FORMULA 1 Πίστα στην Ελλάδα, Γεγονός ? !!@@!!

Re: Απάντηση: FORMULA 1 Πίστα στην Ελλάδα, Γεγονός ? !!@@!!

εαν γινει ποτε πιστα το σωστο θα ηταν να γινει καπου στην λαρισα -κεντρο δηλαδη -bye- σιγα μην παω απο εδω στην πατρα και να μην εχω που να μεινω

σορυ δεν θα παρω :violent-smiley-030: παω καλυτερα τουρκια 4-5 ωρες ταξιδι και πιο φτηνα θα ειναι σιγουρα

Οχι ακριβως φιλε μου. Τωρα απο την Καβαλα εχουνε βαλει πτηση για Κωνσταντινουπολη απευθειας. Σε 45 λεπτακια εισαι εκει. Και μαλιστα αν δεν κανω λαθος εχει περιπου 200 ευρω πηγαινε ελα:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: FORMULA 1 Πίστα στην Ελλάδα, Γεγονός ? !!@@!!

Οχι ακριβως φιλε μου. Τωρα απο την Καβαλα εχουνε βαλει πτηση για Κωνσταντινουπολη απευθειας. Σε 45 λεπτακια εισαι εκει. Και μαλιστα αν δεν κανω λαθος εχει περιπου 200 ευρω πηγαινε ελα:music-smiley-005:

ακομη καλυτερα αν βαλεις και το οτι στο moto gp λογο λιγοστων θεατων για να γεμισει η πιστα και να μη φαινεται αδεια και τους βγαλουν απο το προγραμμα τους εβαζαν τζαμπα τοτε δεν το συζηταμε :Banane0: πηγε ο κουνιαδος μου με το τρενο συνολο 100ευρο ειχε πληρωσει τα εισητηρια απο εδω :dead:

εδω αν σε δουν κ@@@@@@ο θα σου παρουν και το σκαλπ :damnyou:

Re: Απάντηση: FORMULA 1 Πίστα στην Ελλάδα, Γεγονός ? !!@@!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Και Τούρκικο Gp:slapface: και ...ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ:Banane0: !!!!!!!!

Μια χαρα πεταγομαι στην Τουρκια. Δεν με χαλαει καθολου

το να διαβάζουμε άρθρα δε λέει τίποτα.
με τους Ολυμπιακούς έγιναν τίποτα δρόμοι και δεν το ξέρουμε?
εντάξει για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα έγιναν 3 κατηφόρες γύρω γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο και άλλες 2 γύρω από το Ολυμπιακό χωριό.

Οι πίστες είναι για να τα φάνε μερικοί. Είμαστε έτοιμοι για πίστα τώρα F1...
Να βλέπουμε τον Σουμάχερ και τον Χίρβονεν..πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν κάθε μέρα!

Για αυτούς που μιλάν για περισσότερες πίστες , να θυμίσω πόσες πίστες έχει η Ιταλία; διψήφιο αριθμό σίγουρα , μπορεί και τριψήφιο ...

Επίσης τώρα είναι της μόδας τα καρτ , που είχαν εγκατεληφθεί για πολύ καιρό ...

Δυστιχώς οι πίστες είναι πολύ μικρές ( ειδικά εκεί στην Αθήνα ) για κανονικά αυτοκίνητα , πόσο μάλλον για αγωνιστικά των 5-6 μέτρων ...

Εκτός και αν είναι μουφα, μου μεταφέρθηκε από φίλο γνώστη χθες αργά ότι ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για πίστα F1 στην Ελλάδα :fahne90: :music-smiley-005: με υποψήφιες τοποθεσίες τον Ορχομενό και τη Πάτρα… Λέτε να γίνει κάνα θαύμα… :chinscratch:

Εχω βιντεοκασέτα VHS γραμμένη το 1980 από την ΕΡΤ στο Secam σύστημα τότε με την ανασκόπηση της σαιζόν που μόλις είχε τελειώσει.
Ο Αρης Σταθάκης στην ΕΡΤ τότε (δεν υπήρχαν ιδιωτικά κανάλια) αναγγέλει με μεγάλη χαρά ότι ξεκινάει (το 1980) κατασκευή πίστας Formula 1 στην Ελλάδα!!!!!!!!!
Από τότε πόσα χρόνια έχουν περάσει και πόσες φορές έχουμε ακούσει το ίδιο ανέκδοτο;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;