Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

"Φτηνά" με την έννοια τις ποιότητας. Επειδή τους πουλάνε ακριβά δεν σημαίνει ότι αξίζουν κιόλας. Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις καλά πράγματα. Πχ. τον Jetbeam M1x.

Δεν έχω πρόσφατη εμπειρία για να τα συγκρίνω. Είναι καλά, αλλά ανάλογα με την υλοποίηση.

Δε θα τον έπαιρνα, ούτε τον εμπιστεύομαι, αλλά πολλοί στο CPF είναι ευχαριστημένοι. Είναι αρκετά καλός ποιοτικά και πολύ δυνατός.

Και κάτι νέο που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους. Ο TK12 βγαίνει τώρα με R2 και υπάρχει και η δυνατότητα να τον πάρεις απευθείας με το 18650 συμβατό σώμα. http://www.fenixtactical.com/fenix-tk12.html

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Προσοχη με αυτο το μαγαζι....δεν ειναι της εταιριας απλα χρησιμοποιει το ονομα...

πηρα 4 κομματια καποτε τα 3 μου εβγαλαν προβληματα..
ΥΠΟΘΕΤΩ πως πουλα πραγμα Β διαλογης

Προσοχη με αυτο το μαγαζι....δεν ειναι της εταιριας απλα χρησιμοποιει το ονομα...

Γιατί να πάρεις Ultrafire; :/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

ευχαριστω, κριμα, παρηγγειλα ηδη ενα φακουδακι. σε ποσες μερες σου ηρθε παραγγελια? και απο που καλυτερα να παραγγιλω ultrafire? :hmmmm2:

γιατι τοτε ημουν μικρος και δεν ηξερα....

παιδες καλημερα! απο δευτερα λεει 8 μαρτιου επαναφορτιζομενες μπαταριες και φορτιστες στο LIDL.

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

HI καινουριο μελος ειμαι καλος σας βρηκα εχω μανια με φακους,θα θελα να μοθ πειτε που θα βρω μια μπαταρια για αυτο το φακο http://www.brightstar.com.tw/product_info_e.php?UID=782 darkbuster 21w hid 5200ma

παιδες καλημερα! απο δευτερα λεει 8 μαρτιου επαναφορτιζομενες μπαταριες και φορτιστες στο LIDL.
λιγα αμπερορια εχουν οι μπαταριες του