Φόρουμ για φακούς!!

μάλιστα..δοκίμασες παραπάνω ρεύμα; 1,4αμπέρ από 4 nimh? Κάτι δε πάει καλά...Οι μπαταρίες είναι σίγουρα οκ?
Κακώς το πήρες από εκεί δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι πόσο μάλλον για ένα λέντ επίσης αναξιόπιστο!

Το δοκιμασα μετα απο την προσπαθεια μου με τις AW2600 με τις 4 NICA
Οι συγκεκριμενες ειναι πολυ καλες υψηλης εκφορτισης εχω καψει LED [με 3 μονο] και φταιει η πολυ καλη τους εκφορτιση...
Ενταξει οταν το παραγγελνα ηξερα οτι σιγουρα δεν θα ηταν καποιο απο τα καλα bin αλλα αυτο σιγουρα δεν ειναι SST-90 !!
Αν δεν μου απαντησουν συντομα απο την DX θα στειλω μειλ στην PAYPAL για να μου γυρισουν τα λεφτα...
Απλα ηθελα να ξερω αν μπορω με καποιον αλλο τροπο να το τσεκαρω?

εγώ με 4 nimh D cells, που έχουν και πιο υψηλή εσωτερική αντίσταση έπιανα με sst90m 11+ αμπέρ, τώρα τι να σου πω...Τα λεφτά σου πίσω ξερά αυτό είναι μούφα που σου στείλανε έχει πρόβλημα πιστεύω!
Μήπως δε το έχουν κολλήσει καλά πάνω στο pcb? Μπορείς να μετρήσεις την αντίσταση του pcb?

Θα το κανω να δω αλλα κατι αλλο που ξεχασα να πω ειναι οτι αυτο που παραλαβα δεν γραφει τιποτα επανω και δεν εχει καμια σχεση με την φωτο που εχουν στο σαιτ
Εψαχνα πολυ καιρο να βρω καλο bin απο SST-90 αλλα δεν βρισκεις ευκολα!!

εγώ με 4 nimh D cells, που έχουν και πιο υψηλή εσωτερική αντίσταση έπιανα με sst90m 11+ αμπέρ, τώρα τι να σου πω...Τα λεφτά σου πίσω ξερά αυτό είναι μούφα που σου στείλανε έχει πρόβλημα πιστεύω!
Μήπως δε το έχουν κολλήσει καλά πάνω στο pcb? Μπορείς να μετρήσεις την αντίσταση του pcb?
Θες να χασω την εκτιμηση που σου εχω και να τσακωθουμε????
Αυτο γιατι το ειπες {sst90m 11+ αμπέρ}????:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Αν έχεις κανά άλλο λέντ δυνατό, δοκίμασε να δεις πόσο ρεύμα παίρνει στιγμιαία από τις 4 μπαταρίες να είσαι σίγουρος ότι φταίει αυτό!
Θα κανω μερικες μετρησεις για να δω ακριβως αλλα απο φωτηνοτητα
σου λεω οτι το ΧRE εχει περισσοτερη δεν μιλαμε τωρα για το XML
καμια σχεση!!!!!!
ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ......

Περιπου θα σου πω με μια AW2600 στα 4.14VOLT
0.9Α με 1.4Α απο SST-90
1.2Α απο XRE-R2
1.6Α απο XML

Δεν δοκιμαζω τα αλλα λεδ με τις 4 NICA γιατι μπορει να τα καψω..
Αλλα σιγουρα βλεπω και την φωτηνοτητα...
Φανταζομαι το sst90m στα 11+ αμπέρ τι φως θα σου βγαζει!!!!!!!

τωρα κατι δεν μου αρεσει, τωρα γυριζουμε πισω πολυ. Ειπαμε να χρησημοποιουμε LED για λιγοτερη καταναλωση. Τωρα εχουμε LED που χρησημοποιουν απο 1 εως 10 Α. Οταν μιλαμε δε για καταναλωση εχουμε απο 0,5W to 90W. Αυτο δεν ειναι καλο παιδια.

Δηλαδη για να εξηγουμε. Ειπαμε να καταργησουμε τον φωτισμο στο σπιτι με τις κοινες λαμπες για LED που καταναλωνουν μηδαμινη ενεργεια. Τωρα μου πετανε LED των 90W.

Η καταναλωση λοιπον ειναι η ιδια.

Εγω προτιμω να μεινω σε LED με καταναλωση απο 1 εως 5 W τα εχω βρει τα εχω βαλει σπιτι μου και ειμαι μια χαρα.

τα 90W μαλλον τα χρησημοποιουν για φωτισμο εξωτερικο.

Τωρα παμε και στους καλους μας τους φακους. Και ερχομαι παλι στο θεμα που λεω εδω και παρα πολλα χρονια.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ. εχουν μεινει χιλιομετρα πισω. Δεν ειναι δυνατο να εχουμε για παραδειγμα το SBT 90 της luminus και να μην μπορουμε να το τροφοδοτισουμε σωστα.

Αντε κανω πισω και δεν σου βαζω το 90αρι. βαλε το 50αρι. Θες για σωστη τροφοδοσια 2 καλες μπαταριες 18650 στα 3000mA τουλαχιστον για να πεις οτι του δινεις αυτα που ζηταει.

Εμενα παντως δεν με ικανοποιει ηλεκτρονικα ουτε παραγωγικα ουτε πραγματικα.

Δεν μπορω να καταναλωσω εργο περισσοτερο απο το παραγομενο. ΚΑΝΟΝΑΣ που εμαθα στο δημοτικο. Τι αλλο δηλαδη πρεπει να πουμε? Ας βγαλουν αυτες τις ρημαδομπαταριες - πυρινικες να τελειωνουμε.

εχω αγανακτησει.

0.9Α με 1.4Α απο SST-90
1.2Α απο XRE-R2
1.6Α απο XML

και πόσο καίει!!!Θέλει τρελλή ψύξη για να παίξει πάνω από μερικά δεύτερα!

0.9Α με 1.4Α απο SST-90
1.2Α απο XRE-R2
1.6Α απο XML

Και το 1.6Α απο XML ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. θα επρεπε να βλεπεις 3-4....

τι καλωδια χρησιμοποιεις? αυτο πρεπει να ειναι

Τελικα το ξαναεψαξα και οτι το λεδ που μου εστειλαν δεν μοιαζει με το SST-90
που εχει η DX στο σαιτ της στην φωτο αλλα ειναι ιδιο με το SST-50, αρα μαλλον πηρα λαθος λεδ!!!!

Σωστό και αυτό δε το σκέφτηκα, τα καλώδια!Αλλά τόσο πολύ να κόβουν??!

50% σιγουρα αν ειναι τοσο ψιλα και μακρια.. μου εχει συμβει..και δεν μιλαμε μονο για τα καλωδια τροφοδοσιας αλλα κια αυτα του πολυμετρου..τα μανισια σχεδον παντα θελουν αλαγμα

Όλο φτιάχνετε διάφορα, αλλά μια παρουσίαση δεν κάνετε! Ένα review με beamshots! ;)

σορρυ ρε συ αλλα στην περιπτωση μου ειναι πολυ κοπος για φωτογραφιση σε ενα ηδη ασχημο μερος....

Γύρισα χθες και με περίμεναν κάμποσα δέματα....Με τα παρακάτω...
13022011161.jpg

Εντυπώσεις...
Catapult: Ο μοναδικός που δε πολυέπαιξα μαζί του...!Έχει ωραία εστίαση πάντως και κατασκευή απίστευτη!Είχατε δίκιο όσοι το λέγατε!
Fenix tk35: Μου βγάζει στο ceil bounce κάπου 900 OTF...Δε ξέρω γιατί τόσο πολύ...Και δε πρέπει να είναι και λάθος!!!!Φοβερός φακός φαίνεται τρομερά δυνατός!!! Με εντυπωσίασε πιο πολύ από όλους μέχρι στιγμής!
Itp A3 R5: Έγραψα και σε άλλο θέμα με αυτούς...Διαχρονική αξία αυτά τα μοντελάκια με αναθμισμένο driver με υψηλότερο PWM και ucl τζάμι!Ωραίο!
Zebralight H51: ούτε με αυτόν πολυασχολήθηκα ακόμη αλλά σίγουρα αξίζει και μόνο με το σχήμα του και τους πολλαπλούς τρόπους χρήσης του..
Τέλος, τα 2 Nitecore IFE2: Το ένα είναι του asot, πανάκριβα,αμάν!(άσχετα που κάναμε καλή μπίζνα!) αλλά φαίνεται η αξία τους...Άψογη ποιότητα, κράτημα που θα σε γρατζουνίσει για να γλιστρήσει από το χέρι σου, κλίπ τιτανίου άριστης ποιότητας, ωραίο μαγνητικό δαχτυλίδι, επιμελώς κρυμμένο strobe και θέση off στο δαχτυλίδι με το διακόπτη ανοικτό. Καλή αυτονομία πραγματικό low low low....Αποδίδουν περίπου 270 λούμεν με διάρκεια 1+ ώρα στο μέγιστο, ό,τι χρειάζεται για ένα edc!

Τι με εντυπωσίασε πιο πολύ από όλα; Ο Fenix! Βγάζει πραγματικά πολύ φως!Μικρό πακέτο και ωραία επίπεδα και UI! Είχα καιρό να αγοράσω fenix(2 χρόνια??!!!) και μου άρεσε πολύ!

Last edited:
Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Fenix tk35: Μου βγάζει στο ceil bounce κάπου 900 OTF...Δε ξέρω γιατί τόσο πολύ...Και δε πρέπει να είναι και λάθος!!!!Φοβερός φακός φαίνεται τρομερά δυνατός!!! Με εντυπωσίασε πιο πολύ από όλους μέχρι στιγμής!
Τι με εντυπωσίασε πιο πολύ από όλα; Ο Fenix! Βγάζει πραγματικά πολύ φως!Μικρό πακέτο και ωραία επίπεδα και UI! Είχα καιρό να αγοράσω fenix(2 χρόνια??!!!) και μου άρεσε πολύ!
Yeaaaaa τον περιμένω από εβδομάδα..:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Γύρισα χθες και με περίμεναν κάμποσα δέματα....Με τα παρακάτω...
13022011161.jpg

Εντυπώσεις...
Catapult: Ο μοναδικός που δε πολυέπαιξα μαζί του...!Έχει ωραία εστίαση πάντως και κατασκευή απίστευτη!Είχατε δίκιο όσοι το λέγατε!
Itp A3 R5: Έγραψα και σε άλλο θέμα με αυτούς...Διαχρονική αξία αυτά τα μοντελάκια με αναθμισμένο driver με υψηλότερο PWM και ucl τζάμι!Ωραίο!
Zebralight H51: ούτε με αυτόν πολυασχολήθηκα ακόμη αλλά σίγουρα αξίζει και μόνο με το σχήμα του και τους πολλαπλούς τρόπους χρήσης του..
Τέλος, τα 2 Nitecore IFE2: Το ένα είναι του asot, πανάκριβα,αμάν!(άσχετα που κάναμε καλή μπίζνα!) αλλά φαίνεται η αξία τους...Άψογη ποιότητα, κράτημα που θα σε γρατζουνίσει για να γλιστρήσει από το χέρι σου, κλίπ τιτανίου άριστης ποιότητας, ωραίο μαγνητικό δαχτυλίδι, επιμελώς κρυμμένο strobe και θέση off στο δαχτυλίδι με το διακόπτη ανοικτό. Καλή αυτονομία πραγματικό low low low....Αποδίδουν περίπου 270 λούμεν με διάρκεια 1+ ώρα στο μέγιστο, ό,τι χρειάζεται για ένα edc!

κερδισες λαχειο?:p