Φόρουμ για φακούς!!

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Kαμια ιδεα απο που να τον παρω?Στην ιστοσελιδα της ντιρλαιτ υπαρχει ασαφεια ως προς τα μεταφορικα.Η προεκταση για ΑΑ ειναι μεσα στο πακετο?

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Kαμια ιδεα απο που να τον παρω?Στην ιστοσελιδα της ντιρλαιτ υπαρχει ασαφεια ως προς τα μεταφορικα.Η προεκταση για ΑΑ ειναι μεσα στο πακετο?

Nαι εγω απο εκει παρηγγηλα. Δεν υπαρχει προβλημα. Αν εχεις προβλημα που δεν νομιζω υπαρχουν και τα email. (αν εχεις προβλημα θα τους στειλω εγω.

Το extension tube ναι ειναι μεσα στο πακετο. Που αν δεν ειναι (που δεν νομιζω) εγω εχω παρει 2 απο αυτους τους φακους και εχω 2 extension tubes. αν υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα θα σου στειλω το ενα extension tube ουτος η αλλος δεν το πολυ χρειαζομαι.

Δες και το συνημμενο εχω κανει και beamshots απο nitecore extreme & dereelight.

Εγω ειμαι της αποψης dereelight γιατι παιρνει αναβαθμιση και αν χαλασει το LED εχεις επιλογες, ενω για το nitecore δεν εχεις τιποτα.

Επισης με τον dereelight, μπορεις να βαλεις και την κεφαλη απο το Javelin. και μετα γινεται η μεγαλη μπομπα

Aσταναπανε δεν εχω λογια ευχαριστω πολυ και για την βοηθεια και για την προσφορα σου:worshippy:

Mε το javellin ποια η διαφορα?Αξιζει να το παρω κι αυτο?

Στον deerelight οταν κλικαρεις εκει που λεει drver engine λεει οτι εχει 3 σκαλες 1,8-35 και 300 λουμεν.Τα 300 λουμεν ειναι πραγματικα?Αν ναι τοτε μιλαμε για φοβερο κομματι και παιρνει σχεδον απο ολες τις μπαταριες:Banane0:

Τα μαξιμουμ λουμενς θα τα πιασει μονο με επαναφορτιζομενες 16340 και 14500......αλλιως το φως πεφτει.....ειναι βασικο αξιωμα της φυσης των ηλετρονικων μια που τα Λεντ δουλευοθν ΑΝΑΜΕΣΑ των τασεων των μπαταριων Λιθιου επαναφορτιζομενων και Λιθιου ΜΗ ΕΠΑΝ. κκα αλκααλικων κτλ κτλ

το χαλβαδιαζα απο την πρωτη κυκλοφορια του εςδω και 2,5 χρονια κια τελικα δεν τον πηρα για αυτο τον λογο....τοτε δεν ειχε καν επεκτασεις....

πολλες διαφορες - μπαταριες 2ΑΑ, μεγαλυτερο μεγεθος, P60 drop-ins . πολυ καλος φακος και δυνατος και με καλη δεσμη ( εχω φωτο στην 86 σελ...)

Προς το παρον μην τον παρεις. αν παραγγειλεις αυτον που σου ειπα, παιξε λιγο μαζι του και μετα βλεπεις.

κατω κατω στην σελιδα εδω...http://www.dereelight.com/c2h.htm θα δεις τον C2H με την κεφαλη του Javelin.και εδω http://www.dereelight.com/javelin.htm

Στον C2H μπορω να αλλαξω και λεντ αν χαλασει η αν βγει αλλο καλυτερο?Θα υπαρχει διαφορα αν τον χρησιμοποιησω με rcr123 η 14500?

Re: Φορουμ για φακους!!

Ναι μπορεις γιατι η dereelight εχει ενα καταλογο στο site της με drop in modules και pills. Στο C2H θα κοιταξεις τα pills με R5. αλλα μεχρι να σου χαλασει θα εχεις παρει κατι αλλο. Δεν χαλανε αυτα.

Το παρακατω email μου εστειλαν απο ενα site ισως φανει ενδιαφερον...παρακαλω διαβαστε...το ειχα στειλει για τον Nitecore Extreme για αναβαθμιση LED.
_________________________________________________________________________________
Hi Leonardo
The R2 LED is a nice LED for that size light and, for increased throw - the only way to change it is to disassemble the head and remove/replace the LED, but then the electronics will not be best suited for the R5 LED.

The NiteCore D10 model is being updated to R5 LED - but I don't believe the new model will be out for another month or two.

Also, The R5 LED does not work well with a smooth reflector - it will have a dark center and will throw less than the R2. The primary advantage of the R5 LED is a slight increase in efficiency, and a much brighter spill and much larger center spot - for roughly 30% more light output - but, 10-20% less throw vs the R2.
__________________________________________________________________________________

γιαυτο λοιπον η dereelight δεν εχει βαλει SMO reflecor στο R5.

Last edited:
Re: Φορουμ για φακους!!

γεια σας παιδια,θελω να παρω επανφ/νες μπαταριες και φορτιστη και χρειαζομαι τα φωτα σας
1) υπαρχει φορτιστης να παιρνει δια φορων ειδων δλδ τυπου RC,AA,AAA...
2)τι στοιχεια να εχουν οι μπαταριες για καλυτερες αποδοσεις,συνηθως χρησιμοποιω RC
3)οτι αλλο πιστευετε οτι χρειαζεται να ξερω ,πως να τις φορτιζω ,αν πρεπει να πεφτει τερμα η μπαταρια κ.α

μαλλον απο Δησιο θα αγορασω γιατι ειμαι πολυ κοντα του αλλα το βλεπουμε αυτο.

ΚΑΤΟΧΟΣ FENIX LD01,PD20,PD30,NITECORE EXTREME R2

ευχαριστω εκ των προτερων& επανερχομαι και με αλλη απορια-αγορα αφου λυθει το θεμα

δεν υπαρχει φορτιστης να παιρνει και ΑΑ ( 1,2βολτ) και RCR123 (3,6-4,2volt) .εσυ θες για RCR123 οι καλυτερες ειναι της AW. καλος και οικονομικος φορτιστης ειναι Ultrafire wf-139 .θες και ενα πολυμετρο. να μη εκφορτιζεις την μπαταρια κατω τον 3,6 βολτ

δεν υπαρχει φορτιστης να παιρνει και ΑΑ ( 1,2βολτ) και RCR123 (3,6-4,2volt)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12618

Αυτοί κάνουν για όλα. Προφανώς υπάρχουν και σε άλλα καταστήματα αλλά ακριβότεροι. Στην Ελλάδα δύσκολα τους βρίσκεις!!