Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

θελω - μαλλον ενα 14 και ενα 20αρι. τι tint ( αποχρωση )?

Τα πήρα όλα 2T που είναι max 5700K, δλδ θα είναι κιτρινωπά, προς το neutral.
Πιστεύω πως είναι το καλύτερο χρώμα!Όταν τα έχω θα σε ενημερώσω!

καλως. εργοτελη, θελω ενα κυκλωμα για το pill εσοτερικα ειναι - 8,5 βαθος με 15 χιλιοστα φαρδος, input 4,2v, output 2000-2500mAh για xm-l . βοηθησε!!!!!!!! Kωστα, αμα βρεις και εσυ, πες μου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

μπα με τίποτα!Δε ξέρω κάτι τόσο μικρό με τόσα αμπέρ!Αν προεξέχει; Γίνεται;Δλδ να ακουμπάει εξωτερικά της βάσης, υπάρχει περιθώριο?
ΝΑΙ, μεχρι 17 χιλιοστα φαρδος τοτε

Re: Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

κοιτα υπαρχει μια παλκετα στο Dx me 7135 που ειναι ειτε 16 ειτε 17 χιλιοστα....αλλα εχει χωρο αρκετο για λιαμαρισμα.....

πρπει να δω στο κουτι με τα υλικα σπιτι οταν θα παω το βραδυ...

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Ναι αλλα ειναι πολυ σκληρο....ειναι αυτο που σου ελεγα....

αλλα αυτη δεν τροχιζεται με τιποτα. κοιτα ποσο κοντα ειναι τα τσιπακια στην ακρη

καληνυχτα

Γιατί σε χαλάει το ελατήριο?Χρήσιμο είναι, γύρω γύρω άντε να το τροχίσεις συνολικά ένα χιλιοστό, δλδ μισό χιλιοστό γύρω γύρω.Παραπάνω με τίποτα!

νομιζω οτι μου ειπες οτι εχει χαλκινο δακτυλιδι γυρω απο την πλακετα?

αν το βγαλεις τι διαμετρο χωρα?

αλλη λυση

http://www.dealextreme.com/p/6v-5w-cree-circuit-board-for-flashlights-16-8mm-3-1mm-26109

τροχιζετα με προσοχη στα 15 χιλιοστα..το ελεγξα σπιτι σου στελνω και μερικα σκοπρπια ισπακια για να κολλησεις και εισαι ΟΚ

αλλη λυση, ακριβη, flupic τον τελευταιο καιορο τον εβγαλε και σε διαφορα μεγεθη πλακετας

Γιατί σε χαλάει το ελατήριο?Χρήσιμο είναι, γύρω γύρω άντε να το τροχίσεις συνολικά ένα χιλιοστό, δλδ μισό χιλιοστό γύρω γύρω.Παραπάνω με τίποτα!
φοβαμαι να μη χωρεσει η μπαταρια.

νομιζω οτι μου ειπες οτι εχει χαλκινο δακτυλιδι γυρω απο την πλακετα?

αν το βγαλεις τι διαμετρο χωρα?

αλλη λυση

http://www.dealextreme.com/p/6v-5w-cree-circuit-board-for-flashlights-16-8mm-3-1mm-26109

τροχιζετα με προσοχη στα 15 χιλιοστα..το ελεγξα σπιτι σου στελνω και μερικα σκοπρπια ισπακια για να κολλησεις και εισαι ΟΚ

αλλη λυση, ακριβη, flupic τον τελευταιο καιορο τον εβγαλε και σε διαφορα μεγεθη πλακετας
αν βγαλω - 16 χιλ.