Φόρουμ για φακούς!!

ρε φιλε που εμπλεξες....αυτο που σου εδωσαν ειναι να κανει τον φακο φαναρι..για να βλεπει στο τραπεζι στο καμπιγκ και στη σκηνη.
Οχι να φωτιζεις με διαχυση.
φαινεται οτι ειναι ασχετοι με αυτο που πουλαν γιατι στο σαιτ τους εχουν μεταφραση των κειμενων της fenix απο την αυτοματη του google

για διαχυση ειναι αυτου του ειδους τα φιλτρα, http://www.surefire.com/catalogsearch/result/?q=diffuser
αλλα και να βρεις δεν θα σε βολεψουν
τον τκ22 τον χρησιμοποιησες χωρις το φαναρι?..πως σου φαινεται? εχεις κανεναν δευτερο πιο μικρο σε κατοπτρο να τους κρατσηεις μαζι στο χερι?
Σκεψου και τον Τκ51

ρε φιλε που εμπλεξες....αυτο που σου εδωσαν ειναι να κανει τον φακο φαναρι..για να βλεπει στο τραπεζι στο καμπιγκ και στη σκηνη.
Οχι να φωτιζεις με διαχυση.
φαινεται οτι ειναι ασχετοι με αυτο που πουλαν γιατι στο σαιτ τους εχουν μεταφραση των κειμενων της fenix απο την αυτοματη του google

για διαχυση ειναι αυτου του ειδους τα φιλτρα, http://www.surefire.com/catalogsearch/result/?q=diffuser
αλλα και να βρεις δεν θα σε βολεψουν
τον τκ22 τον χρησιμοποιησες χωρις το φαναρι?..πως σου φαινεται? εχεις κανεναν δευτερο πιο μικρο σε κατοπτρο να τους κρατσηεις μαζι στο χερι?
Σκεψου και τον Τκ51

Τον tk51 τον έχω υπόψιν. Βέβαια νομίζω ότι με τον tk71 θα έχω περισσότερο φως αλλα έχω σκεφτεί και αντί να παρω έναν tk71 να παρω με τα ίδια σχεδόν λεφτά δυο tk51. Τι λες?

αμα σου ξυνεται το χερι αν δωσεις χρημα, εγω δεν μπορω να σε εμποδισω :AFADF0:

αμα σου ξυνεται το χερι αν δωσεις χρημα, εγω δεν μπορω να σε εμποδισω :AFADF0:

Θα είναι για επαγγελματική χρήση, οπότε φπα, εσοδα-εξοδα κτλ θα μου ερθει μιση τιμη ο,τι παρω. Δεν μου απάντησες όμως. Ο tk76 αξίζει? ή δυο tk51 καλύτερα?
?

Last edited:
επειδη γνωριζω προσωπικα τον Τεο...
λογικη τιμολογηση και αναζητηση της καλυτερης τιμης χονδρικης

Καλοφώτιστος, βάλε καμία φωτογραφία του όταν τον παραλάβεις και γράψε και τις εντυπώσεις σου.

Τον εχω τον φακο. Απο καταστημα στην Ελλαδα τον πηρα. Θηριακι ειναι :)

το φακουδακι κανει πραγματικα τη νυχτα μερα!!! απιστευτο φως στο τούρμπο του. το πρόβλημα είναι ότι μετα απο 5-6 λεπτα στο τούρμπο καιει πολύ και δεν τον κρατας ευκολα. Εγω που μονο στο τούρμπο θα τον χρησιμοποιώ σκέφτομαι να του φτιαξω καποια λαβη με σιλικονη Ισως ....

χμμ ειναι σαν τους υπολοιπους thrunite? Δηλαδη το τουρμπο δεν κοβει ποτε, ετσι?

χμμ ειναι σαν τους υπολοιπους thrunite? Δηλαδη το τουρμπο δεν κοβει ποτε, ετσι?
δεν κοβει. Μιση ωρα τον ειχα συνεχεια αναμμένο και δουλευε μια χαρα. μονο που δεν κρατιεται ευκολα μετα απο μιση ωρα. Αληθεια αντεχει τετοια θερμοκρασία ή δεν υπαρχει πρόβλημα να δουλευει συνεχεια στο τούρμπο?

τι να σου πω....γενικα δεν αφηνουν οι κατασκευαστες τον φακο (τα ηλεκτρονικα) να περασουν το 65-70 βαθμους.
Σε δοκιμες των thrunite που ειδα, ναι μεν δεν πεφτουν στο high αλλα δεν κρατουν και το turbo σταθερο, αλλα το αφηνουν να πεσει σταδιακα. οποτε η κατασταση ισως να μπαλωνετε ετσι.
Και εγω ειχα το ιδιο θεμα στο τερας με το MTG2 που ειχα κανει, και δεν το αφησα να ξεφυγει απο αυτη την θερμοκρασια στις δοκιμες.
Θεωρω οτι ειναι ενας συμβιβασμος που θα πρπεει να τον καταπιουμε αν θελουμε παρπανω απο 1000 λουμεν
εχεις τροπο να μετρησεις την θερμοκρασια στην περιοχη των ηλεκτρνικων?

τι να σου πω....γενικα δεν αφηνουν οι κατασκευαστες τον φακο (τα ηλεκτρονικα) να περασουν το 65-70 βαθμους.
Σε δοκιμες των thrunite που ειδα, ναι μεν δεν πεφτουν στο high αλλα δεν κρατουν και το turbo σταθερο, αλλα το αφηνουν να πεσει σταδιακα. οποτε η κατασταση ισως να μπαλωνετε ετσι.
Και εγω ειχα το ιδιο θεμα στο τερας με το MTG2 που ειχα κανει, και δεν το αφησα να ξεφυγει απο αυτη την θερμοκρασια στις δοκιμες.
Θεωρω οτι ειναι ενας συμβιβασμος που θα πρπεει να τον καταπιουμε αν θελουμε παρπανω απο 1000 λουμεν
εχεις τροπο να μετρησεις την θερμοκρασια στην περιοχη των ηλεκτρνικων?

Εγω παλι αναρωτιέμαι, γινεται μια επωνυμη εταιρια να ρισκαρει και να αφηνει τους φακους της να καίγονται ευκολα χωρις να τους προστατευει? Αν ηταν ετσι θα επρεπε να αντικαθιστουν συνεχεια τους φακους στα πλαισια της εγγυησης.