Φόρουμ για φακούς!!

Σαν εμφάνιση προσωπικά δεν μου αρέσει ο συνδυασμός μαύρης ανοδίωσης με χαλκό, κάτι σε Special Edition εξ ολοκλήρου από χαλκό θα είναι πολύ πιο όμορφο και φυσικά πιο ακριβό. Ανυπομονώ να δω την απόδοση του τελικού αποτελέσματος.

Πάντως το τρίο Manker (ο κατασκευαστής πίσω από την Astrolux) BangGood και BLF είναι σε οργασμό και βγάζουν το ένα μοντέλο πίσω από το άλλο, όπως πάνε θα καλύψουν όλες τις κατηγορίες φακών μέχρι το τέλος.

Θαναση ειχαμε και αποτυχιες μεσα ομως σε ολα τα μοντελα (πχ Astrolux E01/E02 .
Μπορει η εμφανιση να ειναι καπως , παντως απο αποδοση θα σκιζει... Εχουν βαλει το χερακι τους σε αυτον τον φακο μπολικα ατομα απο το BLF .

Δεν θα τους έλεγα αποτυχία απλά είναι φτηνές υλοποιήσεις που σκοπό έχουν να γεμίσουν και κανένα ταμειο, εγώ και εσύ δεν θα τους περνάμε αλλά είναι και άτομα που αγοράζουν με μόνο γνώμονα την τιμη και το VFM και εκεί έχει να κοντράρει μια Convoy που είναι σε άλλο επίπεδο.

Πάντως θέλει λίγο προσοχή γιατί πάντα οι πρώτες τους σειρές έχουν θεματακια και αθόρυβα μετά από λίγο καιρό βγάζουν το Rev.2 έχοντας διορθώσει τα οποία μικροπροβλήματα

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"...price will be around 35 USD"

Shut-up-and-take-my-money-628.jpg

Και περισσοτερα αλα μανκερ : http://www.candlepowerforums.com/vb...r-E14-(4*Cree-XP-G2-Nichia-219B)-is-releasing

Last edited:
καποια στιγμη θα συνεβαινε...βεβαια τα λουμεν θα ειναι λιγοτερα λογςω συπεριφορας της πλακετας και της μπαταριας 18350

Για τα lumens .... δεν ξερω .

Περι μπαταριας , θα υπαρχει και 18650 tube , ηδη πωλειτε στο banggood (χωρις να πουλανε το φακο ακομα χαχαχ) .

Για τα lumens .... δεν ξερω .

Περι μπαταριας , θα υπαρχει και 18650 tube , ηδη πωλειτε στο banggood (χωρις να πουλανε το φακο ακομα χαχαχ) .

ετσι μαλιστα....

"...price will be around 35 USD"

Shut-up-and-take-my-money-628.jpg

Και περισσοτερα αλα μανκερ : http://www.candlepowerforums.com/vb...r-E14-(4*Cree-XP-G2-Nichia-219B)-is-releasing

Τιμή που σκοτώνει, ειδικά για αυτούς που ήθελαν να φτιάξουν έναν 3πλο η 4πλο από το μηδέν (σαν και εμένα) τους βγάζει από πολλούς μπελάδες. Πιστεύω για το χαμηλό κόστος βοηθά και η λογική LEGO με τα κοινά μέρη που έχουν με τους Α6,Χ6 οπότε αλλάζουν απλά κεφαλή και έτοιμος ο νέος φακός με ελάχιστα έξοδα για R&D και δοκιμές.

οτι εισαι μπροστα απο την αγορα....κολλα κια μια ταμπελα custom και εισαι κυριος

Το ενα τριπλο ειναι πολυ βαρβατο... Δεν νομιζω να βγει συντομα κατι τοσο καλο στην αγορα...
Περισσοτερα ερχονται οταν εχω ολα τα εξαρτηματα .

Αν και έλεγε ότι δεν θα πάρω από την πρώτη παρτίδα τελικά δεν κρατήθηκα και την έριξα την προπαραγγελία, σε αναμονή τώρα.

Εγω σκεφτομαι μονο μην εμφανισει θεμα μετα ελατήρια και τον διακοπτη ...
Σε τριπλα xp-g2 τραβαει ανετα 7-8A (ο ιδιος ακριβως driver) , ποσο μαλλον στα 4 xp-g2 .
Γι'αυτό κιολας το προωθουν με 18350 tube , να μην τραβαει οσο 1 18650 .

Και η παρουσίαση νέων μοντέλων από την Manker συνεχίζεται αδιάκοπα.

Ο Manker U21 θα είναι ενας μικρών διαστάσεων thrower με XHP35 Hi LED μπαταρία 26650 ενσωματωμένο φορτιστή και η πώληση του θα αρχίσει τον επόμενο μήνα.

Και λίγο τα χαρακτηριστικά όπως ανακοινώθηκαν.

LED : XHP35 HI
Circuit Driver: PFM/PWM Synchronous booster intelligent conversion circuit
Light Tint: 1A (6500K)
Battery Configurations: 1 x 26650/18650
Switch Type: Side Clicky Switch
Max Output: MAX 1300lumens
Maximum Beam:124000CD(1 meter) 31000CD
Maximum Beam Distance:700 meters
Working Voltage: 2.8-4.35v
USB Charging Current:2A
Βάρος: 290γρ (χωρίς μπαταρία)
Διαστάσεις : Μήκος 148mm x Διάμετρος κεφαλής 59mm x Διάμετρος σώματος 25mm

Ενδιαφέρων ακούγετε να δούμε και στην πράξη τελικά το αποτέλεσμα.

Last edited: