Φόρουμ για φακούς!!

Δύο θεματάκια.
Κατ' αρχάς επί του θέματος.Αν δείτε τις φωτό του άρθρου,ο φακός αυτός,είναι πολύ παχύς,διπλός σχεδόν από τον Κ70,που τον έχω εγώ και τρομάζω να τον κρατήσω καλά στο χέρι μου.Αν εχετε βέβαια μεγάλα χέρια,no problem...
Μετά,βρήκα ένα κομμάτι από έναν ειδικό της Αστυνομίας,οπυ μιλάει για το strobe mode,τις επιπτώσεις του στον κακό που σε απειλεί,και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ,για να δουλέψει σωστά.Με χαρά βλέπω ότι είχα δίκιο που έλεγα ότι ο φακός πρέπει να είναι thrower,για να δουλέψει καλά το strobe mode.
Για τους επιμελείς,να και το λινκ.
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?356772-Police-Study-of-tactical-use-of-Strobe .

Δυστυχώς το hkequipment δεν είναι τόσο γενναιόδωρο, υπολογίζω ένα 10% βαριά. Περιμένω τα νέα σου.

Δεν ειναι γενναιοδωρο , αλλα δεν εντοπιζεται απο τις εταιριες αν κανει εκπτωσεις να εχει τρεχαματα με MAP κλπ .
10 με 15 % στην καλυτερη

Τα οποια ποιος τους φτιαχνει φασον ξερουμε ?

Οπως και ποιος φτιαχνει τους Astrolux ? Ειναι κλωνοι καποιων αλλων ή νεο σχεδιο εντελως ?

Δεν νομιζω να δουλεψει με ενα μονο συνεργατη...

Η astrolux εχει δουλεψει με Manker , Imalent , και αλλο ενα που δουλευει ακομα χωρις να τον αποκαλυπτει.

Δεν ξερω αν ειναι προτιμοτερος ο Κlarus G20 απο τον Nitecore TM03 που φοραει το ιδιο λεντακι και δινει ουσιαστικα τον ιδιο max φωτισμο.
Για καποιο λογο ποτε δεν χωνεψα τις μεγαλες λιθιου.

Για την Κlarus γενικοτερα μονο θετικα εχω να πω. Εχω 2-3 φακουδακια και ολα ειναι αριστης ποιοτητας και λειτουργικοτητας.

Μπορει να ειναι μεγαλυτερος σε μεγεθος με την 26650 ο G20 , αλλα ειναι και αυτος λογος που τον κοιταω . Με boost driver και μια καλη 18650 , δεν νομιζω ο TM03 να εχει ικανοποιητικη αυτονομια .

Μαλλον ομως θα τροποποιησω ή θα "χτισω" καποιο φακο στις αναγκες μου ...

Ερχεται συντομα , ενα μικρο συγκριτικο με καποιους απο αυτους που θεωρω καλους C8 φακους (stock) ....

Thorfire C8s (xml2 u4 1c) , XinTD C8 (xp-g2 s4 2b) , Kaidomain C8 (xp-l hi v3 1a)

Ερχεται συντομα , ενα μικρο συγκριτικο με καποιους απο αυτους που θεωρω καλους C8 φακους (stock) ....

Thorfire C8s (xml2 u4 1c) , XinTD C8 (xp-g2 s4 2b) , Kaidomain C8 (xp-l hi v3 1a)

Περιμενω πως και πως Γιωργο!