Εγώ καταλήγω στον xiaomi λογω καλυτερης φωτεινότητας.
Περιμένω ειδοποίηση απο eshop για καλύτερη τιμή.
Περιμένω ειδοποίηση απο eshop για καλύτερη τιμή.
Μην ξεχνας οτι ο Dice εχει μπαταρια.Μίλησα με τους κινέζους και όντως τον στέλνουν από Ευρώπη οπότε δεν έχει εκτελωνισμό.
Μιλάμε για σχεδον 300 euro φτηνότερα από τον viewsonic και είναι μηχανήματα ιδιας κατηγορίας...
Απλά σκέφτομαι το θέμα της εγγύησης. Αν πάθει βλάβη ο dice θα πρέπει να τον στέλνω εξωτερικό...
Ο viewsonic έχει και usb C και με βολεύει πολύ με το imac και το switch(δεν χρειάζομαι αντάπτορα...)
Για την viewsonic ακούω καλά λόγια, την άλλη εταιρία δεν την ξέρω...
Για πέστε καμία γνώμη...![]()
Ειχα και τον Viewsonic m1+ ενα παραμυθι και μισο. Φωτεινοτητα τιποτα αναλυση κλαφτα και δεν ειχε Play Store αλλα κατι δικο του.
Πιστευώ ότι το M2e και το Dice είναι στην ίδια κατηγορία. Κάπου θα υπερτερεί το ένα και κάπου το άλλο. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που καμία εταιρία δεν έχει φέρει το Dice ακόμα...Ειναι αλλο μηχανακι ο Μ2.
Γι αυτό λέω τον xiaomi, γιατί έχει 1200 ansi lumens...Για μενα ο καλυτερος ειναι ο Xgimi Halo+ ανετα εκανα ανταλλαγη τον Dice με αυτον αλλα δεν τον βρισκεις πουθενα.
Εχει το ζουμ ποyθελω σε εναν φορητο που δεν σε αναγκαζει να τον βαλεις σε συγκεκριμενο σημειο, ζουμ ειχε και ο Freestyle αλλα δεν ειχε usb
Το εχω γραψει ξανα προσοχη σε τι μετρανε τα lumens γιατι τα led lumens ειναι πολυ κατωτερα απο τα ansi lumens ο dice ειναι σε ansi τα 700 που λεει.
Άν εννοείς τον Xiaomi MI Smart Mini 2 έχει 500 ansi lumens, τουλάχιστον αυτό λέει στην σελίδα του στο eshop...Γι αυτό λέω τον xiaomi, γιατί έχει 1200 ansi lumens...
Για μενα φορητος χωρις μπαταρια δεν ειναι φορητος.Γι αυτό λέω τον xiaomi, γιατί έχει 1200 ansi lumens...
Παρτο αφοβα δεν υπαρχει καλυτερο απο αυτο για φορητοΜίλησα με τους κινέζους και όντως τον στέλνουν από Ευρώπη οπότε δεν έχει εκτελωνισμό.
Μιλάμε για σχεδον 300 euro φτηνότερα από τον viewsonic και είναι μηχανήματα ιδιας κατηγορίας...
Απλά σκέφτομαι το θέμα της εγγύησης. Αν πάθει βλάβη ο dice θα πρέπει να τον στέλνω εξωτερικό...
Ο viewsonic έχει και usb C και με βολεύει πολύ με το imac και το switch(δεν χρειάζομαι αντάπτορα...)
Για την viewsonic ακούω καλά λόγια, την άλλη εταιρία δεν την ξέρω...
Για πέστε καμία γνώμη...![]()
Έχει για 6 μέρες ακόμα την προσφορά, το σκέφτομαι σοβαρά(ποίημα έβγαλα ο μπαγασας...Παρτο αφοβα δεν υπαρχει καλυτερο απο αυτο για φορητο
Αν το πάρω θα τα μάθω και αυτά, δεν είχα ποτέ κάτι με android...Πάντως δεν έχει καθόλου κινεζικές έχει κανονικό play store απλά επειδή είναι android tv πρέπει αν κάποιες εφαρμογές δεν τις βρίσκεις στο store να τις κάνεις εγκατάσταση από στικάκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.