Φόρουμ για φακούς!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Για κανένα 4μηνο ακόμα στην Αθήνα φίλε μου, μέχρι να τελειώσει ένα έργο που έχει αναλάβει η εταιρεία που δουλεύω.
λιγο μακρια εισαι. αμα θελεις εγω μπορω να σου φτιαξω το p60 που θες, αλλα πρεπει να παραγγειλεις τα υλικα, να μου τα στειλεις, να το φτιαξω, να σου το στειλω. εκτως αν υπαρχει καποιος πιο κοντα σε σενα που μπορει να στο φτιαξει.

Tους φακούς τους χρησιμοποιώ καθημερινά ergoteli και αυτό με αποτρέπει να βασιστώ σε επαναφορτιζόμενες, επειδή δεν θέλω να σκέπτομαι αν τις έχω φορτίσει είτε όχι. Αυτό είναι αναγκαίο κακό στα επαναφορτιζόμενα τρυπάνια και δεν θέλω να το μεταφέρω και στους φακούς. Πάντα έχω καινούριες μαζί μου οπότε δεν έχω πρόβλημα στο να τις αλάζω.

μονοπ που δεν ξερεις κατι...οι επαναφορτιζομενες λιθιου ειναι οι μοναδικες που μετρωνατς την ταση τους με ενα βολτομετρο βρισκεις με ακριβεια και αξιοπιστα την εναπομεινουσα χωρητικοτητα.
αν δηλαδη λεει 3,9 τοτε εισαι στο 70%.

Επισης μην κοιατς τον φακο σαν κατι fixed που εχει μια και μονη μπαταρια. εννοειται οτι αθ εχεις 1-2 εξτρα (και φορτιστη που αν απιρνει ρευμα απο 12V&220Ω)

οποτε αυτο που προτεινε ο εργοτελης ειανι καλυτερη λυση αν συμβιβαστεις με τις επαναφορτιζομενες. Τα ηλεκτρονιακ στα οποια αναφερεται ειναι πιο βατα και ολοι μας εχουεμ στοκ απο αυτα

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

φωτο παρακαλω!!!
VOILÀ
e0ivcx.jpg

Διαβάζω εδώ και καιρό θετικά σχόλια για τους Zebralight, ομως λίγο η "μη" ανάγκη headlamp, λίγο η τιμή, τους απέφευγα...
Με αφορμή όμως ένα Group Buy στο BLF, μπήκα στο τζόγο και παρήγγειλά ένα Ultrafire UF-H2B (AA & 14500, CREE XR-E Q5, infinite levels)
Ομολογώ οτι για τα χρήματα που στοίχησε ($16 με ταχυδρομικά), εντυπωσιάστηκα!
Πολύ μικρός, Floody, πολυ καλή ποιότητα, μαγνήτης στην βάση, headband - τι άλλο να χρειάζεται κανείς από ένα headlamp???
Επίσης, κρατώ ΘΕΤΙΚΗ εντύπωση από την DinoDirect - ομολογώ οτι είμαι διστακτικός στο να δοκιμάζω νέους (Ασιάτες) εμπόρους χωρίς να διαβάσω πριν σχόλια και εδώ δεν έβρισκα και αρκετά θετικά πριν...
Ομως (οπως διαβάζω και από τους υπόλοιπους παραλήπτες), αυτή την φορά ο DD ανταποκρίθηκε σωστά και έγκαιρά (παρέλαβα σε 12 μέρες από την παραγγελία/πληρωμή)!!!

Aντωνη, κατα ποσο ειναι πιο φωτεινος με μια 14500 σε σχεση με eneloop π.χ. ? περιπου

στο ρωσικο φορουμ fonarevka τον φακο Ultrafire UF-H2 ( που δουλευει μονο με μια ΑΑ )
η DinoDirect εβγαλε Group Buy στα 16,88 δολλαρια μεχρι 14.08.11.

μπορεί κάποιος πιο έμπειρος, απο τα χαρακτηριστικά (cree XRE, 2 watt) να καταλάβει πόσα lumens μπορεί να είναι αυτός ο φακός?

http://www.tradoria.de/batteriebetr...elampe-egg-white-2-watt-220914-319731156.html

2 WATT ?
2 LR6 Mignon Batterien Alkaline (AA)????

2/3,2 βολτ λειτουργιας του λεντ..0,626 αμπερ..ουτε 130 πραγματικα

μπορώ να τον δουλέψω με 14500 ή θα πάρω το ledaκι στο χέρι?

στο ρωσικο φορουμ fonarevka τον φακο Ultrafire UF-H2 ( που δουλευει μονο με μια ΑΑ )
η DinoDirect εβγαλε Group Buy στα 16,88 δολλαρια μεχρι 14.08.11.

Εννοείς οτι εχουν το μοντέλο UF-H2 και όχι το UF-H2b???
Για δώσε Link...

για να μην ανοιγω νεο θεμα να ρωτησω εδω.
ψαχνω μικρο σε μεγεθος φακο που να φεγγει στο 1-2 μετρα καλα flood ετσι οπως το σκεφτομαι 300-400 λουμεν θα ηταν καλα.
μπαταρια ιδανικα θα ηταν να περνει 18650.
ψαχνει ενας φιλος και του εφερα εναν no name με μια ΑΑ μπαταρια Q5 και με ζουμ αλλα δεν ειναι καλος.
ευχαριστω.

στα 1 με 2 μετρα κανει και ενας που ειναι στα 100 λουμενς πραγματικα. Τα 300 με 400 που λες αν ειναι πραγματικα φτανουν τα 20 μετρα flood.

Ενας φακος καλος και αξιοπιστος ειναι της Zebralight, αν πας στο site τους θα δεις πολλους.

στα 1 με 2 μετρα κανει και ενας που ειναι στα 100 λουμενς πραγματικα. Τα 300 με 400 που λες αν ειναι πραγματικα φτανουν τα 20 μετρα flood.

Ενας φακος καλος και αξιοπιστος ειναι της Zebralight, αν πας στο site τους θα δεις πολλους.

οι zebra ειναι δυστηχως πολυ ακριβοι συν οτι τον Η51 που εχω και του εδωσα να δοκιμασει δεν του αρεσε :nounder:

συγκεκριμενα μου ζητησε και του εφερα αυτον

http://cgi.ebay.com/130404388700?ru...88700&_sacat=See-All-Categories&_fvi=1&_rdc=1

το φως του ειναι προς το μπλε.

Οι περισσότεροι XML θα λειτουργήσουν ως FLOOD, απλώς σε medium / low mode - το high θα είναι δυνατό..
O ShiningBeam S-mini XM-LT6 LED Flashlight 400 Lumens πως "σας" φαίνεται??? Δοκιμασμένος και καταξιωμένος φακός, από τιμιο πωλητή.

o T6 μπλεδιζει, κοιταξτε κανενα στα 4000 Κ που ειναι φυσικο το φως. ο Τ3 ειναι προς τος κιτρινο αλλα ειναι ιδανικος για πολλες εφαρμογες.

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

για να μην ανοιγω νεο θεμα να ρωτησω εδω.
ψαχνω μικρο σε μεγεθος φακο που να φεγγει στο 1-2 μετρα καλα flood ετσι οπως το σκεφτομαι 300-400 λουμεν θα ηταν καλα.
μπαταρια ιδανικα θα ηταν να περνει 18650.
ψαχνει ενας φιλος και του εφερα εναν no name με μια ΑΑ μπαταρια Q5 και με ζουμ αλλα δεν ειναι καλος.
ευχαριστω.
Κάνας Fenix PD20 R5 θα βόλευε?

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
ο shiningbeam φαινεται να εχει μικρη κεφαλη και λογικα θα ζεσταινεται ε?
απισης σημαντικο που ξεχασα αν ειναι δυνατο να εχει μονο μια σκαλα.
δλδ ον οφ.

Έχει κάτι παράξενα o cnqualitygoods με οπτικό και xm-l και 18650, που εστιάζουν και φέγγουν γενικά πολύ, ό,τι θες. Μήπως κάτι τέτοιο ταιριάζει? Αυτό που πήρες εστιάζει πολύ αλλά για μένα είναι άχρηστα!