focal 1028be ή audio spectrum hermes?

Τελικά και μένα μου αρέσει ο Ερμής και θα μου αρέσει κάθε μέρα και περισσότερο...
Όχι τώρα αλλά το απόγευμα άκουγα pink floyd dark side of the moon, και μετά bach εκκλησιστικό όργανο (τρέλα), και έκλεισα με bruberg take five & bruberg love classic ένα cd που παίζει εξαίσια!!!
Παρόλο που έχουν παίξει λίγες ώρες μόνο είναι εξαφανισμένα με τρισδιάστατη στερεοφωνική εικόνα, πεντακάθαρο ήχο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!
Διάλεξα Ερμή γιατί ήξερα πως ταιριάζει με τον ενισχυτή μου (ειδικά αν τους κάνω δύο!!!), και γιατί πιστεύα πως μεγάλες ορχήστρες κλασσικής μπορούν να αποδοθούν καλύτερα με μεγάλα ηχεία, και αυτό το δεύτερο μου' χει βγει απίστευτα...
Και ακόμα είναι τόσο νωρίς!!!

Πάντως μικρά σύνολα τζαζ τα xanadu μέχρι στιγμής τα απέδιδαν καλύτερα, εκει που δε παίζονται είναι στη κλασσική και στην ηλεκτρονική και ποπ, άσε δε τα ροκ....
Σε ξεγελάνε πως δε θέλουν κάτι σπουδαίο για οδήγηση αλλά είμαι σίγουρος πως με δυνατότερους ενισχυτές (ρεύματα όχι watt), θα είναι συγκλονιστικά!!!
Μπράβο στο Πετρόπουλο για το καμάρι του...

Απάντηση: Re: focal 1028be ή audio spectrum hermes?

Πάντως μικρά σύνολα τζαζ τα xanadu μέχρι στιγμής τα απέδιδαν καλύτερα, εκει που δε παίζονται είναι στη κλασσική και στην ηλεκτρονική και ποπ, άσε δε τα ροκ....
Σε ξεγελάνε πως δε θέλουν κάτι σπουδαίο για οδήγηση αλλά είμαι σίγουρος πως με δυνατότερους ενισχυτές (ρεύματα όχι watt), θα είναι συγκλονιστικά!!!
Μπράβο στο Πετρόπουλο για το καμάρι του...
Συντομα θα αλαξεις γνωμη για τα μικρα συνολα τζαζ φιλε μου,και ναι,θελουν ρευματα.(εγω στα ρευματα τουλαχιστον δεν εχω προβλημα):a0210:

απο τη μερα που τα πηρα λειπω 4 βραδυα, ομως ολα τα πρωινα επαιζαν 8ωρα σε μεσαιες εντασεις και ηδη τωρα παιζουν αλλοιωτικα, πιο σφικτό μπάσο και πιο γλυκά πρίμα. Περιμένω να αποκτήσουν πιο γεμάτες μεσαίες που σίγουρα έχουν...
Ο HALO καλά τα καταφέρνει και μόνο στις χαμηλές εντάσεις ακούγονται αδεια του λε'ιπει ο τσαμπουλάς ρε παιδί μου...
Ομως τέρμα οι βιασύνες, υπομονή και κάθε μέρα θα είνα καλύτερη απ' την άλλη, φαντάσου πως δεν έχω κάτσει μια ώρα στο σπίτι να βάλω τις ακίδες ακόμα (κάτω πατάει στο πάτωμα), θα πειραματιστω τόσο με γρανίτες όσο και με ξύλο θαλάσσης που έχω ακούσει καλά λόγια, όπως θα δοκομάσω και διενισχυση με το μικρό parasound έτσι για´πλάκα για να ακούσω τι λέει....
Α ρε και να είχα ένα gryphon και θα σου 'λεγα 'γω!!!

απο τη μερα που τα πηρα λειπω 4 βραδυα, ομως ολα τα πρωινα επαιζαν 8ωρα σε μεσαιες εντασεις και ηδη τωρα παιζουν αλλοιωτικα, πιο σφικτό μπάσο και πιο γλυκά πρίμα. Περιμένω να αποκτήσουν πιο γεμάτες μεσαίες που σίγουρα έχουν...
Ο HALO καλά τα καταφέρνει και μόνο στις χαμηλές εντάσεις ακούγονται αδεια του λε'ιπει ο τσαμπουλάς ρε παιδί μου...
Ομως τέρμα οι βιασύνες, υπομονή και κάθε μέρα θα είνα καλύτερη απ' την άλλη, φαντάσου πως δεν έχω κάτσει μια ώρα στο σπίτι να βάλω τις ακίδες ακόμα (κάτω πατάει στο πάτωμα), θα πειραματιστω τόσο με γρανίτες όσο και με ξύλο θαλάσσης που έχω ακούσει καλά λόγια, όπως θα δοκομάσω και διενισχυση με το μικρό parasound έτσι για´πλάκα για να ακούσω τι λέει....
Α ρε και να είχα ένα gryphon και θα σου 'λεγα 'γω!!!
Ασε τους γρανίτες και τα ξύλα δεν σε βάλουν σε σωστό δρόμο!Ακου μουσική και απολαυσέ τα ηχεία σου,το μόνο βασικό να τα στείσεις σωστα!!!

αυτο κανω φιλε μου και τα απολαμβανω ολο και περισσοτερο ασε που εχει ξυπνησει ο εφηβικος dj μεσα μου με τα θηρια
καλη χρονια σε ολους και καλες ακροασεις!!!

κάποιες μικροαλλαγες!!!
προενισχυτή χρησιμοποιώ το benchmark πλέον αντί του γέρο tandberg, και μια νέα αγορά το squeezebox touch, να τραβάει μουσική απ´το τοπικό δίκτυο.
Κταπληκτικό γκατζετάκι και με αξιοπρεπεστατο ήχο...
Οι ερμήδες που ήταν και το αρχικό θέμα μας κελαϊδάνε υπέροχα, τα μπάσα έχουν γεμίσει χωρίς να απλώνονται ασχημα ενώ και η μεσαία ζέστανε και απέκτησε όγκο...
Υπάρχει περίπτωση να ψαχτώ για δεύτερο halo a21 (μεταχειρισμένο), κάνοντας διενίσχυση μπάσα - πρίμα....
Το ξέρω πως δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά σίγουρα είναι πολυ οικονομική στη παρούσα φάση, ενώ θα δώσει αρκετα ρεύματα στους ψηλούς...
ακούω γνώμες!!!

μικρη διαφορα. εαν ομως βαλεις ψηφιακο κροςς/dac και τοτε διενισχυση θα παθεις μεγαλη πλακα.