Θέλω να αγοράσω μια κονσόλα φορητή πχ. psp ή psvita ή κάτι άλλο για το γιο μου και την κόρη μου (περίπου 6 ετών) γιατί έχουν κολλήσει με κάτι παιχνίδια που βρίσκουν μέσω browser στο internet και είναι ότι, και δεν ικανοποιούνται και απασχολούν και τον υπολογιστή. Εν τω μεταξύ θέλω και να αποφύγω και τις κανονικές κονσόλες για tv για να μην απασχολούν και την tv (αφού μία την έχουμε στο σπίτι). Το φορητό είναι καλό γιατί θα μπορώ να το πάρω και το καλοκαίρι μαζί όπου πάω απροβλημάτιστα.
Επειδή δεν έχω ιδέα τι είναι καλό, τι προτείνετε; Μην ξεφύγουμε πολύ οικονομικά, κάνα 200άρι max (και πολύ είναι τώρα που το σκέφτομαι). Ένας φίλος μου είπε, ότι και να πάρω να δέχεται και σπασμένα παιχνίδια, αλλά εγώ και πάλι σας λέω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.
Επειδή δεν έχω ιδέα τι είναι καλό, τι προτείνετε; Μην ξεφύγουμε πολύ οικονομικά, κάνα 200άρι max (και πολύ είναι τώρα που το σκέφτομαι). Ένας φίλος μου είπε, ότι και να πάρω να δέχεται και σπασμένα παιχνίδια, αλλά εγώ και πάλι σας λέω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.