Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    3

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,239
Εκεί ψηλά.....
Flow-Poster-02.jpg

"Η γάτα είναι ένα μοναχικό ζώο, αλλά καθώς το σπίτι της καταστρέφεται από μια μεγάλη πλημμύρα,
βρίσκει καταφύγιο σε μια βάρκα που κατοικείται από διάφορα είδη και θα πρέπει να συνεργαστεί
μαζί τους παρά τις διαφορές τους."

oscar-award.png

• Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

Flow - Official US Trailer
Janus Films

Flow - Official Trailer
Madman Films

Last edited by a moderator:

djmnv81

Established Member
5 July 2017
274
Εξαιρετική…μόλις την είδα σε 4Κ!! Απόλαυστικό που δεν έχει ίχνος διαλόγων! Συγκινητική με μηνύματα. Ωραίος ήχος κ εφέ. Θέλουμε περισσότερες τέτοιες ταινιούλες και ας είναι στυλ παιδικό…

Γεμίσαμε με bullshits πια..πανάκριβες κ ανούσιες υπερπαραγωγές , σκοτωμούς , αίματα , πορνεία , βιασμούς , πυροβολισμούς κ ότι άλλη μαλακία πια π δυστυχώς πουλάει..ας τα διαολα!!!

Κάθε πέρσι κ καλύτερα!!

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,805
Φανταστικό είναι, μαζί με το Wild Robot οι 2 καλύτερες ταινίες της χρονιάς, και δεν εννοώ μόνο animation αλλά γενικά…

Υ.Γ. Βρε θα το γυρίσω μόνο στα ¨παιδικα¨ μόνο εκεί πλέον βλέπουμε φαντασία, όραμα, ποιότητα, ατμόσφαιρα και ψυχή…

• Like
Reactions: tiniakos
17 June 2006
25,117
Αθήνα
Είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν γραφικά της προκοπής; Είτε κάντα όλα χάλια , είτε όλα καλά. Τέλος πάντων κάντα να ΣΥΝΑΔΟΥΝ.
Το background (θάλασσα, δάσος, κτίρια) είναι καλά (λογικό αφού είναι σχέδιο) αλλά τα κινούμενα αντικείμενα (ζώα) είναι χάλια με αποτέλεσμα να φαίνεται χαοτική διαφορά μεταξύ τους και να κάνει μεγάλη αντίθεση (το καλό γραφικό με το κακό). Πάτησα το stop. Πολύ εκνευριστικό για τα μάτια μου. Μην μου πείτε ότι δεν το βλέπετε.

djmnv81

Established Member
5 July 2017
274
Είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν γραφικά της προκοπής; Είτε κάντα όλα χάλια , είτε όλα καλά. Τέλος πάντων κάντα να ΣΥΝΑΔΟΥΝ.
Το background (θάλασσα, δάσος, κτίρια) είναι καλά (λογικό αφού είναι σχέδιο) αλλά τα κινούμενα αντικείμενα (ζώα) είναι χάλια με αποτέλεσμα να φαίνεται χαοτική διαφορά μεταξύ τους και να κάνει μεγάλη αντίθεση (το καλό γραφικό με το κακό). Πάτησα το stop. Πολύ εκνευριστικό για τα μάτια μου. Μην μου πείτε ότι δεν το βλέπετε.
Για το τεχνικό μέρος στα γραφικά των ζώων έχεις δίκιο...θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά....αλλά δεν θυμαμαι αλλο cartoon που να αναπαράγει τοσο ρεαλιστικά τους ήχους και τις κινήσεις των ζώων...στα 44 χρόνια ύπαρξης μου!! :)

Βέβαια στο τέλος η ουσία είναι πως τα μηνύματα που πέρασε νίκησαν εμφατικά το περιτύλιγμα που είναι τα γραφικά των ζώων..

Προσωπικά...στα πρώτα δευτερα ξεπέρασα το σοκ των ασχημων γραφικών και εστιάστηκα στην ουσία που είναι η ταινία αυτή καθεαυτή....λίγο πως έχω γάτα 13 χρόνια..λίγο πως γενικά είμαι φιλόζωος τέρμα...χαχα...με διέλυσε...

Ελπιδοφόρο που πήρε και 8/10 από ένα σεβαστό αριθμό reviewers....υπάρχει ακόμα ευαισθησία εκεί εξω....:)

• Like
Reactions: Tartufo

donk

Senior Member
27 October 2023
552
Tα γραφικά είναι επίτηδες έτσι. Ίσως σπαστικό για κάποιους αλλά είναι τεχνοτροπία. Kαι χωρίς να το ψάξω (που τελικά είδα ότι είναι Βελγογαλλικό) αυτή την τεχνοτροπία την ακολουθούν στις κάτω χώρες μαζί με τους Γάλλους. Όπως του τύπου πλαστελίνης οι Άγγλοι.

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,239
Εκεί ψηλά.....
Tα γραφικά είναι επίτηδες έτσι. Ίσως σπαστικό για κάποιους αλλά είναι τεχνοτροπία. Kαι χωρίς να το ψάξω (που τελικά είδα ότι είναι Βελγογαλλικό) αυτή την τεχνοτροπία την ακολουθούν στις κάτω χώρες μαζί με τους Γάλλους. Όπως του τύπου πλαστελίνης οι Άγγλοι.

Πολυ σωστα.

Δεν εχει να κανει με "καλο, κακο" animation αλλα με επιλογη τεχνοτροπιας.

• Like
Reactions: donk

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,239
Εκεί ψηλά.....
Σε ολους αρεσουν οι κοκκινομαλλες και σε ολους οι ξανθες πλατινε ?

Να στο κανω πιο ευθυ : Aρεσε σε ολους η τεχνοτροπια του Nightmare before Christmas?