα εμπιστεύομαι.

Είναι όμως αρκετά όμορφος.. :p

Δημητρη εδω μιλαμε αποκλειστικα για audio..
Λεει ή μενουμε στον foo και καθαρισαμε????