Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Μην ανησυχειτε θα αναφερθει ξανα το γεγονος με το μελος που κανει συνεχεια διαφημιση συγκεκριμενης αλυσιδας...

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

ενταξει χαμπαρι τον εχουμε παρει αλλα γινεται και προσβλητικος με τις προτιμησεις μας και επιλογες μας και μαλιστα την προηγουμενη φορα ''εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το βοδι''..

Last edited:

Οι διαφημίσεις διεγράφησαν.

Παιδιά λίγη υπομονή και κατανόηση για τους mods, Σ/Κ είναι, χιονοθύελλα έχουμε στη Ν. Εύβοια και τρέχουμε για απεγκλωβισμούς ανθρώπων απο τα αυτοκίνητα.

θα ηθελα την γνωμη σας σκεφτομαι να παρω και αυτον εδω τι λετε? ειναι και stainless steel και μου αρεσει πολυ οπτικα μιας και μου θυμιζει τον D10.Aπο λουμενς ενταξει δεν περιμενω να πιασει αυτα που λεει αλλα κανα 140 λογικα θα τα εχει...

με μια 14500 ισως και 200+ λουμεν . εχει και ηλεκτρικο διακοπτη - αθοριβο δηλαδη. 3 μοντ με μνημη. καλος φαινετε .

ρε παιδια λυπηθειτε με...εχω και μιαπροτιμηση στους καθαρα κυλινδρικους φακους, και δεν εχω και ανοξειδωτο ακομη.....

αλλα θα κρατηθω αυτη τη φορα....ας παρει κανεις σας να μου πει....

Εσυ τουλαχιστον κανεις και μοντες,εμενα που δε μου πιανουν τα χερια και δεν εχω και χρονο τρελαινομαι καθε φορα με τα λουμεν και τα λουξ,τι το ηθελα εγω και μπηκα σαυτο το αμαρτωλο σαιτ.:bang::bang::frusty::frusty:καντε μου καμια μοντα να ηρεμησω.

xaxaxa θεος, ελα ρε ηρέμησε ολα καλα. Εγω περιμενω να βγει κανενας καλος αξιολογος φακος εχουμε μεινει με τα περυσι. Πολυ στασιμοτητα. δεν καταλαβαινω τι περιμενουν.

Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι να παρω ακομα ενα lumapower D-mini VX SST 50. μου βγηκε πολυ καλος και ετσι θα την τιμησω την εταιρια παλι.

Nα θεσω ενα ερωτημα στους πιο εμπειρους στο σαιτ....ειναι δυνατον αυτος εδω με R5 Να εχει 110lum ??? ενω η ιδια η εταιρια στο δικοτης σαιτ να εχει με Q5 250lum?? Τι τρεχει βρε παιδια τι δεν καταλαβαινω?

προφανως εχει 110 με μια ΑΑ και 250 με μια 14500 (επαναφορτιζομενη λιθιου)

kostpap ναι ειμαι μια εξηγηση αλλα και στο cnqualitygoods λεει οτιπαιρνει 14500 αλλα δεν δινει εκει αλλα μονο 110 ως max lum!Απλα μου φενεται περιεργο Παντως λογικα το φακουδακι θα εχει καλο κυκλωματακι μαλλον παρομοιο με αυτο του Yezl Z1 που εχει παρει ο εργοτελης .Μαλλον θα το παρω :BDBDG54:και θα δουμε..

κοιτα ο φακος ειναι ενας ultrafire A10..δεν υπολογιζω να εχει το ιδιο κυκλωμα με τον αλλο...

αν και το r5 εχει πολυ καλυτερη διαχειριση της καταναλωσης ενεργειας, δεν μου αρεσει καθολου για led σε φακο. Πρεπει το LED να σε φακο για μενα να εχει μεγαλη επιφάνεια SST 50 και να ειναι πολυ δυνατο. Τωρα για μικρους φακους μπορουσαν να κρατησουν και τα παλια. Δεν βλεπω διαφορα.Ισα ισα που τα R5 εχουν προβλημα με την εστιαση και το donut hole.

Εγω οπως ειπα περιμενω κατι καινουργιο και μετα θα κανω την κινηση μου. Εχω μαζεψει αρκετα χρηματα και θα ειναι ενα καλο δωρακι για τον εαυτο μου.

Εχω παντα στο μυαλο μου τον Lumapower d-mini VX ultra SST 50.

ooppps..!!:speechless-smiley-0 thanks kostpap με γλιτωσες απο ατοπημα...ναι ειναι οντως ...ultrafire A10...!!:worshippy:

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

xaxaxa θεος, ελα ρε ηρέμησε ολα καλα. Εγω περιμενω να βγει κανενας καλος αξιολογος φακος εχουμε μεινει με τα περυσι. Πολυ στασιμοτητα. δεν καταλαβαινω τι περιμενουν.

Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι να παρω ακομα ενα lumapower D-mini VX SST 50. μου βγηκε πολυ καλος και ετσι θα την τιμησω την εταιρια παλι.
Βασικα θα ημουν ικανοποιημενος με εναν κομπακτ με 18650 μπαταρια, 500 otf lumen με throw 20000 lux χωρις δαχτυλιδια,υπαρχει τετοιο πραγμα ρε παιδια?Αν υπαρχει πειτε να το χτυπησω.:violent-smiley-030:

ooppps..!!:speechless-smiley-0 thanks kostpap με γλιτωσες απο ατοπημα...ναι ειναι οντως ...ultrafire A10...!!:worshippy:
δεν ειναι ο ιδιος Α10 ( δεν εχει R5 λεντ ) , άλλα απομιμηση του, οπως οι περισσοτερη φακοι στο σαιτ. π.χ. Β10, Yezl S5

Βασικα θα ημουν ικανοποιημενος με εναν κομπακτ με 18650 μπαταρια, 500 otf lumen με throw 20000 lux χωρις δαχτυλιδια,υπαρχει τετοιο πραγμα ρε παιδια?Αν υπαρχει πειτε να το χτυπησω.:violent-smiley-030:
ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!
ισως αργοτερα με xm-l , άλλα και 20000 lux με μικρο κατοπτρο - δυσκολα το βλεπω.
μονο με xr-e r2 και το ειχε ο ray d1....

Last edited: