Φόρουμ για φακούς!!

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Καλημερα παιδες,να ρωτησω κατι μπορω στον dereelight να αλλαξω λεντ πιο εξελιγμενο αργοτερα αρκει να εινα της ντιρλαιτ?Πχ sst-50 η ακομα και αν βγουν πιο εξελιγμενα?Για να γινει αυτο χρειαζεται και το javelin?Tις μετατροπες αυτες θα μπορω να τις κανω και μονος μου?

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Καλημερα παιδες,να ρωτησω κατι μπορω στον dereelight να αλλαξω λεντ πιο εξελιγμενο αργοτερα αρκει να εινα της ντιρλαιτ?Πχ sst-50 η ακομα και αν βγουν πιο εξελιγμενα?Για να γινει αυτο χρειαζεται και το javelin?Tις μετατροπες αυτες θα μπορω να τις κανω και μονος μου?

Δεν ξερω αν θα μπορεις να βαλεις SST-50. Εκτος και αν φτιαξουν extension tube για να παιρνει μετα 2xRCR123 (και ναι θελεις και αλλη κεφαλη ή αλλο reflector για να μπορει να δεχτει το SST-50).

Το SST-50 Μπορει να δουλεψει με μια 123 αλλα η μπαταρια κραταει για 20 λεπτα στο FULL με αποδοση 450 Lumens ομως.

Για αλλα LED λογικα ναι θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση. LED τα οποια θα δουλευουν με μια 123.

Μεχρι τοτε εχουμε καιρο. Το καλο με την Dereelight ειναι οτι σου επιτρεπει να κανεις αναβαθμιση. Και αυτο ναι μπορεις να το κανεις μονος σου, ειναι απλο.

Λοιπον ασταναπανε με εχεις καταστρεψει καταντησα κι εγω αρρωστος με τους φακους.Ρωτω λοιπον,τι ειναι το Cree drop-in Modules και τι ειναι το pill και τι ειναι το emiter.

Λοιπον ασταναπανε με εχεις καταστρεψει καταντησα κι εγω αρρωστος με τους φακους.Ρωτω λοιπον,τι ειναι το Cree drop-in Modules και τι ειναι το pill και τι ειναι το emiter.

Αν πραγματικα ρωτας ή πλακα κανεις τωρα?

Κατσε να σου απαντησω για να ενημερωσουμε και οσους ολους δεν ξερουν.

DROP-IN MODULE = ολοκληρωμενο συστημα που περιλαμβανει , reflector-LED-electronics

PILL = LED+Electronics

Emitter DIODE = LED.

Re: Φορουμ για φακους!!

ειναι για περιπτωση αμεσης αναγκης που χρειαζεται να σπασεις καποιο τζαμι.:HTEHETH63:

τζαμια ασφαλειας δεν νομιζω....περισσοτερεο ειανι για το Δοξα Πατρι

Κοτα καθε λεντ εχει το κατοπτρο του.....για τον ιδιο τυπο λεντ μπορεις να βαλεις οτι λεντ και οτι πιλλ θες....και ταιριαζουν σχεδον ολα αυτα απο μπροτζο που κυκλοφορουν στο εμποριο....

ΠΧ οταν γαορασω τον DBS με το XPG θα αγοραω μονο ενα Plll.....Τα υπολοιπα με διαφοερτικα ηλεκτρονικα θα τα κανω μονος μου....

υπαρχει και αλλη συμβατοτητα αλλα προς υποχρεωση στην Dereeliht δεν προκειται να πω.....

Αστσναπανε..... μπορεις να βγαλκεις μια φωτο του DBS με κατοπτρο και πιλλ βγαλμενα? Θα κανω και εγω τοι ιδιο με τα P60 μου....

Κοσπαπ,

δεν τον εχω παρει ακομα τον DBS V3. Οταν τον λαβω θα ανεβασω unboxing.

Ειπες κατι για ηλεκτρονικα που κανεις μονος σου. Μπορεις να γραψεις και ενα απλο κωδικα σε εναν PIC δηλαδη που να μπορει να οδηγισει το LED? Προσπαθω καιρο τωρα να φτιαξω κατι δεν μπορω.

ποαιδια ποιος ειχε ρωτησει για φακος υπβρυχιο, με δυναμη? βρηκα κατι

http://www.barbolight.com/

και ενας τυπος ειναι σπεψιαλ να τπυς κανει μετατροπες...
αυτος, που ειναι και στο CPF
http://www.scubaboard.com/forums/lights/308827-cold-vs-warm-light.html#post4795038

Αλλα σιγουρα θα ειναι ολυ ακριβη υποθεση.....

ποαιδια ποιος ειχε ρωτησει για φακος υπβρυχιο, με δυναμη? βρηκα κατι

http://www.barbolight.com/

και ενας τυπος ειναι σπεψιαλ να τπυς κανει μετατροπες...
αυτος, που ειναι και στο CPF
http://www.scubaboard.com/forums/lights/308827-cold-vs-warm-light.html#post4795038

Αλλα σιγουρα θα ειναι ολυ ακριβη υποθεση.....
να εισαι καλα kospap

Οι barbolight είναι πανάκριβοι αλλά αξίζουν. Δεν είναι μόνο αδιάβροχοι αλλά είναι ανθεκτικοί και από πτώσεις και εκρήξεις!

Όσο για το dbs, παίρνει extension tube, με 2χ18650 και το pill για sst θα παίξει κυριλλέ. 1-2 rcr123/cr123 δε το προτείνω με τίποτα!

ρε παιδια τωρα που αναφερατε εκρηξεις....εχτες που πηγα να παρω φακο σε ενα μαγαζι ηρθε ενας τυπος απο εταιρια που μαλλον ειχε να κανει με εφλεκτα υλικα και επειδη ηθελε να παρει φακους για το προσωπικο ρωταγε και εψαχνε πιστοποιησεις αν οι φακοι ειναι αντιεκρηκτικοι και οταν τον ρωτησα ειπε απο οτι καταλαβα να μην προκαλουν εκρηξη στα υλικα οχι να μην σκασουν οι ιδιοι και διμιουργησουν φωτια προφανως τους χρησιμοποιουν πολυ κοντα σε τετοια υλικα...γνωριζει κανεις το θεμα και αν ισχυει υπαρχουν συγκεκριμενες εταιριες που παρεχουν τετοια προστασια.

ρε παιδια τωρα που αναφερατε εκρηξεις....εχτες που πηγα να παρω φακο σε ενα μαγαζι ηρθε ενας τυπος απο εταιρια που μαλλον ειχε να κανει με εφλεκτα υλικα και επειδη ηθελε να παρει φακους για το προσωπικο ρωταγε και εψαχνε πιστοποιησεις αν οι φακοι ειναι αντιεκρηκτικοι και οταν τον ρωτησα ειπε απο οτι καταλαβα να μην προκαλουν εκρηξη στα υλικα οχι να μην σκασουν οι ιδιοι και διμιουργησουν φωτια προφανως τους χρησιμοποιουν πολυ κοντα σε τετοια υλικα...γνωριζει κανεις το θεμα και αν ισχυει υπαρχουν συγκεκριμενες εταιριες που παρεχουν τετοια προστασια.

Παντελη,

δεν εχει να κανει με τους φακους, αλλα με τις μπαταριες.

Μαλλον να το πω καλυτερα. Εχει να κανει με τα ηλεκτρονικα του φακου και τις αναλογες μπαταριες που προστατευονται απο ενα ηλεκτρονικο προστατευτικο κυκλωμα.

AW protective 123 or 18650.

οι παραπανω που εγραψα προστατευονται απο drop discharge current.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Αν πραγματικα ρωτας ή πλακα κανεις τωρα?

Κατσε να σου απαντησω για να ενημερωσουμε και οσους ολους δεν ξερουν.

DROP-IN MODULE = ολοκληρωμενο συστημα που περιλαμβανει , reflector-LED-electronics

PILL = LED+Electronics

Emitter DIODE = LED.
Οχι ρε φιλε τι πλακα λες τωρα,απλα μου αρεσουν οι φακοι εχω καποιους αλλα δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα.Αν αποφασισω να κανω μετατροπη στον c2h aργοτερα καλυτερα ειναι drop-in module ετσι δεν ειναι?

ναι μπορεις να κανεις αλλαγη pill. αλλα μην αγχωνεσε γιαυτο τωρα.

Ok φιλε μου ευχαριστω πολυ,ειναι πολυ καλο το οτι κανεις αναβαθμισεις.Αν θα τον λειτουργω με τις 14500 θα ειναι καλυτερα απο rcr123,an nai na παραγγειλω.

Οκ ευχαριστω,παντως απο την εταιρεια δεν εχω ακομη νεα.

Οκ ευχαριστω,παντως απο την εταιρεια δεν εχω ακομη νεα.

Στειλε ενα email ρε και ρωτα τους. Μην ανυσηχεις παντως. Email με την αποδειξη παραγγελειας που εκανες απο το ιντερνετ πηρες?

Ναι ελαβα μειλ απο την paypal, αν δεν μου στειλουν ωσ την δευτερα θα τους ρωτησω.

Στην αποδειξη εχουν ενα ονομα Zuo Xiulong kαι οχι την εταιρεια Dereelight.

ayto to onoma ηχα και εγω (οταν παρηγγειλα). και μου στειλανε email μονο οταν ταχυδρομησανε την παραγγελια (μετα απο 30 ωρες)