Φόρουμ για φακούς!!

τωρα καταλαβες γιατι εχει χερουλακι...γιατι τα πολλα λουμενς πεφτουν βαρια! :fahne90:
 
χαχα..αυτη ειναι ειναι η καλη εκδοχη!

Ξερεις ομως καλυτερα απο μενα οτι το χερουλακι μπηκε για να μην παρει καμμια φωτια το χερι..κυριολεκτικα :))
 
Απορία το είχα. Δεν είναι επικίνδυνο για τις μπαταρίες η υψηλη θερμοκρασία που αναπτύσεται κατά τη λειτουργία του φακού?
Πάντως το φακουδακι δείχνει σουπερ!
 
Λοιπον......
επικοινωνησε μαζι μου καποιο εμπορικο σαιτ προσφεροντας μου "συνεργασια".
επιδη ταχατες ειμαι ο πρωτος πελατης απο το φορουμ κτλ κτλ

Δηλαδη να το προμοταρω εμμεσα, και αυτο θα πιστωνε τον λογαριασμο μου στο πειπαλ

Οποτε παιδια προσεξτε.....
 
καλησπερα..ψαχνωντας στο νετ για εναν καλο φακο χειρος με αρκετα lumens και οσο γινεται πιο οικονομικο δε βρηκα κατι καθως δεν εχω την καταλληλη γνωση.Μπορει καποιος να μου δωσει 3-5 καλες και οικονομικες επιλογες με τα οσο περισσοτερα lumens γινεται ωστε να παρω κατι μεσω ebay? ευχαριστω προκαταβολικα.
 
καλησπερα..ψαχνωντας στο νετ για εναν καλο φακο χειρος με αρκετα lumens και οσο γινεται πιο οικονομικο δε βρηκα κατι καθως δεν εχω την καταλληλη γνωση.Μπορει καποιος να μου δωσει 3-5 καλες και οικονομικες επιλογες με τα οσο περισσοτερα lumens γινεται ωστε να παρω κατι μεσω ebay? ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλως τον!

Ριξε μια ματια στα links που εβαλε ο kospap και οποιες αποριες εχεις κανε τις στα συγκεκριμενα νηματα για να σε βοηθησουμε περαιτερω.
 
Καλησπερα και παλι και ευχαριστω για το καλως ορισμα..μετα απο λιγο διαβασμα και την βοηθεια σας κατεληξα στον : Tactical LED Flashlight ARMYTEK Viking v2.5 XM-L2 U2 1010 lumens Black στα 65 ευρω..ειναι μια καλη επιλογη και τα lumens κατα ποσο πραγματικα ειναι? η τιμη που τον βρηκα ειναι κοντα στα 65 ευρω..ειναι μια καλη επιλογη?
 
O φακος που διαλεξες ειναι απο τους πλεον αξιοπιστους και ο κορυφαιος σε αντοχη σε πτωσεις (30μετρα).
Τα στοιχεια που δινει η συγκεκριμενη εταιρεια για τον φακο τα θεωρω πραγματικα. Χαιρομαι που το απλο και "old fashion design" του φακου δεν αποτελεσε εμποδιο.

Η επιλογη σου ειναι εξαιρετικη.

Με τις μπαταριες λιθιου (18650) που παιρνει ο φακος, εχεις καποια εξοικιωση? Γνωριζεις τις ιδιαιτεροτητες τους?
Αν ναι, προχωρα στην αγορα του. Αν οχι, ας το συζητησουμε λιγο.
 
Εχω ηδη ενα φορτιστη κ 3 τετοιες μπαταριες..δεν γνωριζω για ιδιαιτεροτητες η αληθεια ειναι..μου αρεσει πολυ κ το σχεδιο του φακου κ ηθελα να ειναι κ δυνατος σε φωτεινοτητα..δε βρηκα παντως καποιο βιντεο στο tube απο τον συγκεκριμενο αν κ με εχει κερδισει ηδη,οποτε λεω να τον αγορασω.Χαιρομαι που η επιλογη ειναι καλη αληθεια.
 
δεν βρηκες ακομα το βιντεο που τον πυροβολουν ?

Αυτο που χρειαζεσαι για τις μπαταριες αυτες ειναι ενα απλο πολυμετρο, και τον οδηγο μπαατριων που εχουμε εδω στο φορουμ.
Μολις μαθεις λιγα βασικα θα δεις ποσο βολικο ειναι το πολυμετρο. Εξαφανιζει την θολουρα
 
Ποιον πυροβολουν; Χαχα..δεν ειμαι εξειδικευμενος με τους φακους,δεν ηξερα οτι μπορει να παιξει τοσο ρολο μια μπαταρια φανταζομαι το πολυμετρο χρησιμευει ωστε να ειναι η μπαταρια φορτισμενη πληρως ωστε να δουλευει ο φακος στο μαξιμουμ; Παντως σαν φακος ειναι καλη επιλογη σωστα;
 
Nαι παλαιοτερο μοντελο με αντοχη μονο για 10 μετρα πτωση εναντι 30 μετρων του μοντελου που θελεις να αγορασεις :))
 
θελω να παρεμβω με μια ασχετη αλλα σχετικη για φακο ερωτηση....πού χρησιμεύει να κλειδωνει στο 22 διαφραγμα στη στεφανη στη ροδελα ενας αναλογικος φακος της μινολτα MD 50mm ;
 
θελω να παρεμβω με μια ασχετη αλλα σχετικη για φακο ερωτηση....πού χρησιμεύει να κλειδωνει στο 22 διαφραγμα στη στεφανη στη ροδελα ενας αναλογικος φακος της μινολτα MD 50mm ;

Φόρουμ για φακούς που ανάβουν όχι για φωτογραφικούς φακούς! :offtopic::flashbang: