focal 1028be ή audio spectrum hermes?

Εννοειται! Ξερεις ε; Εχω παρει και χειρουργικα γαντια μιας χρησης για να μη κανω δακτηλιες.... Αχ φωτιες μας αναβεται...

Εννοειται! Ξερεις ε; Εχω παρει και χειρουργικα γαντια μιας χρησης για να μη κανω δακτηλιες.... Αχ φωτιες μας αναβεται...

Υπομονή...Αυτές είναι από τις καλύτερες στιγμές μιας αγοράς!

Επειδή έχουμε μαζευτεί πολλοί, μήπως να κάνουμε ένα power buy "ψυχιατρικών υπηρεσιών" ?? :flipout:

Εννοειται οτι θα σου κανει και αναβαθμιση! Οτι μπορεις να κανεις για κατι καλλιτερο να το κανεις!!!:grandpa:
Αντε τυχερε σε ζηλευω... Εμενα τα δικα μου ηχεια θα ερθουν τον αλλο μηνα και με δεν εχω υπομπνη. Ειμαι σε αναμενα καρβουνα.... :bigcry::bigcry::bigcry:

Α ρε Πάνο!!! να σου θυμίσω τι μου έλεγες και σήμερα εσύ παρέλαβες κι εγώ ακόμα στο περίμενε!!!
Έχω φάει τρελή στέρηση σου λέω...
Ευτυχώς πριν λίγες μέρες ήρθε το νέο coaxial Nordost swaman κατι...
και ακούω απο lap top, much better every day, κι αυτά στρώσιμο θέλουν τα άτιμα!!!

καλησπέρα τελικά...
Λογικά έχουν φύγει απ' τη σπέκτρουμ και χθες μου έλεγαν για 2 μέρες μετά που θα φύγουν λόγω μεταφορτώσεων και διαλογής του πρακτορείου, και παπ...ές!!!
Το καλό είναι πως κατάφερα να γίνει η πολυπόθυτη αναβάθμιση στα cross κλπ...
Για να δούμε για να δούμε!!!

πάντως δε ξέρω αν έχεις παιδιά ρε φίλε, αλλά με το χαμό που γίνεται όλη μέρα στο σπίτι τελευταία, (2 παιδια 3 ετών κια 5 μηνών), και την ησυχία που πέφτει το βράδυ αργά και δεδομένου πως το σύστημα κτοικοεδρεύει στο σαλόνι, απορώ κι εγώ ο ίδιος πως και πότε θα τα στρώσω και κατά πόσο θα τα ευχαριστηθώ!!!
Ωρες ώρες σκέφτομαι πως έπρεπε να πάρω heberth που όπως όλοι λένε αποδίδουν άψογα σε χαμηλές εντάσεις για μεταμεσονύχτιες ακροάσεις!!!
Έτσι μου 'ρχεται ν' ανοίξω νήμα με ομοιοπαθούντες να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο...

Εντυπώσεις βρε απ' τους σκορπιούς δε ξαναείδα, αλλά που να προλάβεις τώρα να γράφεις το 'χεις ρίξει σε τρελές ακροάσεις.
Σε φαντάζομαι να´χεις ρίξει άγκυρα μπροστά στα ηχεία και να μη το κουνάς για κανά τριάρι μέρες...

καλησπέρα τελικά...
Λογικά έχουν φύγει απ' τη σπέκτρουμ και χθες μου έλεγαν για 2 μέρες μετά που θα φύγουν λόγω μεταφορτώσεων και διαλογής του πρακτορείου, και παπ...ές!!!
Το καλό είναι πως κατάφερα να γίνει η πολυπόθυτη αναβάθμιση στα cross κλπ...
Για να δούμε για να δούμε!!!

πάντως δε ξέρω αν έχεις παιδιά ρε φίλε, αλλά με το χαμό που γίνεται όλη μέρα στο σπίτι τελευταία, (2 παιδια 3 ετών κια 5 μηνών), και την ησυχία που πέφτει το βράδυ αργά και δεδομένου πως το σύστημα κτοικοεδρεύει στο σαλόνι, απορώ κι εγώ ο ίδιος πως και πότε θα τα στρώσω και κατά πόσο θα τα ευχαριστηθώ!!!
Ωρες ώρες σκέφτομαι πως έπρεπε να πάρω heberth που όπως όλοι λένε αποδίδουν άψογα σε χαμηλές εντάσεις για μεταμεσονύχτιες ακροάσεις!!!
Έτσι μου 'ρχεται ν' ανοίξω νήμα με ομοιοπαθούντες να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο...

Εντυπώσεις βρε απ' τους σκορπιούς δε ξαναείδα, αλλά που να προλάβεις τώρα να γράφεις το 'χεις ρίξει σε τρελές ακροάσεις.
Σε φαντάζομαι να´χεις ρίξει άγκυρα μπροστά στα ηχεία και να μη το κουνάς για κανά τριάρι μέρες...
Καταρχην να μην ακους κανεναν! Το ηχειο ειναι πολυ προσωπικη υποθεση για μενα οπως ειναι με την γυναικα. Αν εχεις βαρβατο ενισχυτη με ικανη τροφοδοσια θα ακους καλα και σε χαμηλες εντασεις.
Παιδια δεν εχω ακομα οπως και δεν ειμαι ακομα παντρεμενος με τη κυρα μου αλλα πρεπει.Υπομονη. Και χρονο θα βρισκεις και ολα θα τα κανεις.
Ευχομαι αυριο να τα ξεπακεταρεις και να τα χαρεις.
Εντυπωσεις για τα δικα μου θα γραψω συντομα.
Να χαιρεσαι τα παιδακοα σου! Υγεια.
Τους ερμηδες τους εχω ακουσει να παιζουν σε χαμηλες εντασεις και να ειναι ´γεματα´λογο ενισχυτικων. Μην ακους τιποτα.Αν δεν τα ακουσεις στο χωρο σου δε ξερεις τιποτα.

Απάντηση: Re: focal 1028be ή audio spectrum hermes?

Καταρχην να μην ακους κανεναν! Το ηχειο ειναι πολυ προσωπικη υποθεση για μενα οπως ειναι με την γυναικα. Αν εχεις βαρβατο ενισχυτη με ικανη τροφοδοσια θα ακους καλα και σε χαμηλες εντασεις.
Παιδια δεν εχω ακομα οπως και δεν ειμαι ακομα παντρεμενος με τη κυρα μου αλλα πρεπει.Υπομονη. Και χρονο θα βρισκεις και ολα θα τα κανεις.
Ευχομαι αυριο να τα ξεπακεταρεις και να τα χαρεις.
Εντυπωσεις για τα δικα μου θα γραψω συντομα.
Να χαιρεσαι τα παιδακοα σου! Υγεια.
Τους ερμηδες τους εχω ακουσει να παιζουν σε χαμηλες εντασεις και να ειναι ´γεματα´λογο ενισχυτικων. Μην ακους τιποτα.Αν δεν τα ακουσεις στο χωρο σου δε ξερεις τιποτα.
Ετσι ακριβως ειναι!!:grandpa:

Εφόσον το upgrade των ηχείων σου είναι...εργοστασιακό μη φοβάσαι τίποτα.

Συνήθως τα καλύτερα υλικά βοηθούν στο να παίζει το ηχείο καλύτερα και σε χαμηλές εντάσεις.

Ντοντ γουώρε!

Α! και θέλουμε φωτό από το ξεπακετάρισμα!

Γεια σε όλη τη παρέα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους...
Sorry για τη καθυστέρυση αλλά ήμουν εκτός 2 ημέρες.
Και πάνω που είχα απογοητευτεί εντελώς, ο δυνατός βοριάς που φυσούσε όλο το Σ.Κ. τον σήκωσε το φτερωτό Ερμή και τον κατέβασε στο Νότο!!!

Η Ρ Θ Ε Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!:BDGBGDB55:

Τώρα υπομονή και ησυχία!!! Απόψε έχει ξενύχτι, να κοιμήσω την οικογένεια και μετά ποτάκι χάϊδεμα και οφθαλμόλουτρο, και στο τέλος οι ακρόασεις...

Εννοείται πως δεν έχω ξεπακετάρει ακόμα!!!

Μ' έχετε βάλει στη πρίζα με τις photo και εννοείται θα ακολουθήσω... ήδη φορτίζω τη ταπεινή canon ixus 50...

Βρε φιλαράκι από τη Ρόδο τώρα μόνο είδα πως έχεις κι εσύ τον Ερμή!!!
Τον συνοδεύεις με δυνατό εργαλείο μπράβο!!!
Πιστεύεις θα ανταποκριθεί ο halo a21, ή θα απογοητευθώ?
(ρε στο σπίτι σου τα ´χεις τα δοκίμασε ντε!!! τι τους πρήζεις τους ανθρώπους?), χιχιχι

Αν εχεις βαρβατο ενισχυτη με ικανη τροφοδοσια θα ακους καλα και σε χαμηλες εντασεις.

Δεν νομίζω να παίζουν τα ενισχυτικά ρόλο σε αυτό το θέμα, καλά σε χαμηλές εντάσεις παίζουν τα ηχεία με γραμμική απόκριση φάσης. Δηλαδή, όλες οι συχνότητες του ακουστικού φάσματος θα πρέπει να εκπέμπονται με την ίδια ακριβώς χρονική καθυστέρηση. Αν είναι έτσι κατασκευασμένος ο Ερμής, θα το έχεις αυτό, αλλιώς ότι ενισχυτικο και να βάλεις σε χαμηλές εντάσεις δεν...
'Οπως λέει και ο φίλος acoustics: η μέτρηση της βηματικής απόκρισης είναι σημαντική ενδειξη της φασικής συμπεριφοράς ενός ηχείου ως συνόλου. Ιδανικά, θα πρέπει να μοιάζει με ορθογώνιο τρίγωνο. Πρακτικά, κάπως έτσι:

Lsfig11.jpg

Καλοάκουστα πάντως φίλε!!

Last edited: