Φορητό ηχοσύστημα "high end" ;

Κι αναρωτιομουνα ποτε θα την ρίξει τη συγκεκριμένη πρόταση ο Sonus :)
Νομίζω πως είναι είτε αυτο αν η πηγη βολεύει να είναι laptop είτε κάτι σε zeppelin αν η πηγη είναι κινητο. Νομίζω πως το κλασσικό φορητό οπως το ζήσαμε μεχρι τα τέλη του 90 εχει παρακμασει τελείως στην ελληνική αγορα τουλαχιστον

Απάντηση: Re: Φορητό ηχοσύστημα "high end" ;

Θα έπρεπε να πω ίσως, ότι ζητάει ,αξιοπρεπή ήχο, τηρουμένων των αναλογιών...γιατί βλέπω ότι ο όρος "high end" προκάλεσε αναστάτωση...
Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τον χρόνο που διαθέσατε.
Καλημέρα!

Θα έπρεπε να πω ίσως, ότι ζητάει ,αξιοπρεπή ήχο, τηρουμένων των αναλογιών...γιατί βλέπω ότι ο όρος "high end" προκάλεσε αναστάτωση...
Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τον χρόνο που διαθέσατε.
Καλημέρα!

Βασικά περισσότερο θα έλεγα ερωτηματικά προκάλεσε το ‛φορητό’.
Φορητό με μπαταρίες
Ή portable που λέει και ο sonus – δηλαδή εύκολα μεταφερόμενο κάπου που θα υπάρχει έστω ρεύμα ?

Portable.

Ε τότε, νομίζω ότι οι παραπάνω προτάσεις είναι μια καλή αρχή!!!
Και μάλιστα με διαφορετικές προτάσεις ανά κατηγορία , all in one, ενεργά ηχεία κ.ο.κ.

Panasonic SC-PMX5
Συμφωνα με τον ηχο Μαιου, προσφερει ηχητικη πανδαισια,
ειναι Hi-Fi, εξαφανιζει τα ηχεια του και κοστιζει μονο 270€.

Κι αναρωτιομουνα ποτε θα την ρίξει τη συγκεκριμένη πρόταση ο Sonus :)
Νομίζω πως είναι είτε αυτο αν η πηγη βολεύει να είναι laptop είτε κάτι σε zeppelin αν η πηγη είναι κινητο. Νομίζω πως το κλασσικό φορητό οπως το ζήσαμε μεχρι τα τέλη του 90 εχει παρακμασει τελείως στην ελληνική αγορα τουλαχιστον
Καλά τις απόψεις μου για το θέμα τις ξέρεις, τις έχουμε συζητήσει εκτεταμένα κατ' ιδίαν. :cool:
Εκείνο που ήθελα να δείξω, είναι η δυνατότητα δημιουργίας φορητού πραγματικά Hi-End. Άλλωστε ειδικά τα ηχεία που ανέφερα ως παράδειγμα, είναι φτιαγμένα για να χρησιμοποιούνται -και χρησιμοποιούνται- σε φορητά συνεργεία ηχογραφήσεων.

Το Meridian που προαναφέρθηκε είναι επίσης κορυφαία πρόταση από την άποψη του καταναλωτή.

Για το Zeppelin δεν ξέρω. Υπάρχει γι' αυτό θήκη μεταφοράς; Κι' αν το μεταφέρουμε πως και που θα το στήσουμε; Ανεξάρτητα από την ηχητική ποιότητα του...

Για το Zeppelin δεν ξέρω. Υπάρχει γι' αυτό θήκη μεταφοράς; Κι' αν το μεταφέρουμε πως και που θα το στήσουμε; Ανεξάρτητα από την ηχητική ποιότητα του...

Δεν ξέρω περίπτωση κάποιου που να έχει ακούσει, ή ακόμη καλύτερα να κατέχει, το Zeppelin Air και να μην το προτείνει για την ποιότητα του ήχου του.

Ως θήκη μεταφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το αρχικό πολύ πρακτικό κουτί συσκευασίας του που έχει και χερούλι. Μεταφέρεται έτσι με απόλυτη ασφάλεια.
Μετασχηματιστή έχει εσωτερικό, οπότε χρειάζεται ένα απλό καλώδιο ρεύματος. Γεγονός που βοηθάει στη μεταφορά. Στήνεται σε οποιοδήποτε τραπεζάκι και καλύπτει άνετα 30τ.μ. με εξαιρετικό ήχο, κρυστάλλινες μεσοϋψηλές και απίστευτο μπάσο.

zep1.jpg

zep2.jpg

Last edited:
tzo έχεις δοκιμάσει να το λειτουργήσεις από τις αναλογικές εισόδους του με κινητό android? χάνει αισθητά από τη μετατροπη? Τον ήχο από το iphone φαντάζομαι τον παίρνει ψηφιακό. Σωστά?

tzo έχεις δοκιμάσει να το λειτουργήσεις από τις αναλογικές εισόδους του με κινητό android? χάνει αισθητά από τη μετατροπη? Τον ήχο από το iphone φαντάζομαι τον παίρνει ψηφιακό. Σωστά?

Από τις αναλογικές του εισόδους έχω συνδεδεμένο το tuner Sony 1510. Διατηρείται η ηχητική υπογραφή του Zeppelin.

Εκεί που διαπρέπει βέβαια είναι όταν παίζεις μέσω δικτύου ή ως dock για το iPhone/iPod/iPad. Ναι, η εξαγωγή του ήχου από την "i" συσκευή γίνεται ψηφιακά. Δέχεται μέχρι και 24/96 αρχεία.