Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Δε χρειάζεται να ψάχνεις, τους βρίσκει το CPF για σένα. :p

για τους φιλους των surefire

δεστε ποιος ειναι ο αρχισχεδιαστης....Paul kim

αυτες οι πατεντες του www.pk-e.com/pk/pk.html

αυτη η προσωπικη του εταιρια www.myiconlight.com/

και αυτη ειναι η σελιδα του....www.pk-e.com/pk/pk-ediible4.html

ενα σας λεω....στις εκθεσεις παει με χαβανεζικα μπουκαμισα!

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

Πως τον βρήκατε αυτόν!!??
Μου φαίνεται κορυφή με αυτά τα χαρακτηριστικά!Δεν κυκλοφόρησε ακόμη ωστόσο, αλλά μου αρέσει πολύ!
για μενα του λειπουν 2 στοιχεια - κλιπ και δεν ειναι Tail-Stand. μιαζει με συγχωνευση RRT-0 με NiteCore Extreme

Έχει κλιπ, αλλά το tailstanding κι εμένα με χαλάει πολύ...

content

Eγώ έχω ηρεμήσει με τον Quark 123 XP-G regular και τον LX2 για backup.
Βασικά δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τον Quark, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ότι υπάρχει κάτι άλλο με τις δυνατότητές του σε αυτό το μέγεθος. Μιλάω για το fllod και για τα low και το max levels.
Toν LX2 θα τον άλλαζα με κάτι με περισσότερο throw, αλλά και πάλι σε αυτό το μέγεθος, δύσκολο να βρω κάτι άλλο.
Οπότε... μια χαρά είμαι κι έτσι.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

το ιδιο ισχυει και για το E2DL μου ( ψαχνω με περισσότερο throw), αλλα δεν βρηκα τιποτα ιδικα σε XP-G R5

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

τον Dereelight 2xAA Javelin (250-280 λουμεν) τον θελω για μικρο-μεσαιες αποστασης. κριμα που δεν βγενει με smooth reflector

Last edited:
Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

aαυτο δεν το καταλαβαινω....με smooth reflector κοβεις την κορωνα ΠΟΛΥ...
ενδεικνειται μονο για μεγαλες αποστασεις....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

aαυτο δεν το καταλαβαινω....με smooth reflector κοβεις την κορωνα ΠΟΛΥ...
ενδεικνειται μονο για μεγαλες αποστασεις....
σωστο, αλλα εξ'αρχης το ηθελα για μακρια. δεν εχω φακο 2ΑΑ να εχει δυνατο throw. λαθος εκφραστηκα "θελω", ενοουσα "θα χρησιμοποιησω"

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

σωστο, αλλα εξ'αρχης το ηθελα για μακρια. δεν εχω φακο 2ΑΑ να εχει δυνατο throw. λαθος εκφραστηκα "θελω", ενοουσα "θα χρησιμοποιησω"

τοτε πηγαινε σε μοναδα XR-E.....ακομα και με λιγοτερα λουμενς θα εχιεις πλεονεκτημα...ΚΑΙ μπορεις να βρεις και λειο ρεφλεκτορα

διαφορατικα αγοαραζεις μονο ρεφλεψτορα και κανεις τραμπα...το δοκιμασα, δουλευει καλουτσικα....

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

παραγγελια απο χονγκ κονγκ περιμενω 47 μερες και τιποτα.:bigcry:

αν ειναι απο Dealextreme Κτλ δες την κατασταση της παραγγελιας....αν και αργοι ειναι αναλυτικοι....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

αν ειναι απο Dealextreme Κτλ δες την κατασταση της παραγγελιας....αν και αργοι ειναι αναλυτικοι....
ειναι απο http://ultrafire-shop.net/page1.php , παρηγγειλα φακο και μπαταρια 14500 πριν με προειδοποιησεις.

καλησπερα φιλοι νεο μελος λατρης των φακων με ελαχιστες γνωσεις αλλα εχω μπει στο τρυπακι ασχημα.κατοχος ενος MAXLITE Ultimate Performance MC-E Cree και ενος fenix pd20 r2 και τωρα ψαχνω εναν ελαφρως μεγαλυτερο σε μεγεθος απο τον fenix αλλα σε lumen γυρω στα 250 μονο που θελω περισσοτερο ανοιγμα για καλυψη 20-30 μετρων μπροστα μου σε πληρη σκοταδι(συνηθως δασος η παραλια)...ριξτε προτασεις και γνωσεις.ευχαριστω εκ των προτερων :a0210:

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

καλησπερα φιλοι νεο μελος λατρης των φακων με ελαχιστες γνωσεις αλλα εχω μπει στο τρυπακι ασχημα.κατοχος ενος MAXLITE Ultimate Performance MC-E Cree και ενος fenix pd20 r2 και τωρα ψαχνω εναν ελαφρως μεγαλυτερο σε μεγεθος απο τον fenix αλλα σε lumen γυρω στα 250 μονο που θελω περισσοτερο ανοιγμα για καλυψη 20-30 μετρων μπροστα μου σε πληρη σκοταδι(συνηθως δασος η παραλια)...ριξτε προτασεις και γνωσεις.ευχαριστω εκ των προτερων :a0210:
για 2 CR123 μιλαμε?