FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

Συνεχίζουν ν' ακολουθούν τη σχεδίαση ακουστικής ανάρτησης;

Δεν είδα κάπου τι είναι αυτή η σειρά.

Ακουσα για λιγη ωρα τα Coltrane στην εκθεση και ακομα απορω αν καποιος εδωσε ποτε 45 χιλιαρικα για να τα παρει. Νομιζω πως αν ηταν made in China, θα ειχαν το πολυ 15000.

Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

45 χιλιάρικα ηχεία δε θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς.

Γενικά μιλάω.

E, τι γενικα? Ολα κρινονται βαση την τιμη τους. Για 500 επαιζαν εξαιρετικα!

Αν εξαιρέσεις το F 80 gadget της meridian με τα μικρά ενεργά βάσης και μένα τίποτα άλλο σχεδόν δεν μου άρεσε εκεί μέσα...

Τα γνωστά των εκθέσεων.

Re: Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

E, τι γενικα? Ολα κρινονται βαση την τιμη τους. Για 500 επαιζαν εξαιρετικα!

Τώρα τα έθαψες...
αλήθεια γιατί όλες οι κυρά κατίνες σήμερα κατασκευάζουν ηχεία...πικάπ...cd..καλώδια κλπ και μάλιστα σε τιμές που δεν πλησιάζονται..
Μήπως τώρα πιά ισχύει στον χώρο το όσο πιό ακριβό-τόσο πιό καλό???
άσχετα με το πως ακούγεται??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

Τώρα τα έθαψες...
αλήθεια γιατί όλες οι κυρά κατίνες σήμερα κατασκευάζουν ηχεία...πικάπ...cd..καλώδια κλπ και μάλιστα σε τιμές που δεν πλησιάζονται..

Δε νομιζω πως η Martens ειναι καμια κυρα Κατινα. Αν δεν κανω λαθος ειναι Δανοι και οι Δανοι σχεδον παντα ειναι σοβαροι......και πανακριβοι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

Δε νομιζω πως η Martens ειναι καμια κυρα Κατινα. Αν δεν κανω λαθος ειναι Δανοι και οι Δανοι σχεδον παντα ειναι σοβαροι......και πανακριβοι.

Σουηδοί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

Συμφωνώ μαζί σου...
αλλά όταν γράφεις οτι αν ηταν κινέζικά θα έκαναν 15000 ευρώ
και οτι για τη τιμή των 500 ευρώ είναι εξαιρετικά όπως λες-- γιατί εγώ δεν το άκουσα
φταίω εγώ???? που μιλάω για κυρά κατίνες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTE

Συμφωνώ μαζί σου...
αλλά όταν γράφεις οτι αν ηταν κινέζικά θα έκαναν 15000 ευρώ
και οτι για τη τιμή των 500 ευρώ είναι εξαιρετικά όπως λες-- γιατί εγώ δεν το άκουσα
φταίω εγώ???? που μιλάω για κυρά κατίνες

Καλα, το 500 ηταν μια προφανης υπερβολη. Λιγη ωρα πριν ειχα ακουσει τα Vivid Audio των 17000 και μου ειχαν φανει καλυτερα. Απ'την αλλη βεβαια, δεν ειμαι και ιδιαιτερα γνώστης του αντικειμενου.

Κάποια ηχεία είναι ακριβά δικαιολογημένα με την έννοια του κόστους των μονάδων μεγαφώνων ,καμπίνας κλπ.Για παράδειγμα τα διαμαντένια (με διαμάντι)τουϊτερ κοστολογούνται γύρω στα 10000 ευρά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FORM Η ΝΕΑ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΣΕΙΡΑ HXEIΩΝ ΤΗΣ MARTENS

Τώρα τα έθαψες...

Eιναι απλο. 3-4 να τα αγορασουν, καθαρισαν.

Δεν νομίζω,ότι είναι δόκιμος ο όρος "κάθε κυρα κατίνα",τουλάχιστον μιλώντας για μηχανήματα.Τα καλώδια είναι μιά άλλη ιστορία.

Επίσης δεν νομίζω,ότι θα πάει κάποιος άσχετος ή χωρίς να το έχει ψάξει εξαντλητικά,να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό γι ένα πολύ ακριβό μηχάνημα.

Βέβαια υπάρχουν κι άσχετοι που απλά είναι ζάμπλουτοι και θέλουν να το δείχνουν.Αυτοί συνήθως πληρώνουν για home theater συστήματα,στεγασμένα σε εξίσου πανάκριβους ειδικούς χώρους.

Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Kharmacoma παραπάνω.Αρκεί κάποιος απ' αυτούς τους κατασκευαστές,να πουλήσει κάποια π.χ πανάκριβα ηχεία ή μερικά πανάκριβα πλατό και να βγάλει χρονιάτικο-μαζί μ' αυτόν κι οι συμμετέχοντες στην εμπορική αλυσσίδα.

Last edited: