Φόρουμ για φακούς!!

Ενδιαφέρουσα πρόταση, μέγεθος σχέδιο και UI παραπλήσια με το DQG Tiny 3 μόνο που έχει κανονικό κάτοπτρο αντί για TIR.

δεν θελω καταδυτικό απλα θέλω να εχει καλό φως και να αντέχει τα θαλασσινά νερά(διακόπτης κτλ), μου φαίνεται καλός ο solarstorm (αν τον βάλω διπλά στον δικό μου hc30 που εχει μόνο 1 τέτοιο led θα πρέπει να ειναι δυνατος)]τα modes με προβληματιζουν.
,μήπως υπάρχει κάτι αλλο?στο 50αρι με μπαταριες.

Προσωπική γνώμη απέφυγε τα πακέτα φακός-μπαταριά συνήθως έχουν χαμηλής ή αμφιβόλου ποιότητας μπαταρίες που στην καλύτερη περίπτωση απλά θα τις πετάξεις μετά από λίγο καιρό.

Σε 26650 μπαταρίες Keepower IMR έχουν γράψει πολλές ώρες πάνω στην βάρκα και μετά από δυο χρόνια χρήσης παραμένουν σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την αρχική τους κατάσταση τις συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλά τσούζουν λίγο σε τιμή.

Κοίτα η διαφορά είναι μέσα αρκεί όντως να χρειάζεσαι την έξτρα χωρητικότητα και φορτίο που μπορεί να αντέξει μια 26650 έναντι μιας 18650.

Πάντως,ο Olight M1X Striker,είναι πραγματικά πολύ δυνατός για self defense.Toν έστρεψα στο πρόσωπο του γιατρού που ήμουν το απόγευμα μιάς και τον είχα στην τσέπη, και ενώ βρισκόταν σε strobe mode,και έκανε 10 λεπτά να συνέλθει.Δεν το ξανακάνω παρά μόνον στον όποιο κακό με ...προτιμήσει.Και άμα είναι αργά,όπως έχει καταντήσει η Αθήνα,και ένα λειζεράκι δεν θα έκανε κακό.

[troll mode on] Θοδωρή δεν τα βρήκατε στην πληρωμή και τον έκανες να αλλάξει γνώμη; :smash: [troll mode off]

Τώρα πέρα από την πλάκα ξέρουμε τι συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια χρήση του φακού απέναντι σε έναν άνθρωπο;

Μπα ο έρμος, ένα εικοσάρι μου πήρε. :operator:
Οσον αφορά στο τι παθαίνει κανείς άμα φάει τη φλασιά και μάλιστα συνέχεια,δεν το ξέρω ακριβώς.Πάντως δεν είναι και λέιζερ που στραβώνει κανονικά.Αλλά από δική μου εμπειρία,το φως από έναν τέτοιο συγκεντρωτικής δέσμης φακό,είναι πολύ ζόρι για τα μάτια μας.Εφαγα μιά φλασιά εγώ από έναν Α6 με οπτικό αντί για καθρέφτη,και έκανα μισή ώρα να ξαναδώ κανονικά.
Αλλά γι' αυτό τους πήρα εξ άλλου τους φακούς,για να στραβώνουν έστω και προσωρινά,όποιον θελήσει να μου κάνει κακό,μιάς και έχω τρομοκρατηθεί από τα κρούσματα βίας στη γειτονιά μου που συνοδεύονται από ληστεία.

Κάτι φαινομενικά άσχετο με τους φακούς όπως τους ξέρουμε,αλλά όχι με τις φωτεινές πηγές γενικά.
Εχω ένα φλας της Νικον,το SB-80DX.Ξέρει κανείς που ασχολείται με φωτογραφία,αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πηγή φωτός,που να εκπέμπει διακοπτόμενο φως,ένα είδος strobe mode δηλαδή;Γιατί αν τα καταφέρνει,νομίζω ότι κανένας φακός δεν μπορεί να το φτάσει στη δυνατότητα αποπροσανατολισμού ενός ανθρώπου.Aυτό που στα Αγγλικά λέγεται disorientation.

Να εκφράσω μία απορία μου; Το λεντακι xpl-hi τι διάφορες έχει σε σχεση με τα άλλα λεντακια; Ξέρω ότι είναι νέας τεχνολογίας αλλά ουσιαστικά που υπερτερεί των άλλων;

Να εκφράσω μία απορία μου; Το λεντακι xpl-hi τι διάφορες έχει σε σχεση με τα άλλα λεντακια; Ξέρω ότι είναι νέας τεχνολογίας αλλά ουσιαστικά που υπερτερεί των άλλων;

Έρχεται Dedomed δηλαδή χωρίς θόλο από το εργοστάσιο και λόγο αυτού έχει πιο στενή δέσμη φωτός που φτάνει πιο μακριά άρα είναι και καλύτερη επιλογή για thrower φακούς

Μάλιστα, δηλαδή το χρησιμοποιούν πλέον στους thrower φακούς. Όμως ο manker u11 δεν είναι καθαρά thrower όπως πχ οι c8, έχει μεν μακρυνή δέσμη αλλά είναι και κάπως flood παράλληλα. Γιατί λοιπόν χρησιμοποιεί xpl λεντ; Και ο Nitecore mh 20 βγάζει πλέον έκδοση με xpl λεντακι και λογικά δεν είναι καθαρός thrower.

Ο manker u11 δεν έχει xpl-hi αλλά απλό και φυσικά έχει OP κάτοπτρο. Όσο για την Nitecore το xpl-hi το έχει στον MH20-GT που έχει νέο ποιο βαθύ κατοπρο και έτσι ή μέγιστη απόσταση από τα 220 μέτρα του άλλου πλέον πάει στα 360

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk