Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

astanapane βαλε καμια φωτο απο το νεο εργαλειο εαν εχεις τραβηξει καμια φωτο :fahne90:

120. Τα 80 είναι λίγα πια ακόμα και για τη Surefire. :p

Άκυρο. 110 θα είναι. :p

4w5xo.png

(source)

astanapane βαλε καμια φωτο απο το νεο εργαλειο εαν εχεις τραβηξει καμια φωτο :fahne90:

learner για ποιον λες? Πες μου και θα βγαλω.

λοιπον λεω να ανοιξουμε και ενα καινουργιο thread για συγκρισεις beamshots.

θα κανω την αρχη, αν εχετε προβλημα να πουμε στους admin να το σβησουν. Το λεω για να οργανωσουμε σιγα σιγα καποια πραγματα.

Εχει φερει το media markt καποιους alpin, τους εχει δει κανεις? λενε τιποτα?

ψαξε σε παλια ποστ δικα μου για τους Nuwai/Favorlight....καπου εχω και τους καταλογους της....

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

παιδια, δεν εχω προσβαση στην σελιδα με κουπονια ξαφνικα http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=181841 τι γινεται? μου βγαζει αυτο you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

τωρα πια ισχυει μονο για τα μελη.....

επευκαιριας........θελετε να πειτε τα ψευδωνυμα σας στο αλλο φορουμ για να ξερουμε ποιος ειναι ποιος?

εγω εχω το ιδιο

γνωριζει κανεις,

εκτος απο την Αμερικη και Κινα που αλλου γινονται οι εκθεσεις για ΦΑΚΟΥΣ???

Στην Ευρωπη υπαρχει περιπτωση να γινει κατι?

Σιγουρα εχει "τσοντα" φακους στην εκθεση οπλων IWA στην Νυρεμβεργη...

εχει κανεις τον nitecore d10 sp? πηρα εναν τις προαλλες και εχω παρατηρησει οτι δεν αναβει παντα με την πρωτη, ισως χρειαστει να τον πατησω αρκετες φορες μεχρι να πιασει...εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο?

εχει κανεις τον nitecore d10 sp? πηρα εναν τις προαλλες και εχω παρατηρησει οτι δεν αναβει παντα με την πρωτη, ισως χρειαστει να τον πατησω αρκετες φορες μεχρι να πιασει...εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο?

Εχω εναν παρομοιο. Δηλαδη ιδιος ειναι. Τον ΕΧ10.

Δεν καταλαβα τι εννοιεις που λες πρεπει να τον πατησεις αρκετες φορες μεχρι να πιασει. Μηπως δεν τον βιδωνεις καλα? Μηπως δεν κανει καλη επαφη?

Αν θελεις σε παρακαλω βοηθησε λιγο. Νομιζω πως ειναι αυτος με το smart piston drive.

Να ξερεις οτι εχει και διαβαθμισεις. Διαβασε καλα το manual και αν θες κατι πες μας.

Πηγα στη σελιδα της nitecore γιατι δεν θυμομουν καλα τον φακο.

http://www.nitecore.co.uk/nitecore-d10-sp.html

εδω εισαι λοιπον. 3εις διαβαθμισεις. 130 lumens, 35 lumens and 2 lumens.

Καθαρισε με οινοπνευμα το PISTON και τις επαφες με ενα απαλο πανακι, αν δεν εχεις κατι αλλο πιο απαλο χαρτοπετσετα.

Μετα βιδωσε καλα την κεφαλη και δες την λειτουργια του.

Αν δεν πιανει καμια φορα ισως λεω ισως ειναι ενα bug ενας κακος προγραμματισμος στο Clock του ολοκληρωμενου. Για να δουλεψει εχει εναν οδηγο που μετραει. Καμια φορα κολλαει στο τελος του προγραμματος και για να ερθει απο την αρχη χρειαζεται μερικες εκινησεις....ειναι αυτο που κανεις εσυ να το πατας μερικες φορες για να αναψει.

αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο που σου λεω.

Λοιπον προσπαθησε να τον καθαρισεις στις επαφες και στο PISTON και ελα παλι να μας πεις.

Last edited:

Επισης απο οτι βλεπω εχει και

Hidden SOS and strobe functions are accessed by double clicking the tail button. The D10 SP also has a safety lock-out to prevent accidental activation.

που το ΕΧ10 δεν εχει.