focal 1028be ή audio spectrum hermes?

Γράψε λάθος σε μπέρδεψα με άλλον.
Καλώς να τους δεχτείς τους σκορπιούς...
Να 'σαι καλα φιλαρακι καλως να δεχτεις κι εσυ τα εργαλεια σου! Πω πω... και το στρωσιμο ειναι η πιο ωραια εμπειρια γιατι οσο θα περναει ο καιρος θα σε εκπλησουν ευχαριστα! Φιλε iraklio1000 με τι ενισχυτηκα θα τους παιξεις τους ''φτερωτους'';-bye-

Re: Απάντηση: focal 1028be ή audio spectrum hermes?

ΜΕ ΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

Βασικά η καμπίνα του παλιού Ερμή είναι πολύ "ατίθαση" και δυστυχώς ακούγεται περισσότερο από όσο πρέπει.
Σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν θέμα οδήγησης αλλά μετά από δοκιμές με hifi και pro τελικούς με πολλά βάττια αυτό το χαρακτηριστικό παρέμενε.
Ελπίζω ο νέος να είναι καλύτερος τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα...

Σχετικά με το upgraded cross για να είναι upgraded θα πρέπει να το κάνεις αργότερα.
Είναι σαν να παίρνεις ένα σπορ αυτοκίνητο και να του αλλάζεις την ανάρτηση κατευθείαν με μια "καλύτερη".

Πως θα ξέρεις ότι είναι καλύτερη αν δεν οδηγήσεις τη μανίσια?

Πως θα ακούσεις τη διαφορά στο κρος αν δε ξέρεις πως παίζει με το μαμά?

IMHO
Τον καινουριο ερμη τον εχω ακουσει και ηταν πραγματικα εξαιρετιο ηχειο και μου ειχε κανει εντιπωση το ποσο ''καθαρα επαιζε.

Αυτό που λες είναι σωστό όμως απ´τη μια λόγω απόστασης δεν είναι εύκολο τα θηρία να πηγαίνουν πάνω κάτω κι απ´την άλλη ο Πετροπ..
δεν συνιστά να βάλουμε χέρι αργότερα.
Συγκεκριμένα αλλάζουν τα υλικά σε όλα τα cross με ακριβότερα και μπορεί να γίνει απ´την αρχή κι όχι βάλε βγάλε, άσε που τοι κόστος θα είναι μεγαλύτερο αργότερα μια και τώρα δε θα χρεωθούν τα standar παρά θα πληρώσεις τη διαφορά.

Να 'σαι καλα φιλαρακι καλως να δεχτεις κι εσυ τα εργαλεια σου! Πω πω... και το στρωσιμο ειναι η πιο ωραια εμπειρια γιατι οσο θα περναει ο καιρος θα σε εκπλησουν ευχαριστα! Φιλε iraklio1000 με τι ενισχυτηκα θα τους παιξεις τους ''φτερωτους'';-bye-

Τα αναφέρω στην αρχή...

Σαν κατοχος των Ερμηδων και εγω,σου ευχομαι με το καλο να τους παραλαβεις και καλες ακροασεις!!
Αναβαθμηση εεε!!δεν το γνωριζα.ευχαριστω για το info!!

Τελιως υποκιμενικο αυτο που θαν πω αλλα πιστευω πως ο Ερμης ηταν η καλλιτερη επιλογη για το εμβαδο του χωρου σου και εχεις και καλη υποδομη απο μηχανηματα συνοδα για να τα παιξεις.

Απάντηση: Re: focal 1028be ή audio spectrum hermes?

Τελιως υποκιμενικο αυτο που θαν πω αλλα πιστευω πως ο Ερμης ηταν η καλλιτερη επιλογη για το εμβαδο του χωρου σου και εχεις και καλη υποδομη απο μηχανηματα συνοδα για να τα παιξεις.
+1-bye-

καλως να τα δεχτεις και απο εμενα!

συγνωμη που μπαινω σφηνα στο θεμα...
σε χωρο 3,5 Χ 7 (και ενα ανοιχτο χωρο 3χ4 στην αριστερη μπροστα πλευρα αυτου του χωρου) ειναι υπερβολη ο Ερμης ?
θα προσπαθησω να φροντισω τον χωρο στα μετρα του εφικτου...δεν ειναι dedicated ο χωρος αλλα το σαλονι του σπιτιου...μην βαλουμε και αυγοθηκες δεν λεει...

με τα ηχεια μισο και κατι μετρο αποσταση απο πισω τοιχο και αποσταση ακροασης καπου 2,5 - 3 μετρα...

στον ιδιο χωρο ειχα τα Artemis για λιγο καιρο και δεν εμεινα ικανοποιημενος απολυτα απο τις χαμηλες του μιας και ειχα μαθει να ακουω ισως λανθασμενα μεν αλλα με περισσοτερο χαμηλο, τα ειχα σε μικροτερο χωρο...

θα ηθελα να αποφυγω τοποθετηση sub...

Για το φίλο Νάκο: σωστό αυτό που λες αλλά είχα κολήσει για το καινούργιο (αρκετές διαφορές), και γενικά με τα καινούργια μηχανήματα...

Ευχαριστώ παιδιά θα ποστάρω εντυπώσεις....

Πάντως είναι πέρα για πέρα ορθό πως το Α και το Ω είναι ο χώρος.
είχα τα xanadu στο παλιο σπίτι σε χωρο περίπου 25-30τ.μ. αρκετά φορτωμένο, αποτέλεσμα ικανοποιητικό.
μετα τη μετακόμιση λόγω παιδιού (πειραζει πολύ), όλα τα ´καλά!!!μηχανήματα τα κλείδωσα ατο γραφειο του σπιτιού περίπου 10 12 τ.μ. εκεί άκουσα τα ηχεία μου όπως δεν τα είχα ξαναακούσει ποτέ με σφιχτό χαμηλό και λεπτομέρειες απίστευτες. για στερεωφονική εικόνα όμως και εντάσεις ξέχνα το...
Τώρα που αποφάσισα να τα βγάλω όλα στο σαλόνι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ!!! Μπάσο ανύπαρκτο, τα πρίμα τσιρίζουν και όλα φωνάζουν για ηχείο δαπέδου...
Πάντως πειραματείστικα με το sub (ταιριασμα), και το marantz 8003 σαν προ και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου άσχημο.
το sub ειναι το 10αρι sunfire και όπως υποστηρίζουν τα Αμερικανάκια στα φόρουμ τους αν πας σε μεγάλο ακριβό μουσικό sub και το τοποθετήσεις σωστα στο χώρο σου θα αποζημιωθείς τα μέγιστα, ειδικά στο home cinema.
Eγώ κάποια στιμή το σκεφτόμουν μια και θα έκανα δουλειά με πολύ λιγότερα αλλά επειδή ακούω κατά 90% μουσική και είχα απωθημένο μετά από περίπου 15 χρόνια να αλλάξω ηχεία προχώρησα στην εν λόγω αγορά.
Κι ο δικός μου χώρος θέλει επεμβάσεις που θα γίνουν σιγά σιγά!!!

Τι εγινε τελικα; Παρελαβες;

Λοιπον τα οποια εμποδια έλαβαν τέλος και Πεμπτη-Παρασκευη ο φτερωτός Ερμης προσγειώνεται στα τιμημένα χώματα της λεβεντογένας.
Αλλα άσε καλύτερα να μη μελετάω τίποτα γιατί ο Mr merphy καραδοκεί!!!
Εσένα φιλαράκι απο τα βόρεια εύχομαι να πάνε όλα καλά και αύριο να ξεπακετάρεις τις κούκλες σου!!!

Nα 'σαι καλα φιλε μου! Και εμενα τα δικα μου ειναι στη μεταφορικη. Αυριο η μεθαυριο θα τα εχω! Δε τη παλευω αλλο. Εχω αγχος... Αντε ευχομαι να περασει γρηγορα η αναμονη και να τα χαρουμε! Πωπω το ξεπακεταρισμα ειναι ολα τα λεφτα!:Banane0::Banane0::Banane0:
Καλως να τα δεχτουμε συμφορουμιτη και περιμενουμε και φωτο φυσικα.

Nα 'σαι καλα φιλε μου! Και εμενα τα δικα μου ειναι στη μεταφορικη. Αυριο η μεθαυριο θα τα εχω! Δε τη παλευω αλλο. Εχω αγχος... Αντε ευχομαι να περασει γρηγορα η αναμονη και να τα χαρουμε! Πωπω το ξεπακεταρισμα ειναι ολα τα λεφτα!:Banane0::Banane0::Banane0:
Καλως να τα δεχτουμε συμφορουμιτη και περιμενουμε και φωτο φυσικα.

:grandpa:

Το ξεπακετάρισμα πρέπει να γίνεται σιγά-σιγά...Βάζεις ποτάκι...Χαμηλώνεις
και τα φώτα....Να φας ρε παιδί μου κάνα μισάωρο....Αφού τα βγάλεις
από τις κούτες τα χαζεύεις και λίγο....Και μετά πάνε στη θέση τους...