- 11 September 2010
- 4,223
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025
Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Αυτή την αίσθηση την είχες ακούγοντας ένα από τα ακουστικά με τα οποία διαπραγματεύεται το νήμα, ή μιλάς γενικά?
Από πλάτος σκηνής και θέση οργάνων (τρισδιάστατη απεικόνιση) πάντως που μου δίνουν τα Sennheiser HD800, δεν τα έχω ακούσει από κανένα ηχείο πλην πολύ λίγων εξαιρέσεων... (και φυσικά είναι καλύτερο σε αυτά τα χαρακτηριστικά από τα δικά μου B&W 801 Matrix S3...).
Είναι θέμα συμβιβασμού..., αλλά αν ξοδέψεις 2-3 χιλιάρικα, και έχει imaging/ανάλυση/συχνοτική ισοροπία/ απουσία προβλημάτων χώρου κλπ... ηχείων των 20.000 και βάλε ευρώ,... νομίζω δεν τίθεται θέμα να μας λείψει λίγο η αίσθηση των χαμηλών, που έχει επάνω στο σώμα μας...![]()
ε ναι όντως έτσι είναι .. εγώ με τη σειρά μου λέω πως για να ακούσεις σωστά ένα ακουστικό δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσες χιλιάδες... όχι πως ο μικρούλης συγκρίνεται με αυτά τα τέρατα...Σίγουρα και αυτό (είναι εξειδικευμένος ενισχυτής ακουστικών), αλλά νομίζω ότι μιλάμε για τα ακριβότερα ακουστικά του κόσμου... άρα και για τα καλύτερα ενισχυτικά... αυτό απέχει πολύ σε σχέση με τα παραπάνω που έβαλα φωτογραφίες...![]()
Εγώ πολύ θα ήθελα να ακούσω ένα ζεύγος SR-009! Υπάρχει κάτοχος στην Ελλάδα?