Φόρος εισαγόμενων αυτοκινήτων.....

boltsis

Senior Member
11 April 2007
445
ΛΑΡΙΣΑ
Μήπως ξέρει κανείς η αν έχει διαβάσει σχετικά με την κατάργηση του φόρου όσον αφορά τα εισαγόμενα αυτοκίνητα?Ξέρω ότι δεν έχουν πει κάτι σίγουρα αλλά μήπως κάτι καινούργιο?Ήδη έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες πώλησης του αυτοκίνήτου μου και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να περιμένω η να ξεκινήσω να αγοράσω το επόμενο μεταχειρισμένο....

Κάτι ακούγεται για 2009 ... Τα ίδια λέγανε και πέρυσι για το 2008 και ούτως καθ' εξής ... Εαν κυνηγάς την οικονομία και αντέχεις να περιμένεις εως το 2008 τον Ιούνιο για το 308 diesel hybrid , αρκεί να το φέρουν ως μοντέλο και στην ελλάδα , σου κλείνω το μάτι ....

Θα ανακοινωθεί σύντομα,μάλλον αρχές 2008 και ξαφνικά για να μην παγώσει η αγορά των αυτοκινήτων.
Θα συμφέρει βέβαια περισσότερο στα μεγάλου κυβισμού και κατα πάσα πιθανότητα από το 2004 και μετά.
Επίσης μελετάται ταυτόχρονη αύξηση στα τέλη και ασφάλιστρα για τα μεγάλου κυβισμού για να ισοφαρίσει την απώλεια μετά την μείωση των δασμών.
Να δούμε...

Κάτι ακούγεται για 2009 ... Τα ίδια λέγανε και πέρυσι για το 2008 και ούτως καθ' εξής ... Εαν κυνηγάς την οικονομία και αντέχεις να περιμένεις εως το 2008 τον Ιούνιο για το 308 diesel hybrid , αρκεί να το φέρουν ως μοντέλο και στην ελλάδα , σου κλείνω το μάτι ....

Ήδη έχω αποφασίσει για το αμάξι που θα πάρω.Mercedes SLK 200 cabrio..

Δε με πειράζει να περιμένω κάποιους μήνες αρκεί να γίνει κάτι.Εστω και μια μείωση....

δεν υπάρχει SLK coupe ... το cabrio είναι περιτό ... ένα SLK έφτανε και με το παραπάνω ... Φοβερό εργαλείο , αλλά με ενοχλεί που το οδηγάν κυρίως γυναίκες ...

δεν υπάρχει SLK coupe ... το cabrio είναι περιτό ... ένα SLK έφτανε και με το παραπάνω ... Φοβερό εργαλείο , αλλά με ενοχλεί που το οδηγάν κυρίως γυναίκες ...

Έχεις δίκιο απλώς πολλοί δε γνωρίζουν τη διαφορά CLK και SLK.Το αμάξι που έχω τώρα είναι το Honda S2000 αλλά θα το δώσω γιάτι με έχει κουράσει και θέλω να ηρεμήσω λιγάκι....

Τς τς τς , τι σόι άνδρες είμαστε άμα δεν ξέρουμε από εργαλεία ...

Το s2000 είναι σε άλλη κατηγορία , αλλά σίγουρα δεν έχει την άνεση της SLK.

Re: Απάντηση: Φόρος εισαγόμενων αυτοκινήτων.....

Σκληρά εργαζόμενες γυναίκες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φόρος εισαγόμενων αυτοκινήτων.....

Μάλλον "μπαμπάκα θέλω εκείνο το μερσεντικό με την σκληλη οροφή" κοριτσάκια ...

..Kαι καλα να τους το επερνε ο μπαμπας τους...Συνηθως τους το περνει ο σπονσορας τους που τεινει στην ηλικια του πατερα τους.....:operator:

Μήπως ξέρει κανείς η αν έχει διαβάσει σχετικά με την κατάργηση του φόρου όσον αφορά τα εισαγόμενα αυτοκίνητα?Ξέρω ότι δεν έχουν πει κάτι σίγουρα αλλά μήπως κάτι καινούργιο?Ήδη έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες πώλησης του αυτοκίνήτου μου και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να περιμένω η να ξεκινήσω να αγοράσω το επόμενο μεταχειρισμένο....

εννοείς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγωγής?