Formula 1 Game απο την Codemasters

το ξερετε οτι στο παιχνιδι τα υπολοιπα μονοθεσια εχουν τελειως διακοσμητικο χαρακτηρα και δεν κανουν laptimes?απλα κανουν γυρω γυρω ολοι!!και τα laptimes τους δημιουργουνται απο ενα generator!!χαχαχα!!!

η πατατα της χρονιας!

Codemasters forums are getting hammered by user complains, especially about the "AI":

http://community.codemasters.com/for...2010-game-1316

It's now pretty much confirmed that the AI cars don't lap. Their laptimes are "generated" and the cars are just on track to look good

το παλιο ειναι καλητερο ενοιωθες το βαρος του οχηματος και το παραμικρο γλυστριμα ,ροδιες καπνοι !
καμια σχεση με τη μλκ τησ code
εγω σας το ειπα ! :/

Αν και το επαιξα λιγο...

Μετρια γραφικα - φαινετε λες και η παλετα χρωματων ειναι 8bitη και γενικα δεν υπαρχει λεπτομερεια στα γραφικα.

Μετριος χειρισμος - σχετικα ευκολος ακομα και με ολα τα βοηθηματα στο off. Αυτο ομως που ειναι αδιανοητο ειναι μονοθεσιο F1 να περνει κλισεις στις στροφες λες και οδηγω κλουβα!!!

αφου θα εβαλαν το εφτιαξαν με το engine του dirt
παλι καλα που δε κανει και αλματα
lol

Last edited:
το ξερετε οτι στο παιχνιδι τα υπολοιπα μονοθεσια εχουν τελειως διακοσμητικο χαρακτηρα και δεν κανουν laptimes?απλα κανουν γυρω γυρω ολοι!!και τα laptimes τους δημιουργουνται απο ενα generator!!χαχαχα!!!

η πατατα της χρονιας!

Codemasters forums are getting hammered by user complains, especially about the "AI":

http://community.codemasters.com/for...2010-game-1316

It's now pretty much confirmed that the AI cars don't lap. Their laptimes are "generated" and the cars are just on track to look good

Αυτό είναι για τα δοκιμαστικά (laptimes όπως λέει) που δεν παίζει και μεγάλο ρόλο! Δεν υπάρχει "κόντρα" με άλλα μονοθέσια και είναι λογικό να βγαίνει από γεννήτρια ο χρόνος...

Εγώ περιμένω να το πάρω στα χέρια μου πως και πως.Δεν υπήρχε από όσο ξέρω f1 για xbox και στο ps3 δεν πολυπαίζω παιχνίδια...

απο χειρισμο τι εννοειται?εμενα μου αρεσε το παιχνιδακι να σας πω την αληθεια...δεν ειναι κ το υπερπαιχνιδι,αλλα ειναι αρκετα καλο.το παιζεις πολυ πολυ ευχαριστα!θα ηθελα λιγες ριθμυσεις παραπανω αλλα οκ....μου αρεσει.τα γραφικα σε μερικα σημεια θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα.να σου δωσουν λιγο μια αισθηση ταχυτητας...κατι αλλο που διαβασα απο εναν φιλο...τι εννοεις γερνει?σε ποια καμερα το παιζεις?δεν εχω παρατηρησει κατι στο αυτοκινητο.μηπως ειναι καποια κινηση του κεφαλιου κ καλα κ θελαν να την προσομοιωσουν καπως?απο κει κ μετα αυτο που λετε για χειρισμο...δεν μπορουμε να ξερουμε πως ειναι να οδηγας μια φορμουλα ,ωστε να συγκρινουμε το ποσο κοντα η ποσο μακρυα ειναι απο την πραγματικοτητα...αν εννοειται αυτο με την λεξη χειρισμος...

απο χειρισμο τι εννοειται?εμενα μου αρεσε το παιχνιδακι να σας πω την αληθεια...δεν ειναι κ το υπερπαιχνιδι,αλλα ειναι αρκετα καλο.το παιζεις πολυ πολυ ευχαριστα!θα ηθελα λιγες ριθμυσεις παραπανω αλλα οκ....μου αρεσει.τα γραφικα σε μερικα σημεια θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα.να σου δωσουν λιγο μια αισθηση ταχυτητας...κατι αλλο που διαβασα απο εναν φιλο...τι εννοεις γερνει?σε ποια καμερα το παιζεις?δεν εχω παρατηρησει κατι στο αυτοκινητο.μηπως ειναι καποια κινηση του κεφαλιου κ καλα κ θελαν να την προσομοιωσουν καπως?απο κει κ μετα αυτο που λετε για χειρισμο...δεν μπορουμε να ξερουμε πως ειναι να οδηγας μια φορμουλα ,ωστε να συγκρινουμε το ποσο κοντα η ποσο μακρυα ειναι απο την πραγματικοτητα...αν εννοειται αυτο με την λεξη χειρισμος...
Από "χειρισμό"εννοούμε ότι είναι "arcade" κατάσταση το παιχνίδι.

Re: Απάντηση: Formula 1 Game απο την Codemasters

το πρωτο παντως f1 gia ps3 που εχω ειναι τελειο κυριολεκτικα γραφικα - physics.

Παιδιά μη γράφουμε και κάτι τέτοια(!) μας διαβάζει και απλός κόσμος :shot: