FOCAL Chorus 816V ???

Τα QUAD 22L που εχω, λεει ο κατασκευστης οτι ειναι 2.5 δρομων.

Εχουν τρυπα πισω χαμηλα, αλλα ξερω οτι το ενα απο τα δυο γουφερ ειναι παθητικο. Δεν θυμαμαι αν το ειχα διαβασει αυτο η αν μου το ειπαν. Τοτε ηταν η εποχη που ηξερα λιγοτερα απο ο,τι ξερω τωρα...

Απ' ότι διαβάζω για το 22L, είναι κλασικό 2,5 δρόμων, ακριβώς όπως το 816V.

Στο manual βλέπω να μιλάει για bass unit, bass/midrange unit, και treble unit. Κλασικά πράγματα.

Λοιπόν, πήγα και άκουσα τα 816V με τον PrimaLuna ο οποίος τα οδήγησε μιά χαρά. Άψογος ήχος, σε φωνητικά και φυσικά όργανα τα ηχεία πετάνε, μιά μικρή ουρά παρατήρησα σε κάποια κομμάτια με έντονο μπάσο αλλά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο τον ήχο τους! Η σχετική παραγγελία έγινε και τα περιμένω πώς και πώς!!! Οφείλω να πώ οτι και η εξυπηρέτηση στο κατάστημα ήταν άψογη!

Τα οδήγησε ο PrimaLuna με 35W??? Μένω κατάπληκτος. Αλλάζω την άποψή μου για το πόσο "μεγάλο" ενοσχυτή χρειάζονται τελικά αυτά τα ηχεία. Ωραίος φίλε. Δεν ξέρω αν αυτά που άκουσες ήταν στρωμένα, αλλά περίμενε να στρώσουν και τότε..... θα δεις το φως το αληθηνό!!

Πάντως εγω όταν ακούω φωνές και φυσικά όργανα, μου έρχετε να ορμήσω πάνω τους και να τα αγκαλιάσω :flipout:

Με γειές. Και τα καλύτερα έρχονται. Κάνε υπομονή μέχρι να στρωθούν και θα με θυμηθείς... -bye-

"Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη πείς" λέει ο σοφός λαός! Κι εκεί που τα παρήγγηλα τα ηχειάκια το Σάββατο για παραλαβή Δευτέρα ή Τρίτη όπως μου είπαν, μαθαίνω μετά απο ΔΙΚΗ ΜΟΥ ενόχληση οτι "η αποθήκη ειναι κλειστή λόγω απογραφής και οι παραγγελίες θα αρχίσουν να τιμιλογούνται τις προσεχείς ημέρες"!!!!!!!!!! Μέχρι να μπεί το χρήμα στην τσέπη, μετά...

Μην είσαι τόσο αυστηρός κι εσύ. Μπορεί να μην το ήξεραν. Θα μου πεις γιατί δεν σ' ενημέρωσαν ως όφειλαν. Σ' αυτό έχεις δίκιο. Πάντως είναι ήδη 15/1, οπότε όπου νά 'ναι πρέπει να ανοίξουν.

Παραραγγελία Σάββατο 10/1. Σήμερα 19/1 ηχεία, δεν!!! Ούτε τηλέφωνο να ενημερώσουν ούτε τίποτα! Εάν δεν τηλεφωνήσω εγώ αυτοι ....... Απο Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και πάλι Δευτέρα! Σου είπα Ge0rge μέχρι να παντελωνιάσουν το παραδάκι!!! Όλα αυτά στο STEREO ΕΠΙΛΟΓΕΣ στο κατάστημα Αμαρουσίου! Κάτι τέτοιους "επαγγελματίες" έχουμε γιαυτό μια ζωή θα είμαστε Ψοροκώσταινα!!!

Κρίμα ρε γ@μώτο :frown:

Να σου πώ ότι δεν έχεις δίκιο? Δίκιο έχεις και με το παραπάνω. Δεν παίρνεις ένα τηλ και την Audio Visual στην Παλλήνη που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Focal να τους πεις αυτά που περνάς και να μάθεις από πρώτο χέρι πότε ανοίγουν οι αποθήκες τους? Είναι ένας κύριος υπεύθυνος (δεν θυμάμαι το όνομά του) και είναι πολύ ευγενικός. Είχα μιλήσει όταν πήρα τα δικά μου για να μάθω που θα τα ακούσω κτλ. και με εξυπηρέτησε άψογα.

Και πόσο πήγαν αν επιτρέπεται?

Last edited:
1150 euros + τόκους γιατι μπήκαν και δόσεις! Άσε φίλε, έχω βγεί απ´τα ρούχα μου! Στο τσάκ να τα ακυρώσω όλα! Και γιατί δεν το κάνω μπορεί να ρωτήσεις; Έλα ντέ! Αυτά έχουν οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και οι dealers τους! Σου λέει άμα τα βρείς, πάρ'τα απο αλλού!!!

Επιτέλους!!! Οδύσσεια τέλος!!! Έχουν αρχίσει ήδη τα τσίου τσίου!!! (τα ηχεία)

Ωραίος..... καλος τα δέχθηκες.

Καλή διασκέδαση κι από 'μένα.
-bye-

Ευχαριστώ παιδιά, για την πολύτιμη βοήθειά σας και το χρόνο σας!