Δεν είμαι σίγουρος ότι το κινητό μπορεί να διαβάσει NTFS κάρτα. Το ίδιο λέει και εδώ:
http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=93609
Λέει ότι το Symbian S60 που έχει το κινητό δεν μπορεί να διαβάσει NTFS κάρτα. Το ίδιο λειτουργικό έχει και το Ν79.
Έχω μεταφέρει αρκετές φορές κάρτα από ένα παλιότερο κινητό που παροπλιζόταν σε ένα καινούριο. Η κάρτα είχε τους φακέλους του παλιού κινητού και φοβόμουν να την βάλω απευθείας στο καινούριο. Γιαυτό την έβαζα σε ένα card reader και την έβαζα στον υπολογιστή που την έβλεπε σαν συνδεδεμένο αποθηκευτικό μέσο. Την έβλεπε σαν ένα USB στικ ας πούμε. Στην αρχή μετέφερα όλο το περιεχόμενο της στον υπολογιστή. Μετά άλλες φορές την άδειαζα τελείως σβήνοντας τα πάντα, και άλλες φορές της έκανα format. Μέσω του υπολογιστή, από τον Windows Explorer, δεξί κλικ, διαμόρφωση. Αλλά πάντα διάλεγα FAT 32 που είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα κινητά. Δεν έχω δοκιμάσει NTFS σε κινητό.
Μετά έβαζα την άδεια κάρτα στο καινούριο κινητό. Στα παλιότερα συμβατικά κινητά αμέσως σχηματίζονταν από το κινητό όλοι οι απαραίτητοι φάκελοι που χρειάζεται το κινητό. Για παράδειγμα Μουσική, Βίντεο κτλ. Έσβηνα το κινητό, έβγαζα πάλι την κάρτα, την έβαζα πάλι στον card reader, και στον υπολογιστή έβλεπα όλους τους φακέλους που είχαν ήδη σχηματιστεί από το κινητό. Και σε κάθε φάκελο έβαζα το ανάλογο περιεχόμενο. Πχ τα βίντεο στον φάκελο Βίντεο, έφτιαχνα ακόμα και υποφακέλους στον κάθε φάκελο. Αλλά πάντα υλικό της ίδιας κατηγορίας. Ας πούμε όχι mp3 στον φάκελο Βίντεο.
Στα smartphones ακολουθώ την ίδια τακτική, αλλά είδα ότι απλά δεν σχηματίζονται φάκελοι στην κάρτα. Την βγάζω πάλι κενή όπως την έβαλα. Στα smartphones φτιάχνω εγώ τους φακέλους και τους βάζω το ανάλογο περιεχόμενο.
Αλλά και αυτά την βλέπουν κανονικά την κάρτα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.
Δεν ξέρω όμως ποια τακτική ακολουθούν τα Symbian S60 γιατί δεν είχα ποτέ. Λογικά μία από τις δύο τακτικές θα ισχύει και στο S60. Δοκίμασε μήπως φτιάξει μόνο του τους φακέλους, αλλιώς θα πρέπει να τους φτιάξεις μόνος σου. Τώρα, αν δεν τους θυμάσαι, δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό.