ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,440 Athens, Greece 8 August 2006 #21 Photis said: Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τί ακριβώς γίνεται μέχρι τα 10 μηνύματα... Click to expand... Oύτε εγώ...
Photis said: Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τί ακριβώς γίνεται μέχρι τα 10 μηνύματα... Click to expand... Oύτε εγώ...
panosxgr Supreme Member 24 June 2006 8,604 8 August 2006 #22 Πηπως επρεπε να κερδισουμε κανενα γλυφιτζουρι απο τους διαχειριστες και εκαναν τα κλειστα ματια???
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 25,415 Αθήνα 8 August 2006 #23 Απλά παιδιά, για να βγάλει κάποιος αγγελία πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 μηνύματα στο ενεργητικό του. οπως καταλαβαίνεις ΜΗΤΣ, εσένα ούτε καν σε αγγίζει το θέμα ασχετο: Την εκπομπή την ακούτε;
Απλά παιδιά, για να βγάλει κάποιος αγγελία πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 μηνύματα στο ενεργητικό του. οπως καταλαβαίνεις ΜΗΤΣ, εσένα ούτε καν σε αγγίζει το θέμα ασχετο: Την εκπομπή την ακούτε;
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,440 Athens, Greece 8 August 2006 #24 Re: Απάντηση: Φοβερή σκέψη !!!! ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Απλά παιδιά, για να βγάλει κάποιος αγγελία πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 μηνύματα στο ενεργητικό του. οπως καταλαβαίνεις ΜΗΤΣ, εσένα ούτε καν σε αγγίζει το θέμα ασχετο: Την εκπομπή την ακούτε; Click to expand... Για την εκπομπή δυστυχώς εγώ λόγω mac αλλά και restricted privileges δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω κάτι ακόμη...
Re: Απάντηση: Φοβερή σκέψη !!!! ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Απλά παιδιά, για να βγάλει κάποιος αγγελία πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 μηνύματα στο ενεργητικό του. οπως καταλαβαίνεις ΜΗΤΣ, εσένα ούτε καν σε αγγίζει το θέμα ασχετο: Την εκπομπή την ακούτε; Click to expand... Για την εκπομπή δυστυχώς εγώ λόγω mac αλλά και restricted privileges δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω κάτι ακόμη...
Νανόπουλος Γιάννης Supreme Member 17 June 2006 8,933 Σινεμά ο Παράδεισος... 8 August 2006 #25 Μάριε καλώς ήρθες και πάλι.....Το να γράψεις 10 μηνυματάκια είναι απλά θέμα λίγων λεπτών.Δυό τρία καλωσορίσματα σε νέους φίλους που το έχουν κι'όλλας ανάγκη...και τέλειωσες. Καλή συνέχεια.
Μάριε καλώς ήρθες και πάλι.....Το να γράψεις 10 μηνυματάκια είναι απλά θέμα λίγων λεπτών.Δυό τρία καλωσορίσματα σε νέους φίλους που το έχουν κι'όλλας ανάγκη...και τέλειωσες. Καλή συνέχεια.