Είναι τα μπεζ αυτά που έχει ο φίλος μου αλλά δεν παύουν να είναι δυο πόρτες μέσα στο χώρο του ( αυτό είναι το μόνο που δεν μου αρέσει). Αν αυτό δεν ενοχλεί κάποιον και ότι χρειάζονται πολύ ρωμαλέο ενισχυτή, γιατί τον καταπίνουν, παίζουν απαράμιλλα, είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει, γούστα είναι αυτά ( για το άκουσμα εννοώ γιατί πολλοί δεν θέλουν να ακούσουν πάνελ με τίποτα ).
Τα Martin Logan πιστεύω πως έχουν πολύ καλύτερη εμφάνιση, είναι πιο μαζεμένα για εμένα αυτό μετραει πολύ, γιατί εκτός του ακούσματος ενός ηχείου θέλω να έχει και καλή εμφάνιση. Τα καινούργια Martin Logan Spire και Summit έχουν πολύ πιο ωραία εμφάνιση και από το δικό μου αλλά δεν θέλω να δώσω ένα κάρο χρήματα για να αλλάξω την εμφάνιση του ηχείου.
Τα Martin Logan πιστεύω πως έχουν πολύ καλύτερη εμφάνιση, είναι πιο μαζεμένα για εμένα αυτό μετραει πολύ, γιατί εκτός του ακούσματος ενός ηχείου θέλω να έχει και καλή εμφάνιση. Τα καινούργια Martin Logan Spire και Summit έχουν πολύ πιο ωραία εμφάνιση και από το δικό μου αλλά δεν θέλω να δώσω ένα κάρο χρήματα για να αλλάξω την εμφάνιση του ηχείου.
Last edited: