Φόρουμ για φακούς!!

Υπάρχει καμία ενημέρωση για τον manker u11 αν θα βγει με xpl-hi led?Θα ήταν φοβερός ένας τόσο μικρός thrower.

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Υπάρχει καμία ενημέρωση για τον manker u11 αν θα βγει με xpl-hi led?Θα ήταν φοβερός ένας τόσο μικρός thrower.
Τον περιμενω και θα τον επεξεργαστω αν μπορω να το κανω..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια XP-G3 S5 που θα βρουμε?

Οκ, κατάλαβα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και πράγματι στο νέο mh20 έχει αυξηθεί πολύ το throw σε σχέση με τον προηγούμενο.

Ηλία θέλει reflow xpl-hi ή να γίνει dedomed το υπάρχον επίσης το κάτοπτρο είναι OP. Δεν περιμένω να έχει και τις τρελές διαφορες

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια XP-G3 S5 που θα βρουμε?

Ειχα παρει xp-g3 S4 απο ενα Ρωσο , αυτα που εβαλα στον X5 , αλλα δεν εχει αλλα αποθεμα...
Ο hank απο το intl-outdoor ελεγε οτι μαλλον δεν θα φερει καθολου , αλλα ηταν πριν απο καιρο .

Ηλία θέλει reflow xpl-hi ή να γίνει dedomed το υπάρχον επίσης το κάτοπτρο είναι OP. Δεν περιμένω να έχει και τις τρελές διαφορες

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα χασουμε τιποτα φιλος να δοκιμασουμε..χεχε! Κοιτα μονο και μονο απο dedomed θα παρει κανα 30αρι+% σε λουξ..

Γιωργο αν παρει το ματι σου τιποτα, σφυρα..

Απο τους πιο χρησιμους (5 φωτεινοτητες) οικονομικους
(Turbo - High - Mid - Low - Ultra Low - SOS - Strobe - Location Beacon)

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τεχνίτης φακων στην Αθήνα ,έχω κάποιο πρόβλημα με έναν fenix ΤΚ40

Ρώτα εδω που πρέπει να είναι αντιπρόσωπος για Ελλάδα να σου πούνε αν επισκευαζουν.

Batteries.gr

τι προβλημα εχεις?

Σε εναν IMALLENT μεγάλο, υπάρχει κάποιο προβλημα δεν σταθεροποιείται η οθονη ώστε να ανάψει,ποτε δεν μπόρεσα να τον δουλέψω και σε έναν FENIX TK40 ο οποίος είχε δουλέψει πριν 3 χρόνια, άφησα τις μπαταρίες μέσα ανοίξανε ,τις έβγαλα καθάρισα με μέτρηση δίνει σωστό ρεύμα ,αλλά όταν τις βάζω μέσα δεν ανάβει,πιθανόν πρόβλημα και με διακόπτη αν και λίγο περίεργο δούλευε μια χαρά,στο ΔΗΣΙΟ δεν μπόρεσαν να δώσουν λύση γιατί δεν έχουν τεχνίτη για να ''μπει'' πιό μέσα,είμαι στεναχωρημένους γιατί και οι δύο είναι ακριβοί ιδιαίτερα ο ιμαλεντ

για τον πρωτο διαβσε και παρακοουθα βιντεο στο ΥΤ...διαφορετικα στην εταιρια

στον αλλο τι καθαρισες και με τι? τις επαφες μπρος πισω στον φακο και στον φορεα?

Και με σπρευ επαφων και με οινοπνευμα με μπατονέτα .τον μετρήσανε και στον δήσιο με τις μπαταρίες στον σκελετό και όλα οκ,μεσα δεν φαίνεται κάτι λερωμένο ,το πρόβλημα εγκειται όταν μπαίνει μεσα ο σκελετός δεν αναβει ,αν και δύο φορές εμένα μου άναψε στιγμιαία όταν πίεζα τον διακόπτη ,αλλα αυτό μονο δύο φορες.

με σπρευ επαφων και με οινοπνευμα με μπατονέτα

αυτα δεν βγαζουν το ασπρο αλας που δημιουργουν τα υγρα μπαταριας... για κοιτα καλα μεσα φωτιζοντας με ενα φακο