FORMULA 1 σε HD

Για να πιάσεις το BBC HD από τον astra 2D χρειάζεσαι 2 πράγματα.
Ένα μεγάλο πιάτο και το δίπλα οικόπεδο για να το τοποθετήσεις.
Η ακτίνα του δυστυχώς είναι πολύ... τοπική http://www.flysat.com/astra28-beam.php
Για να το πιάσουμε χρειαζόμαστε κάτοπτρο με διάμετρο περίπου 5μ.

@dimitris777 Εγώ είμαι κάτοχος ενός gibertini 1,1μ και με κέντρο τις 19,2 κατεβάζω παράκεντρα τα BBC streams από από τον Astra στις 28,2 με σήμα γύρω στο 60-62%, περιοχή Πάτρα. Με μέτρια βροχή αντέχουν, μετά αρχίζουν τα σπασίματα...

@ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ Αν και δεν είμαι ούτε συνδρομητής στο SKY ούτε κάτοχος κάποιου δέκτη, πιστεύω ότι δεν χρειάζεσαι δεύτερο αποκωδικοποιητή. Αυτό που χρειάζεσαι είναι άλλο ένα lnb να στοχεύει στις 19,2 όπου βρίσκεται το ORF HD, ένα diseq και μετά από τις ρυθμίσεις στον δέκτη επιλέγεις ποιόν δορυφόρο θες να βλέπεις. Αλλά αυτό ας το απαντήσει καλύτερα κάποιος που έχει ίδιο δέκτη με σένα.

υπαρχει αναφορα ληψεις απο την Ροδο με πιατο 2.40 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40007

Εγω φετος λεω να το δω σε Ant1 HD, ελευθερο και χωρις αγχος....

...sorry αλλα δεν κρατηθηκα !!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

Βλέπω κανονικά τα CANAL+ film and sports HD καθώς και το πολύ καλό Voom HD στον Thor, αλλά το bbc HD είναι κωδικοποιημένο:violent-smiley-030:

Και αυτά και τα discoveryhd-animalhd-nationalhd-silverhd κτλπ καθώς και το bbc hd....μάλλον με φοβούνται και ανοίγουν σε μένα :flipout::flipout:
Thor ftw!

Έχεις το Σκανδιναβικό πακέτο που έχει μέσα BBC και άλλα αγγλικά κανάλια;

Με τι πιατο μπορουμε να πιασουμε Thor 5? (αν δεν κανω λαθος σε αυτον δεν ειναι το BBC HD?)

Θεσσαλονίκη πάντως με 90-1,10 κινητό κάτοπτρο είναι πολύ εύκολη η λήψη σε όλες τις συχνότητες με τα HD κανάλια του thor5.
11938.00 H - Txp: C12 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (8PSK) - 25000 3/4
12015.00 H - Txp: C16 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (8PSK) - 30000 3/4
12128.00 H - Txp: C22 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (8PSK) - 30000 3/4
12188.00 V - Txp: C25 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (8PSK) - 25000 3/4
Το BBC HD είναι στην 12015

Φυσικά δεν πιάνω το BBCHD στις 28 για να δω αν έχουν ολόιδιο πρόγραμμα, αλλά υποθέτω είναι το ίδιο.

με 80αρι απο Πατρα φουλ σημα στο bbc hd,δεν εχει το ιδιο προγραμα με το bbc στης 28e

βασικά δεν έχει καν πρόγραμμα το BBC_HD του thor
δείχνει συνεχεια το planet earth και κάτι αλλα ντοκιμαντέρ δεν έχω πετύχει ποτε κάτι άλλο η να μην το έχω ξαναδεί
τώρα για το F1 πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βγούν αληθινοι γιατί τώρα δεν το διαφημίζουν και όλας

Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

βασικά δεν έχει καν πρόγραμμα το BBC_HD του thor
δείχνει συνεχεια το planet earth και κάτι αλλα ντοκιμαντέρ δεν έχω πετύχει ποτε κάτι άλλο η να μην το έχω ξαναδεί
τώρα για το F1 πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βγούν αληθινοι γιατί τώρα δεν το διαφημίζουν και όλας

Οντως βρήκα το πρόγραμμα του BBC HD και δεν έχει καμία σχέση με του BBC HD στον thor που δείχνει όλη μέρα ντοκυμαντέρ.

με 80αρι απο Πατρα φουλ σημα στο bbc hd

Μου έδωσες ελπίδες!!:a0210:
Έχω ένα 85άρι εποχής ALPHA DIGITAL στην ταράτσα και τα τελευταία χρόνια είναι κεντραρισμένο... στο απόλυτο κενό. :flipout: :flipout:
Ευκαιρία να βάλω άλλον ένα δορυφόρο. -bye-

Επίσης, πέρυσι κανα μισάωρο πριν τους αγώνες άνοιγε ένα feed, κι αυτό στον thor νομίζω, που έδειχνε upscaled HD με αγγλικό σχολιασμό, ξέρει κανείς από Πάτρα αν κατέβαινε με 80άρι;

Και κάτι τελευταίο, τα HD στον thor, όπως το BBC HD και τα άλλα που αναφέρατε, είναι τελικα κωδικοποιημένα ή free;

Μου έδωσες ελπίδες!!:a0210:
Έχω ένα 85άρι εποχής ALPHA DIGITAL στην ταράτσα και τα τελευταία χρόνια είναι κεντραρισμένο... στο απόλυτο κενό. :flipout: :flipout:
Ευκαιρία να βάλω άλλον ένα δορυφόρο. -bye-

Επίσης, πέρυσι κανα μισάωρο πριν τους αγώνες άνοιγε ένα feed, κι αυτό στον thor νομίζω, που έδειχνε upscaled HD με αγγλικό σχολιασμό, ξέρει κανείς από Πάτρα αν κατέβαινε με 80άρι;

Και κάτι τελευταίο, τα HD στον thor, όπως το BBC HD και τα άλλα που αναφέρατε, είναι τελικα κωδικοποιημένα ή free;

κλειδωμενα ειναι (C+Nordic)

Έρχεται... :music-smiley-005:

Και ιδού το τι θα περιμένουμε από το BBC!!!!! :firstprize:

F1 fans will be able to customise their viewing experience through the BBC's multi-platform offering with options such as: split-screen action; a live leaderboard; in-car cameras; choice of commentary; live online streaming; live text; interactive forums; circuit guides; and blogs.

TELEVISION COVERAGE
Every race and qualifying session will be shown live on BBC One, with the exception of qualifying for the Brazilian Grand Prix on 17 October, which will be shown on BBC Two.

All races and qualifying sessions that finish before 1000 will have a full repeat on either BBC One or Two later that day.

There will be a one-hour evening highlights programme at 1900 UK time on BBC Three for all races except Brazil.

RED BUTTON
The BBC's red button interactive TV service will broadcast live coverage of all on-track sessions - Friday and Saturday practice, qualifying and race.

There will be an additional interactive analysis programme following on from the end of the BBC One coverage of each race.

On race day, viewers will be able to choose from three different video streams.

These will be: the main network feed with a choice of commentary from BBC One and BBC Radio 5 Live; a split screen comprising the main network feed; an in-car camera feed and leaderboard; rolling highlights.

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Το red button είναι τα streams του BBC!! :worshippy:

Συντονιστείτε και ετοιμαστείτε!!!!! :Banane0:

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/7755219.stm#schedule

Kalispera.Epidi profanos prepei na yparxoun kai alla bbc,mporeite na mou pite gia to sigkekrimeno ti keraia xreiazome kai se pion doriforo einai? briskome konta thessaloniki.

thanks

Ασχημα τα νεα. :furious3:

Απο σημερα δεν παιζει το ORF HD.
Κατι αλλαγες γινανε στην κωδικοποιηση και δεν ξερω αν θα εχουμε καμια ευχαριστη εξελιξη μεχρι τον πρωτο αγωνα.

Οποτε θα πρεπει να δουμε τι γινεται με το BBC που πραγματι δειχνει να παρεχει ενδιαφερον πακετο μεταδοσης.

Ξερει κανενας να μας πει σιγουρα :
1) Ποσο ευκολη ειναι η ληψη του και τι μεγεθος πιατο χρειαζεται για σιγουρο αποτελεσμα.
2) Αν τελικα ειναι ελευθερο ή κλειδωμενο (γιατι εχω ακουσει και τα 2 σεναρια)
3) Αν δεν κανω λαθος, BBC HD εχει ο Τhor 5 και ο Astra 2. Σε ποιον απο τους δυο προκειται να μεταδιδεται η F1? (ή μηπως και στους δυο?)

Σίγουρα θα μεταδωθεί απο ASTRA 2, όσο για Thor5 δε ξέρει κανένας ακόμα. Οι πιθανότητες όμως είναι απελπιστικά λίγες καθώς ούτε το διαφημίζει εκεί και το πρόγραμμα που μεταδίδει απέχει πάρα πολύ απο το πρόγραμμα του κανονικού bbc. Για λύψη απο astra 2 χρειάζεται 5μετρο πιάτο απο Αθήνα.