Focal 165KR2 VS Focal 165V30

Να κανω μια αλλη ερωτηση γιατι σε αυτην δεν βλεπω να μου απανταει κανεις.Θα περνατε ηχεια που στην Ελλαδα κανουν 500 με 250 ευρω απο το ιντερνετ με το ρισκο που εχει μια τετοια αγορα η θα προτιμουσατε να παρετε με 250 ευρω ηχεια απο ενα καταστημα στην Ελλαδα με την σιγουρια της εγγυησης κτλ?

Αυτό είναι προσωπική επιλογή...από την άλλη εγώ έχω αγοράσει αντικείμενα πολλαπλάσιας αξίας κ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Αν είναι από το ebay, κοίτα να πληρώσεις με paypal, να έρθει το ηχείο σπίτι, να το δοκιμάσεις ότι όλα οκ κ μετά να γράψεις αξιολόγηση. Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι χωρίς εγγύηση κατά πάσα πιθανότητα...λίγες εταιρείες στην Ελλάδα, αναγνωρίζουν την εγγύηση προϊόντος εξωτερικού...

Φιλε djjojo το υπολοιπο συτημα τι θα ειναι ? Θα εχει dsp ? Ποιος θα το ρυθμισει? Μην Ψαχνεις εναγωνιως το δεντρο κ χασεις το δασος! Ηχοσυστημα αυτοκινητου χωρις dsp κ σωστη ρυθμιση απο γνωστη - ειδικο δεν λεει κ ας εχεις τα καλυτερα μηχανηματα!

ΙΜΗΟ καλά αποτελέσματα έχουμε και χωρίς DSP αρκεί ο ενισχυτής να είναι παραμετροποιήσιμος και να υπάρχει μπόλικος χρόνος για δοκιμές. Πάντως για μένα όλα ξεκινάνε απο την πηγή... Όσο καλά ηχεία και να έχουμε αν η πηγή δεν είναι καλή το αποτέλεσμα θα είναι πάντα μέτριο.

Το ιδιο συστημα με κ χωρις dsp πιστευω οτι ειναι καλυτερα με dsp! Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα με dsp κ σωστη ρυθμιση βεβαια .

Απάντηση: Re: Focal 165KR2 VS Focal 165V30

Το ιδιο συστημα με κ χωρις dsp πιστευω οτι ειναι καλυτερα με dsp! Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα με dsp κ σωστη ρυθμιση βεβαια .

Σωστός.
Είναι τα υλικά του μουσακά χωρίς να ξέρεις τη δοσολογία.

Και να συμπληρωσω οτι εξαιτιας του πολυ καλου στησιματος που μου εκανε ο εγκαταστατης μου μ αρεσει πολυ περισσοτερο ν ακουω μουσικη στο αυτοκινητο παρα στο σπιτι κ μου ανοιξε τ αυτια ετσι ωστε να μην μπορει να με ικανοποιησει ευκολα ενα συστημα πλεον ! Γι αυτο θεωρω τα συστηματα room correction ενεργα η παθητικα σχεδον απαραιτητα για την καλυτερη δυνατη αξιοποιηση ενος δεδομενου συνολου μηχανηματων σε ενα δεδομενο χωρο

Πηγη προσφατα εβαλα την DEH-P7100BT,στο αμαξι εχω εναν ενισχυτη και ενα sub.DSP δεν εχω γιατι βασικα δεν ξερω καν τι ειναι αλλα με τα ηχεια που ειχα μια χαρα ηχο ειχα

Θελω την βοηθεια σας για την επιλογη ηχειων για το αυτοκινητο.Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 Focal 165KR2 και Focal 165V30.Τα εχει ακουσει κανεις η τα εχει στο αμαξι του?

Με ποιόν ενισχυτή θα τα οδηγήσεις και σε τι αυτοκίνητο?

Το v30 θα αγόραζα απο τα δυο, ας είναι λίγο πιο αναίσθητο. Τα 92db που αναφέρει είναι στα 2Ω, δηλαδή στα 4Ω θα είναι περίπου στα 89db. Έχει πιο φυσικό ήχο και καλύτερο χαμηλό σε σχέση με το KR2 που είναι λίγο παραπάνω προβολικό στη μεσαία περιοχή. Προχώρα άφοβα και κάνε καλή στήριξη στο wooferάκι χρησιμοποιώντας όλες τις βίδες και όχι σε πλαστική βάση αντάπτορα, φτιάξε ξύλινη ροδέλα καλύτερα.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν με προλαβες και εχω παραγγειλει τα KR2, ας ελπισουμε να τα αξιζουν τα λεφτα τους.

Re: Απάντηση: Focal 165KR2 VS Focal 165V30

χει πιο φυσικό ήχο και καλύτερο χαμηλό σε σχέση με το KR2 που είναι λίγο παραπάνω προβολικό στη μεσαία περιοχή.
Το ιδιο ισχυει και για το krx3 - παραειναι προβολικο στα μεσαια...

Τα ηχεια μου ηρθαν την προηγουμενη βδομαδα και τα εγγατεστησα μονος μου.Ενω τα woofer ειναι μια χαρα τα tweeter βγαζουν περιεργο ηχο σαν να τσιριζουν.Τα crossover ειχαν πανω 2 κουμπια το καθενα mid high - mid flat τα οποια ουτε που τα πειραξα αλλα νομιζω οτι ειναι στην επιλογη mid high

αν σου τσιριζει και ειναι υπερβολικα τα πριμα βαλτα στο mid τουλαχιστον, ειναι το κρος για την αποκριση των υψηλων.

θα το δοκιμασω αυριο.Στον ενισχυτη δεν ξερω μηπως πρεπει να αλλαξω τιποτα γιατι εχει κατι κουμπακια πανω απλα ειμαι λιγο ασχετος με αυτα και δεν τα πειραζω