Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

ΠΟΥΘΕΝΑ!

στα δυσκολα βρεςχαλασμενη μπαταρια λαπτοπ, καιβαλισε την για τα καλα στοιχεια που θα εχει ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.....κια αγορασε ενα φορτιστη για Li-IOn 3,6 Volt απο τον Δησιο πχ και φτιαξε ανταπτορα απο πλαστικο για τις μπαταριες

αλλα αυτες θα ειναι χωρις προστασια...

θελω κατι ετοιμο και με προστασια δεν θελω να βαλω καμια φωτια και να τρεχω μετα μιας και δεν εχω ασχοληθει με κατι παρομοιο.οπωτε αν καταλαβα καλα η CR123 ειναι πιο ευκολο να βρεθουν και ειναι πιο safe?

τελικα ΥΠΑΡΧΟΥΝ..σημερα βρηκα σε ενα καταστημα της βεροιας....

Ultrafire 2600 Ροζ....
http://light-reviews.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=513#p3787
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=257543

Και φορτιστη no-name με δυο ανεξαρτητα καναλια στα 28 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η μαρκα ηταν outdour adventures η κατι τετοιο

το ιδιο καταστημα ειχε και φακους της Alpin..οποτε ψαξτε αναλογα...

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Εχω τα υλικα για μετατροπες ΔΥΟ Maglite με μπαταριες C και δεν μπορω να βρω φακους....και το κακο ειναι οτι πρεπει να εχω ετοιμο εναν για μια εκθεση στις 2 Μαρτιου!

θεσσαλονικη σε γνωστα μαγαζια και γειτονικες πολεις δεν εχουν και ο εισαγωγεας λεει οτι δεν προκειται να ξαναφερει...

Η αναζητηση στο ιντερνετ (ελλαδα) δεν εβγαλε τιποτα

οποτε αν πετυχετε κανεναν με 3 η 4 μπαταριες C, κρατηστε το τηλεφωνο και πεστε μου.....

ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Εχω τα υλικα για μετατροπες ΔΥΟ Maglite με μπαταριες C και δεν μπορω να βρω φακους....και το κακο ειναι οτι πρεπει να εχω ετοιμο εναν για μια εκθεση στις 2 Μαρτιου!

θεσσαλονικη σε γνωστα μαγαζια και γειτονικες πολεις δεν εχουν και ο εισαγωγεας λεει οτι δεν προκειται να ξαναφερει...

Η αναζητηση στο ιντερνετ (ελλαδα) δεν εβγαλε τιποτα

οποτε αν πετυχετε κανεναν με 3 η 4 μπαταριες C, κρατηστε το τηλεφωνο και πεστε μου.....

ευχαριστω!
για κοιτα εδω http://www.marinall.com/index.aspx?categoryID=240&subCategoryID=1068&productID=10454

Re: Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

ευχαριστω! θα το χρειαστω στο μελλοννν προσ το παρον αγοαρασα απο αγγλια/εεμπαυ

τα λεμε...

Γιοθκ μπραβο!

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

καμμια σχεση..η μοναδες του Μαλκοφφ μπιανουν στη σειρα 6P, C2, G2, G2Z, 9P, C3 Κτλ κια σε πολλους αλλους κινεζικους αλλα ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

φιλε kospap, κατα ποσο δυνατοτερος ειναι λεδ XP-G R5 απο XR-E R2 και ποσο μεγιστο λουμενς μπορουν να αποδιδουν?

μπαινει και σε lx2 lumamax?

Βασικά τα Malkoff παίζουν και σε SF E-series με το VME Head, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο.
Αντί να πάρεις το VME head καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις έναν νέο host για το dropin σου. ;)

YtBF0.png

@teomav, ο Cree XR-E R2 αποδίδει 270lumen @ 3,7volt @1amp
o Cree XP-G R5 αποδίδει 355 lumen @ 3,3volt @ 1amp

Όπως καταλαβαίνεις το xp-g είναι πολύ καλύτερο led. Αποδίδει παραπάνω στο ίδιο ρεύμα και είναι πιο οικονομικό, θέλει μικρότερη τάση. Πιάνει φυσικά και μικρότερο χώρο.
Οσο για τις ψύκτρες, οι γνωστές μάρκες έχουν όλες εφόσον χρειάζεται. Εξασφαλίζει την "αιώνια" λειτουργία του led και τη καλή απόδοσή του.

@kospap: Τι μοντέλα θα δείξεις? Να σου στείλω κανένα? :P

@yuk! : σου ήρθε? Έχω περιέργεια πιο πολύ για τον ανακλαστήρα που χρησιμοποιήσανε, τι σόι είναι. Κατά τα άλλα είναι ένα κλασσικά καλό malkoff drop-in!

Ο ανακλαστήρας είναι σχεδιασμός και παραγωγή του Don "McGizmo" McLeish οπότε είναι δεδομένο ότι έχει γίνει καλή δουλειά!

Δεν έχει έρθει ακόμα, την Παρασκευή το παράγγειλα. Λογικά στα μέσα της εβδομάδας. Θα πω εντυπώσεις. ;)

τελικα για τον 1xAA που συζηταγαμε να παω για jetbeam η λετε να περιμενω λιγο καιρο?

τελικα για τον 1xAA που συζηταγαμε να παω για jetbeam η λετε να περιμενω λιγο καιρο?

Εγώ δε θα τον έπαιρνα πάντως, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, αλλά με το νεο xp-g όλο και κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί.
Με τόσα χρήματα καλύτερα να δεις τους καινούργιους eagletac για παράδειγμα, αν και είναι μεγαλύτεροι. Για 1χΑΑ εγώ δε θα έδινα τόσα, με τον quark 1xAA miniAA είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στο 1/3 σχεδόν των χρημάτων!
Ωστόσο να ξέρεις δε θα έχει την ίδια καλή ακτίνα με τον συγκεκριμένο, καθότι το xr-e εστιάζει καλύτερα!

Kι εγώ κοίταζα και δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάποιον 1xAA φακό που να τον εμπιστεύομαι. Θα πρότεινα Jetbeam ή D10 Q5 2nd gen ή NDI.
Τους 4Sevens δεν τους εμπιστεύομαι, έχω προβλήματα και με το Preon kit και με τον Quark 123 XP-G μου.