ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-UNDERWATER

Πρέπει Σίμο μέχρι τα 20-25 να τραβάει άνετα.
Η μικρή μόνο με τη μάσκα και πέδηλα κατεβαίνει 15 γιατί μου είπε ότι είναι ντεφορμέ. Εγώ... πίκρα.
Εντάξει όμως είναι εκπαιδευμένη. Ανά 2 μέτρα έκανε εξίσωση.

Ζηλεύω... δυστυχώς εδώ και χρόνια δεν μπορώ να πάω κάτω από 4-5μ., κι αν δει το post ο ωριλά μου την επόμενη φορά θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές, σσστ... μη μας ακούσει!

Re: Απάντηση: ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-UNDERWATER

ΩΡΛ έ!?
Καλά είσ' ακόμα!

Όταν σε περιλάβει ο καρδιολόγος -λόγω ηλικίας- (Φτού-Φτού-Φτού) να δείς κλάματα!

Ωραίες λήψεις!

Ευχαριστώ Γρηγόρη (κυρίως για το φτού-φτού)!!!

Πολύ ωραίες φωτογραφίες.

Μπράβο !

Έχει πάρει κανείς κανένα αστέρι για αυτόνομες καταδύσεις;
Για να οργανωνόμαστε να πηγαίνουμε να βουτάμε σιγά σιγά (θα μου πείτε τώρα το θυμήθηκες που τελειώνει το καλοκαίρι;)

Απάντηση: Re: ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-UNDERWATER

...Για να οργανωνόμαστε να πηγαίνουμε να βουτάμε σιγά σιγά (θα μου πείτε τώρα το θυμήθηκες που τελειώνει το καλοκαίρι;)

Μα... απο μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, και κάπου μέχρι τα μέσα Μαρτίου είναι τα καλύτερα!
Ειδικά κατά τέλη Γενάρη - αρχές Φλεβάρη...

Φοράς την ολόσωμη οχτάρα νεοπρέν σου και βούρ!
Και δέ σε υποψιάζονται ούτε καρδιολόγοι, ούτε ωρυλάδες...

Last edited:
Αν κατάλαβα καλα πρεπει να ειναι μια απο αυτες. Καποια μοντελα τραβανε και HD video.
http://www.liquidimageco.com/products/cameras/index.html

την κιτρινη με τα 5 mpixel την εχω και εγω..
το μονο προβλημα ειναι οι μπαταριες που δε κρατανε...και θες λιθιου για να κρατησει

την κιτρινη με τα 5 mpixel την εχω και εγω..
το μονο προβλημα ειναι οι μπαταριες που δε κρατανε...και θες λιθιου για να κρατησει

Eneloops δοκιμασες?
Σαν το διαφημηστικο δεν ακουγεται?
Δοκιμασε και θα διαπιστωσεις οτι δεν εχουν καμμια σχεση με οτι γνωριζες ως τωρα απο ΝiMh καθε χωρητικοτητας.

Ωραία, το επόμενο project, είναι βαθιά κατάδυση 15-25μ, με την ειδική σακούλα
PT-E06__front_M.jpg

σε διαυγή ύδατα.
Μάλλον θα έχω και τις μπουκάλες, μιας και κάτω από τα 10 δεν θα αντέχω!!

Last edited: