Γύρισα χθες και με περίμεναν κάμποσα δέματα....Με τα παρακάτω...
Εντυπώσεις...
Catapult: Ο μοναδικός που δε πολυέπαιξα μαζί του...!Έχει ωραία εστίαση πάντως και κατασκευή απίστευτη!Είχατε δίκιο όσοι το λέγατε!
Fenix tk35: Μου βγάζει στο ceil bounce κάπου 900 OTF...Δε ξέρω γιατί τόσο πολύ...Και δε πρέπει να είναι και λάθος!!!!Φοβερός φακός φαίνεται τρομερά δυνατός!!! Με εντυπωσίασε πιο πολύ από όλους μέχρι στιγμής!
Itp A3 R5: Έγραψα και σε άλλο θέμα με αυτούς...Διαχρονική αξία αυτά τα μοντελάκια με αναθμισμένο driver με υψηλότερο PWM και ucl τζάμι!Ωραίο!
Zebralight H51: ούτε με αυτόν πολυασχολήθηκα ακόμη αλλά σίγουρα αξίζει και μόνο με το σχήμα του και τους πολλαπλούς τρόπους χρήσης του..
Τέλος, τα 2 Nitecore IFE2: Το ένα είναι του asot, πανάκριβα,αμάν!(άσχετα που κάναμε καλή μπίζνα!) αλλά φαίνεται η αξία τους...Άψογη ποιότητα, κράτημα που θα σε γρατζουνίσει για να γλιστρήσει από το χέρι σου, κλίπ τιτανίου άριστης ποιότητας, ωραίο μαγνητικό δαχτυλίδι, επιμελώς κρυμμένο strobe και θέση off στο δαχτυλίδι με το διακόπτη ανοικτό. Καλή αυτονομία πραγματικό low low low....Αποδίδουν περίπου 270 λούμεν με διάρκεια 1+ ώρα στο μέγιστο, ό,τι χρειάζεται για ένα edc!
Τι με εντυπωσίασε πιο πολύ από όλα; Ο Fenix! Βγάζει πραγματικά πολύ φως!Μικρό πακέτο και ωραία επίπεδα και UI! Είχα καιρό να αγοράσω fenix(2 χρόνια??!!!) και μου άρεσε πολύ!