Foobar v1.1.16 κυκλοφόρησε...

Ο Alac decoder δεν ειναι συμβατος με την καινουργια εκδοση. Ηταν το μονο component που αντιμετωπισα προβλημα.

Κάνε τα update από τα components... έχει μερικά καινούργια το 1.1.16 δεν συγκράτησα ποιά όμως.

Γιατί μου κάνει κριτς κριτς ο Fiio E17 όταν συνδέω με optical και πάει να παίξει 24/96 στον foobar?

Να προτιμήσεις USB, μάλλον η οπτική ίνα δεν είναι καλής ποιότητας, δεν φταίει ο foobar.

ναι παίζει. με το wasapi δε παίζει το usb 24/96. Πρέπει να βάλω DS για να παίξει.

Παίζει ΚΑΙ με WASAPI (push/event) ΚΑΙ με Kernel Streaming (24/96 απο USB)... το Direct Sound μπορεί να παίζει 24/96 αλλά επίσης μπορεί και να μην παίζει (μπορεί να κάνει downsample) ανάλογα που έχει ρυθμίσει να κάνει δειγματοληψία.

Κάνε update τα components ή κάνε επανεγκατάσταση το WASAPI και KS.

Τελευταία προτιμώ το Kernel Streaming.

Δοκιμασα upsampling με τον SOX στα 24/192 και δεν ακουγεται τιποτα, ουτε με wasapi και αν θυμαμαι καλα, ουτε με DS.
Παλαιοτερα, ακουγα κανονικα με τον SOX 24/192 και μαλιστα ο (av ενισχυτης) το εγραφε στην οθονη του για μερικα sec.

Δεν θυμαμαι ομως οπως προανεφερα αν εκανα upsampling με το wasapi ή το DS, καθως και αν χρησιμοποιουσα οπτικη (οπως τωρα) ή hdmi.

To KS δε παίζει στο φορητό windows που έχω. Ενώ έχω κάνει το component κανονικά εγκατάσταση δε το δείχνει στις διαθέσιμες εξόδους.

Έχεις πρόβλημα ή με τα windows ή με την εγκατάσταση του foobar...

Στον κεντρικό μου υπολογιστή και σε δύο λάπτοπ παίζουν όλα άψογα...