foobar 2000 & playstation 3 streaming προβλημα...

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Αγαπητοι φιλοι με ενθουσιαζει πολυ η ιδεα του οτι μπορω να stream-αρω τι μουσικη που εχω στον υπολογιστη μου που ειναι κυριως flac αλλα και pcm μεχρι 96/24 χρησιμοποιωντας το ps3 σαν client στο συστημα μου. Εβαλα λοιπον στο foobar 2000 το plug-in upnp και αρχισα να παιζω μουσικη απο το ps3. Ως εδω ολα καλα. Οταν λοιπον παιζει μουσικη το ps3 απο το pc μου κανει ανα 3 δευτερολεπτα ο ηχος διακοπη. Ελεγξα στο ps3 και ειδα οτι τα αρχεια που παιρνει ειναι ολα σε μορφη pcm και μετα ελεγξα και τις ρυθμισεις στο foobar 2000 και ολα εδειχναν καλα. Το μονο που παρατηρησα ητανω οτι υπηρχε προφιλ ρυθμισεων για το ps3 στο foobar 2000 το οποια δε μπορεσα να το ενεργοποιησω γιατι ο foobar 2000 δεν ''εβλεπε'' ονομα στον client '' PLAYSTATION 3'' παρολο που ειχα αλλαξει το system name στο ps3 ωστε να το αναγνωρισει ο foobar. Πως θα μπορουσα να ακουσω τη μουσικη μου χωρις αυτες τις διακοπες; :furious3::stupid:

Το προβλημα λυθηκε. Ειχα δηλωσει στο ps3 να δινει στην εξοδο σηματα 48/88/176 khz και δεν stream-αρε σωστα κονσολα. Ολα διωρθωθηκαν οταν δηλωσα μονο 48khz στο ps3.Δεν ξερω αν εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα ισως βοηθησει αυτη η ρυθμιση.