Φόρος εισοδήματος.....

Re: Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο

Γνωριζετε οτι η πληρωμη ΔΕΝ μπορει να γινει με μετρητα,αλλα μονο μεσω τραπεζικου λογαριασμου,τουλαχιστον στην Πειραιως αυτο συμβαινει.
Το ερωτημα ειναι αν καποιος δεν θελει να εχει τραπεζικο λογ/μο ,πως θα πληρωσει?

Εγώ στην Εθνική εχτές πλήρωσα την δεύτερη δόση με μετρητά κανονικότατα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτ

Εγώ στην Εθνική εχτές πλήρωσα την δεύτερη δόση με μετρητά κανονικότατα

Δεν ξερω Φρανκ ,σημερα το πρωι εγινε και μαλιστα θυμωσα με την ολη ιστορια.

Re: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρσι..)

Τι σημαινει δνε μπορεις να πληρωσεις με μετρητα, απο που κι'ως που?
Πως στο δικαιολογησαν?

Re: Απάντηση: Re: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά"

Σε περιπτωση που εισαι μισθωτος ναι,ενας αγροτης π.χ γιατι θα πρεπει να εχει λογ/μο στη τραπεζα?.Δηλαδη ολοι οι Ελληνες που εχουν να πληρωσουν φορο εισοδηματος πρεπει ειτε θελουν ,ειτε οχι να αποκτησουν τραπεζικο λογαριασμο?.Αυτο μαλλον θεωρω οτι φθανει στα ορια της αντισυγματικοτητας

επειδή κάπως θα πρέπει να πληρώνεις τους προμηθευτές σου.
έχουν ορίσει πλαφόν >1500 να πληρώνεις με τη βοήθεια της τράπεζας.
Βέβαια μετά σπας τα τιμολόγια σε περισσότερα (για την ώρα) κάτω των 1500

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "

Δεν ξερω Φρανκ ,σημερα το πρωι εγινε και μαλιστα θυμωσα με την ολη ιστορια.

Πήγαινε στην Εθνική τότε, αλλά περίμενε κανα δυο μέρες ακόμα γιατί έχει ουρές τα πρωινά.....Βέβαια έπρεπε να δεις την έκφραση της ταμίας όταν της είπα ότι θέλω να πλρώσω την δεύτερη δόση της εφορίας....Από το σόκ προσπαθούσε να διαβάσει την δήλωση ανάποδα :flipout::flipout:

Re: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρσι..)

Για τι ποσο μιλαμε ? μηπως ειναι σαν το οριο που εχουν στα ταμεια της εφοριας για υποχρεωτικη καταβολη μεσω μη μετρητων απο ενα ποσο και περα ?

Απάντηση: Re: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο

Για τι ποσο μιλαμε ? μηπως ειναι σαν το οριο που εχουν στα ταμεια της εφοριας για υποχρεωτικη καταβολη μεσω μη μετρητων απο ενα ποσο και περα ?

Οχι δεν μιλαμε για τετοια ποσα ,και δεν τεθηκε θεμα ποσου,μου ειπαν οτι αυτο ειναι μονοδρομος.Πηρα την τηλ εξυπηρετηση της Πειραιως αλλα απλως κατεγραψαν το παραπονο μου,δεν ειχαν ουσιαστικη απαντηση.
Στην συνομιλια που ειχα το χαρακτηρισα σαν εξαπατηση και σαν τετοια πρεπει να ληφθει ,αν δεν υπαρχει συγκεκριμενη οδηγια του Υπ Οικονομικων.Δηλαδη,π.χ ο κατοικος του Λοφου Πιεριας πρεπει να εχει τραπεζικο λογαριασμο για να πληρωσει την εφορια του?

Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρ

και εάν έχεις ληξιπρόθεσμο εμπορικό χρέος σε δάνειο στην τράπεζα ( σα να λέμε χέζουν οι αρκούδες στο δάσος .. ) τον ήπιες ,, πρώτα πάνε απο τον λογαριασμό του χρεόυς ,, και ότι μείνει για άλλού ....
την έχω πατήσει ,, κάμποσες ...

Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρ

Η αναφορα στο γεγονος εγινε για τις πιο απλες -απλουστατες συνθηκες.Δοση κατω απο 500 ευρω,το ειδοποιητηριο ανα χειρας και το χρημα ζεστο στη τσεπη-τοσο απλα.Δεν το δεχθηκαν
Μαλιστα μου εδωσαν να υΠογραψω εντολη πληρωμης φορου εισοδηματος μεσω ΔΙΑΣ

Σκέτο τον επίνουμε ούτως ή άλλως.... :grandpa:

Υ.Γ. Τα λιγότερα που έχω πληρώσει την τελευταία δεκαετία είναι. Λογικό, μιας και μειώθηκαν και τα εισοδήματα.....

Σκέτο τον επίνουμε ούτως ή άλλως.... :grandpa:

Υ.Γ. Τα λιγότερα που έχω πληρώσει την τελευταία δεκαετία είναι. Λογικό, μιας και μειώθηκαν και τα εισοδήματα.....
ο φόρος σου ειναι δυο φορες το είσοδημα μου :p
το οποίο ειναι πλασματικό τα 250 το μηνα αφου δουλεύω στην σχολή της γυναίκας μου...

Στην Πειραιώς μου έχει τύχει και μένα. Δεν δέχτηκαν να πληρώσω τον λογαριασμό του αερίου με μετρήτα στο ταμείο. Νομίζω ότι είναι πολιτική της τράπεζας.

4 χιλιάρικα φέτος.

Not bad at all..... :p

Τυχεροί οι μισθωτοί... Εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες... :flipout:
(Αύριο θα μάθω)