Φορητός εκτυπωτής Canon iP90

koukoulis

Established Member
27 May 2007
223
Αθηνα
Δυστυχώς εχει πιθανώς καποιο πρόβλημα η κεφαλη εκτύπωσης -printhead-(εμφανιζει μηνυμα " δεν ειναι εγκατεστημένη η κεφαλή εκτυπωσης") η οποία ομως είναι αποσπωμενη/κουμπωτή. Τον είχα "χρυσοπληρώσει" 220 ευρω πριν καποια χρονια γιατι τον χρειαζόμουν λογω μεγέθους και φορητοτητας και της θυρας υπερυθρων. Μεχρι πριν λιγες βδομαδες δουλευε αψογα (και πολυ καλες φωτογραφίες) μεχρι που "μουλαρωσε" . Σε ιντερνετομαγαζα υπάρχει ακόμα printhead ανταλλακτικό , η οποία ομως κοστίζει σχεδον οσο ενα απλό πολυμηχανημα ,περιπου 60-70 ευρώ. Μιας και δεν μου χρειαζεται πια για λογους φορητοτητας,αγορασα εναν εκτυπωτη desktop,οπότε αν καποιος τον θελει λογω χαρακτηριστικών και μπορει να διαθέσει τον χρονο ή/και τα χρήματα να το φτιάξει,..δικός του. Μαζί με μετασχηματιστη και cartridges τα οποία επαναγεμίζονται. Παραλαβή απο κεντρο,Πλ.Βικτωρίας4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

Re: Φοητός εκτυπωτής Canon iP90

Θα με ενδιεφερε για δοκιμη να το φτιαξω. Πρωτα ομως θα σου προτεινα να καθαρισεις την κεφαλη με μια μπουζα (οχι χαρτι) που θα εχει λιγο οινοπνευμα. Πριν μια εβδομαδα εφτιαξα ετσι ακριβως ενα canon παλι :) Ευχομαι να το ειναι αυτο και ενα εχεις παλι τον εκτυπωτη σου.

Θα με ενδιεφερε για δοκιμη να το φτιαξω. Πρωτα ομως θα σου προτεινα να καθαρισεις την κεφαλη με μια μπουζα (οχι χαρτι) που θα εχει λιγο οινοπνευμα. Πριν μια εβδομαδα εφτιαξα ετσι ακριβως ενα canon παλι :) Ευχομαι να το ειναι αυτο και ενα εχεις παλι τον εκτυπωτη σου.

Εχω δοκιμάσει καθε πληροφορία σχετική με την διορθωση του προβλήματος και δεν πρόκειται να ασχολήθω αλλο. Αν στις επόμενες δεν δειξει καποιος αλλος ενδιαφέρον - αυτου του ειδους οι εκτυπωτες ειναι αρκετα ακριβοι, οποτε καποιος μπορει να θελει να παρει το ρίσκο των 70 ευρω για ανταλλακτικο - είναι δικός σου να κανεις οτι δοκιμη γουστάρεις :Banane0:

Aν ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα τοτε μαλλον δεν θα ξαναλειτουργησει εκτος με το ανταλλακτικο που λες.Θα παραχωρησω την θεση μου γιατι μπορει καποιος αλλος να εχει περισσοτερες γνωσεις και να τον φτιαξει.Ας μην τον χαλασω εγω περισσοτερο :P να σαι καλα!

Ευχαριστω πολυ Κυριακο
για τον εκτυπωτη :worshippy:
Θα προσπαθησω να τον επαναφερω στην ζωη:idea:

Συγχαρητηρια και παλι για την κινηση σου :SFGSFGSF:

Τελικα ο εκτυπωτης δεν δουλεψε :bigcry:
εκανα παραγγελια την κεφαλη στο εξωτερικο
την τοποθετησα με καινουργια original μελανια και δεν τυπωνε.....:guitarist:
ο πωλητης απο το εξωτερικο μου εστειλε και νεα κεφαλη
που την εβαλα σημερα με καινουργια παλι μελανια και τιποτα........:bang:
εχει προβλημα στην κεντρικη πλακετα απο οτι φαινεται......:frusty:
ασε που πρεπει να επιστρεψω με δικα μου εξοδα την δευτερη κεφαλη
στον πωλητη του εξωτερικου...:flipout::bird: