Φονέας γιγάντων- άλλη μια φορά

και είναι πανέμορφο, έχει εξαιρετικές ευκολίες και κατασκευαστικά είναι πολύ ψηλά.

φυσικά το "φονέας γιγάντων" δεν το λέω εγώ

οι 6 moons το λένε

και όταν λένε γίγαντες εννοούν weiss...
Για τετοιον γιγαντα μιλαμε...

attachment.php

Attachments

• weiss.jpg
    weiss.jpg
    87.6 KB · Views: 550
Ο γίγαντας είναι εδώ και περιμένει. Ο πρώτος που θα "μισθώσει" έναν φονέα, ας τον φέρει για έναν "αγώνα υπάρξεως".
Έτσι για να του απονεμηθεί και στη χώρα μας ο τίτλος του " :rifle: γιγάντων".

αν δεν κανω λαθος το weiss 202 κανει τα διπλα απο αυτο.
Αλλα και παλι δεν πιστευω να υπαρχουν πολλοι που να παρουν γουρουνι στο σακι1500 ευρω, δηλαδη χωρις ακροαση εννοω.
Τα 6 φεγγαρια για ολα τα προιοντα γραφουν διθυραμβους.

εγω προσωπικα εφοσον δεν υπαρχει αντιπροσωπευση του wyred θα προτιμουσα τον γιγαντα ειναι και ποιο ευκολο να φυγει αν δεν εισαι ικανοποιημενος

Αν καταλαβα καλα το Wyred4sound DAC2 ειναι η καλυτερη προταση ( αμιγως DAC) για budget εως 1500 ευρω?????

εγω προσωπικα εφοσον δεν υπαρχει αντιπροσωπευση του wyred θα προτιμουσα τον γιγαντα ειναι και ποιο ευκολο να φυγει αν δεν εισαι ικανοποιημενος

...δεν υπάρχει περίπτωση:grinning-smiley-043

Αυτό ακριβώς είναι που μας κάνει και διατηρούμε τις αμφιβολίες μας.

Πάντως δείχνει πολλά υποσχόμενο το wyred...

Re: Απάντηση: Φονέας γιγάντων- άλλη μια φορά

Αν καταλαβα καλα το Wyred4sound DAC2 ειναι η καλυτερη προταση ( αμιγως DAC) για budget εως 1500 ευρω?????

προσωπικά δεν μπορώ να το ισχυριστώ.

Όμως έψαχνα πολύ καιρό να δω τα εντόσθιά του και τα είδα τελικά στο review αυτό. (όπως και των άλλων.)
Είναι γνωστό ότι με ενδιαφέρουν οι υλοποιήσεις με το 9018

Πριν τα Χριστουγεννα θα το εχω.

Αν ενδιαφερεστε για ενα review, πείτε. :)

Σε μενα εφτασε παντως και ειμαι στην φαση στρωσιματος ...οσο το εχω ακουσει, εχω να πω πως το μηχανημα κενταει ακομα και τωρα που ειναι η αρχη ...η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξαιρετικη για τα δεδομενα κ για τα χρηματα που δινεις και οχι μονο...ειμαι περιεργος πως ακουγετε σε σχεση με weiss και zodiac ...:)

Απάντηση: Re: Φονέας γιγάντων- άλλη μια φορά

Σε μενα εφτασε παντως και ειμαι στην φαση στρωσιματος ...οσο το εχω ακουσει, εχω να πω πως το μηχανημα κενταει ακομα και τωρα που ειναι η αρχη ...η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξαιρετικη για τα δεδομενα κ για τα χρηματα που δινεις και οχι μονο...ειμαι περιεργος πως ακουγετε σε σχεση με weiss και zodiac ...:)

αμα θες,παρ'το παραμασχαλα κι ελα απ'το σπιτι να κανουμε συγκριτικο με την αντιλοπη.

από πού?

Απο usa, κατευθειαν απ την πηγη το πηρα ...ναι το κανονιζουμε οποτε ειναι κ ευκαιρουμε ..απλως θελει το στρωσιματακι του !