Flash-αρισμενο xbox 360... Τι χανω?

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,167
Μεταμορφωση
Αν καποιος φλασαρει το 360 του , τι αλλο χανει εκτος απο το bann-αρισμα του xbox live και την εγγυηση?
Dash/firmware updates θα μπορει να δεχτει μετα?Νομιζω πως ναι απλα θελω να το επιβεβαιωσω.
Απλα δεν με ενδιαφερει καθολου το online gaming.

Δηλαδή θα συνδέεται κανονικά στο internet, θα κατεβάζει ΟΛΑ τα updates, και ΟΛΕΣ τις άλλες υπηρεσίες της microsoft, EKTOΣ από online gaming???? ΣΙΓΟΥΡΑ??? :grandpa:

Και αν σε περίπτωση πάθει κάτι η κονσόλα, μπορεί κάποιος να επαναφέρει το αυθεντικό firmware στο drive και να την στείλει κανονικά για επισκευή ΧΩΡΙΣ να καταλάβουν ότι έχει φλασαριστεί??? :confused:

(απαντήστε μόνο με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ! )

Στην Ευρώπη 2 , και νομίζω το ανέβασαν στα 3 λόγω πολλών ελατωματικών κονσολών από τις πρώτες παρτίδες που ήθελαν αντικατάσταση....

Στην Ελλάδα δεν γνωρίζω πόσο....:grandpa:

H Ελλαδα ειναι στην Ευρωπη...:D

3 χρονια...η μεγαλυτερη εγγυηση σε ηλεκτρονικη συσκευη

Δηλαδή θα συνδέεται κανονικά στο internet, θα κατεβάζει ΟΛΑ τα updates, και ΟΛΕΣ τις άλλες υπηρεσίες της microsoft, EKTOΣ από online gaming???? ΣΙΓΟΥΡΑ??? :grandpa:

ρε σι αυτα θα τα κανεις update με ενα νεο game η εαν το κατεβασεις σε cd και το τρεξεις απο το μηχανημα...:afro:

ρε σι αυτα θα τα κανεις update με ενα νεο game η εαν το κατεβασεις σε cd και το τρεξεις απο το μηχανημα...:afro:

Άρα συμφέρει να φλασάρει κανείς το 360 του, ΕΚΤΟΣ και αν χαλάσει.... Αλλά τότε δεν θα μπορεί και πάλι να ξαναβάλει το παλιό και να το δώσει για επισκευή??? :drummer:

Άρα συμφέρει να φλασάρει κανείς το 360 του, ΕΚΤΟΣ και αν χαλάσει.... Αλλά τότε δεν θα μπορεί και πάλι να ξαναβάλει το παλιό και να το δώσει για επισκευή??? :drummer:

κοιτα αμα πειραξεις το drive βγαλε και τα μεταλικα Χ που συγκρατουν τις ψυχτρες και βαλε βιδες και το προβλημα κατα ενα μεγαλο ποσοστο του 360 λυνεται.ενοειται οτι η εγγύηση παει περίπατο.

παντως σημερα βρίσκεις σε καλες τιμες καινουργια και μεταχειρησμενα games για το 360.οποτε εαν θες μην το πειραζεις για να εχεις το κεφαλη σου ήσυχο. :idea:

Την εγγύηση δεν την χάνεις τώρα... το ανοίγουν χωρίς να φαίνεται το banarisma δεν ισχύει πάντα μπορεί και να μην σε εντοπίσουν

Last edited by a moderator:
Απολύτως τίποτα. Ίσως την εγγύση αλλά αν αυτή έχει λήξει ´τοτε απολύτως τίποτα. Με το flash γλυτωνεις χρήματα. Αν σου το κάνει ειδικός είναι ασφαλές. Είναι λογισμική τροποποίηση και το λογισμικό είναι αδύνατον να προκαλέσει ποτέ κάποια βλάβη στο υλικότης κονσόλας σου. Αν παίζεις στο Xbox live με τα νέα σπασμένα firmware τα ixtreme είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπιστείς. Αν πάλί δεν θες να αντιγράφεις παιχνίδια πάλι αξίζει να το φλασάρεις για να μπορείς να παίζεις αντίγραφα ασφαλείας backup προστατεύοντας έτσι τα γνήσια δισκάκια σου.

Last edited by a moderator:
Η εγγυση του ΧΒΟΧ ειναι 2 χρονια για οποιαδηποτε βλαβη και 3 χρονια μονο για RROD (Red Ring of Death) και την Ε74 (μια συνιθισμενη βλαβη της μητρικης).

Αυτο μου το εχουν πει επισημα απο την MS εδω και κανα μηνα που στειλαμε για επισκευη την κονσολα ενος φιλου μου.

Φλασαρισμενο ΧΒΟΧ παιζει κανονικα στο XBOX Live εφοσον τα παιχνιδια ελεγθουν για stealth...

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/514418

Δεν ξερω βεβαια λεπτομερειες γιατι δεν εχω ασχοληθει με το "αθλημα" , απλως ακουω απο αλλους που παιζουν κανονικα εδω και χρονια χωρις προβλημα εφοσον ειναι προσεκτικοι...

Τελος φλασαρισμενα ΧΒΟΧ εχουν επισκευαστει κανονικα απο την MS πολλες φορες αρκει να μην παρουν χαμπαρι οτι ειναι "πειραγμενα"....

οπως ειπε και ο φιλος Yperion η εγγυηση ειναι 2 χρονια για οποιαδηποτε βλαβη και επεκτεινεται στα 3 χρονια αν παρουσιασει RROD και Ε74 live θα παιζεται κανονικα και αν ειστε προσεκτικοι και δεν βαζεται οτι κοπια βρειτε μεσα αλλα την παιρνατε πρωτα απο abgx360 να την κανει stealth καθως επισης δεν παιζετε και παιχνιδια πριν την επισημη κυκλοφορια τους δεν θα εχετε προβλημα
φλασαρισμενες κονσολες αν δεν ειναι μπαναρισμενες μπορειτε να τις στειλετα κανονικα στην εγγυηση αρκει να εχει γινει σωστη δουλεια στο φλασαρισμα δηλαδη οποιος ασχοληθηκε με την κονσολα να προσεξε το αυτοκολλητο ασφαλειας και να μην το εσχισε να μην εκανε σημαδια στο πισω μερος προσπαθωντας να την ανοιξει και τελος ολα τα drives εκτος απο το liteon μπορουν να ξαναπαρουν το original firmware μεσα και να μην φαινεται πουθενα οτι φλασαριστηκε
για το liteon ή του σβηνετε τελειως την μνημη και παει ετσι ή το στελνετε φλασαρισμενο και αν ολα τα υπολοιπα ειναι οκ δεν θα το κοιταξουν καν αν εχει τροποποιηθει το λογισμικο του
αυτα απο εμενα οποιος εχει αποριες μπορει να ρωτησει

Φίλε μην αγχώνεσαι. Τίποτα δεν χάνεις. Έχω το xbox live από τότε που δημιουργήθηκε και έχω και κόπιες από τότε που υπήρχαν! Και μπαίνω Live κανονικά τόσα χρόνια! μια φορά έφαγα ban αλλά και τί έγινε? πούλησα την κονσόλα μου κρατώντας τον δίσκο μου και πήρα άλλη και πάλι τα ίδια. Από τότε εδώ και 2 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα το 360 μου. έχω παίξει ΟΛΑ τα παιχνίδια που έχουν βγει στο xbox live άνετα. Και η κονσόλα δεν παθαίνει τίποτα! Τώρα πλέον παίζω και στο wii live με κόπιες!!!!

Εδώ είχα στείλει με έναν φίλο μου φλασαρισμένη κονσόλα στην MS με ξεχασμένη κόπια μέσα και μου το έφτιαξαν και το γύρισαν κανονικά πίσω, με την κόπια δισκάκι σε θηκούλα!!!!!!!

Εδώ είχα στείλει με έναν φίλο μου φλασαρισμένη κονσόλα στην MS με ξεχασμένη κόπια μέσα και μου το έφτιαξαν και το γύρισαν κανονικά πίσω, με την κόπια δισκάκι σε θηκούλα!!!!!!!

Η MS εχει παρει πολυ σοβαρα το θεμα customer care με το XBOX , γι'αυτο και ο ανταγωνισμος που αδυνατει να κανει το ιδιο λογω εσωτερικων προβληματων τρεχει και δεν φτανει ...

Ο μόνος τρόπος για να είστε απολύτως ασφαλής μετά από φλασάρισμα είναι να μην συνδέεστε καθόλου στο XBOX Live. Έτσι σε περίπτωση βλάβης, θα μπορείτε να το στείλετε πίσω στην ΜS για επισκευή καθότι δεν θα είναι "μπαναρισμένο".

Ισχύουν αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τα φλασαρισμένα που πάνε Γερμανία για επισκευή, ότι δεν τα ελέγχουν δηλαδή. Φροντίστε μόνο το αυτοκόλλητο που φαίνεται όταν αφαιρείτε την πρόσοψη της κονσόλας να μην σκιστεί κατά το άνοιγμα για φλασάρισμα, κοινώς να μην φαίνεται πως έχει παραβιαστεί η κονσόλα.

Προσωπικά έχω 2 κονσόλες 360 (και μία που ψάχνω να πουλήσω), η μία είναι φλασαρισμένη και δεν μπαίνει ποτέ live και η άλλη είναι απείραχτη και όποτε έχω όρεξη για online μπαίνω μα αυτήν.

21/20