Fly Beeyond Festival - Μέρα 2η (η μόνη άξια προσοχής)

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Καλά βρε άχρηστοι, ούτε ένα briefing για τη συναυλία; (ναι, Λευτέρη και Γιώργο, για εσάς το λέω!)
Πρέπει να το βγάλω εγώ από νετ καφέ;

Μιλάμε για την απίστευτη βραδιά!

Ξεκίνησε η Tori Amos με την υπέροχη φωνή της και μια σκηνική παρουσία που δεν την περίμενα και μας προϊδέασε για τη συνέχεια.

Έπειτα οι Air, λίγο χλιαροί.

Και φυσικά οι απίστευτοι James! Δεν το περιμένεις ότι θα κάουν τέτοιο σώου στα live τους. Μιλάμε για συναυλία ισάξια με την περσινή των Depeche Mode και μια ανάσα κάτω από την προπέρσινη των Cure. Κι αυτό επειδή οι Cure έπαιξαν για περισσότερο από 3 ώρες. Ο Booth τα σπάει κανονικά στη σκηνή!

Τελικά Μόλις χωριστήκαμε με τα παιδιά, βρήκα παρέα από Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας προς την έξοδο (μην ακούσω τίποτα περί κ***φαρδίας). Λεπτομέρειες στην προσεχή συνάντηση με τους συνήθεις ύποπτους. Οι Θεσσαλονικείς περιμένετε να γυρίσω.
Από εκεί που θα πήγαινα σπίτι στη 1, γύρισα στις 6.30!

Έχεις δίκιο, αλλά έτρεχα εχτές και δεν πρόκαμα να κάνω κάτι αντάξιο πρώτου μηνύματος.

Επί του θέματος, λοιπόν, για μένα η καλύτερη ήταν η Tori. Πέραν του ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα μουσικά, η ενέργειά της και η σκηνική της παρουσία ήταν μια έκπληξη, τουλάχιστον για μένα που είχα πολύ μικρή επαφή μαζί της (δισκογραφικές προτάσεις ευπρόσδεκτες). Κάποια στιγμή κιόλας έπαιζε με το ένα χέρι το πιάνο και με το άλλο το synthesizer! Είχε, πιστεύω, και την καλύτερη επαφή με τον κόσμο.

Οι Air ξεκίνησαν χλιαρά, αλλά λίγο μετά τη μέση πήραν τα πάνω τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί όση ώρα βρίσκονταν στη σκηνή (περίπου μιάμιση ώρα), εγώ βρισκόμουν στην ουρά για να πάρω κάτι να πιούμε! Εξαιρετική οργάνωση! Έχω την εντύπωση ότι φταίει η %@*&^μπύρα, διότι έβαζαν από βαρέλια και αργούσαν δραματικά πολύ.

Οι James ήταν ο κόσμος. Με είχε μπριζώσει ο Guybrush, ότι στα live τους γίνεται χαμός, αλλά εγώ τους είδα υπερβολικά χαλαρούς. Τα γνωστά αγαπημένα Sit down και Laid ήταν πιο υποτονικά από τις studio εκτελέσεις τους. Ο κόσμος ήταν αυτός που έδινε τη δύναμη που έλειπε. Όπως και να 'χει, το διπλό live τους είναι στο σκληρό προς μελέτη.

Θέλω οπωσδήποτε να πω μια καλή κουβέντα για το σκηνοθέτη! Στις δύο βιντεοοθόνες βλέπαμε πολύ ωραίες λήψεις, με καλά κοντινά και γρήγορες εναλλαγές όταν ανέβαιναν οι τόνοι. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου να κοιτάει τη σκηνή και όχι την οθόνη!

Επίσης πολύ καλός και ο χώρος. Άπλα, δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού (από parking δεν ξέρω τι γινόταν), αν και το περίμενα πιο "κοντά" στο περιβάλλον των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Χίλια ευχαριστώ και στην καλή παρέα μας, τον Guybrush και τον Γιώργο Πολυχρονίδη. Και εις άλλα παίδες!

Παρακάτω, οι μόνες αξιόλογες προσπάθειες του κινητού μου.

Attachments

• 18-7-07 James 1.jpg
    18-7-07 James 1.jpg
    291.7 KB · Views: 12
  • 18-7-07 Tori Amos.jpg
    18-7-07 Tori Amos.jpg
    96.7 KB · Views: 19
Καλά βρε άχρηστοι, ούτε ένα briefing για τη συναυλία; (ναι, Λευτέρη και Γιώργο, για εσάς το λέω!)
Πρέπει να το βγάλω εγώ από νετ καφέ;

Μιλάμε για την απίστευτη βραδιά!

Ξεκίνησε η Tori Amos με την υπέροχη φωνή της και μια σκηνική παρουσία που δεν την περίμενα και μας προϊδέασε για τη συνέχεια.

Έπειτα οι Air, λίγο χλιαροί.

Και φυσικά οι απίστευτοι James! Δεν το περιμένεις ότι θα κάουν τέτοιο σώου στα live τους. Μιλάμε για συναυλία ισάξια με την περσινή των Depeche Mode και μια ανάσα κάτω από την προπέρσινη των Cure. Κι αυτό επειδή οι Cure έπαιξαν για περισσότερο από 3 ώρες. Ο Booth τα σπάει κανονικά στη σκηνή!

Τελικά Μόλις χωριστήκαμε με τα παιδιά, βρήκα παρέα από Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας προς την έξοδο (μην ακούσω τίποτα περί κ***φαρδίας). Λεπτομέρειες στην προσεχή συνάντηση με τους συνήθεις ύποπτους. Οι Θεσσαλονικείς περιμένετε να γυρίσω.
Από εκεί που θα πήγαινα σπίτι στη 1, γύρισα στις 6.30!

Κάτσε τώρα ξεκουράσου γιατί το Σάββατο θα περάσεις ειδική...-bye-

TORI AMOS το ελληνικο κοινο δεν γνωριζε τι ειχε απεναντι του Μια πολυ
μεγαλη τραγουδιστρια μια κορυφαια performer....

AIR ανυπαρκτοι

JAMES δεν ηταν 2001 Λυκαβητος

.

πρεπει να καταλαβεις οτι αλλο ειναι μια LIVE συναυλια
και αλλο να ακους ενα CD ιαπωνεζικης κοπης στο σαλονι σου

:ernaehrung004:

εννούσα ότι έχεις ξεφύγει όσον αφορά στην χρήση του υπερθετικού βαθμού για καλλιτέχνες . Κράτει . κατά τα άλλα ´συνήθως προτιμώ το σπίτι μου από το live για λόγους που έχω ήδη εξηγήσει . Αντε . Φεύγω για 10 μέρες . καλά να περνάτε . :ernaehrung004: